Ο Άγγελος Μπακόπουλος νέος executive chef στα Bill & Coo

Ο βραβευμένος σεφ αναλαμβάνει τη γαστρονομική διεύθυνση του Ομίλου.

Ο σεφ Άγγελος Μπακόπουλος στο Bill & Coo

Με μια νέα συνεργασία θα υποδεχθεί τους επισκέπτες του το "Bill & Coo" κατά τη νέα τουριστική σεζόν. Κι αυτό γιατί ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο Άγγελος Μπακόπουλος αναλαμβάνει το ρόλο του Executive Chef στα δύο resorts του ομίλου, "Bill & Coo Coast" στον Άγιο Ιωάννη και "Bill & Coo Suites and Lounge" στη Μεγάλη Άμμο.
 
H πορεία του ταλαντούχου Chef ξεκίνησε σε ηλικία 26 ετών όταν ανέλαβε για πρώτη φορά το ρόλο του Executive Chef στο ξενοδοχείο "Doryssa", με τον ίδιο να βρίσκεται επικεφαλής ομάδας 80 ατόμων. Συνέχισε ως Culinary Director του ομίλου "Katikies" σε Μύκονο και Σαντορίνη και πιο πρόσφατα ως Executive Chef του ξενοδοχείου "Lesante Cape" στη Ζάκυνθο. Ο Άγγελος Μπακόπουλος είναι βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και με Βραβείο Σύγχρονης Ελληνικής Κουζίνας, ενώ κατά τη χειμερινή περίοδο επιμελείται το μενού στο αξιόλογο "Dear Manouka".

"Ευχόμαστε καλή νέα αρχή στον Άγγελο και την ομάδα του. Σε αυτόν εμπιστευόμαστε τη συνέχεια της βραβευμένης, γαστρονομικής παράδοσης του Bill & Coo. Μαζί με τον Άγγελο και την ομάδα του, συνεχίζουμε να οδηγούμε τις αγαπημένες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας σε ένα νέο επίπεδο υψηλής γαστρονομίας" σημειώνει για τη νέα συνεργασία ο ιδιοκτήτης του ομίλου "Bill & Coo Hotels Mykonos", Θεοδόσης Κακούτης.

Ο σεφ Άγγελος Μπακόπουλος στο Bill & Coo 1

Ο Άγγελος Μπακόπουλος, έχοντας ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη, δηλώνει 'γαστροτουρίστας', καθώς του αρέσει να εξερευνά το διαφορετικό, να το γεύεται και στη συνέχεια να δημιουργεί. Αυτή την περίοδο, σχεδιάζει ήδη τα ανανεωμένα μενού που θα είναι διαθέσιμα στους επισκέπτες των "Bill & Coo Hotels Mykonos" από την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν, τον Μάρτιο του 2024, αντλώντας την έμπνευσή του από την παράδοση, την ιστορία και τις σταθερές αξίες της ελληνικής γαστρονομίας.

"Νιώθω μεγάλη χαρά αλλά και τεράστια ευθύνη που αναλαμβάνω επικεφαλής chef στον όμιλο ξενοδοχείων Bill & Coo στη Μύκονο, το οποίο έχει καταγράψει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της υψηλής γαστρονομίας, κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις στους γαστρονομικούς θεσμούς" αναφέρει από την πλευρά του για την καινούρια σελίδα στο γευστικό του βιβλίο ο βραβευμένος σεφ.

Ο σεφ Άγγελος Μπακόπουλος στο Bill & Coo 2

Έχει μάλιστα ήδη δημιουργήσει τη δική του νέα ομάδα, η οποία θα τον πλαισιώνει σύντομα. Ο Μανούσος Χιωτάκης, αναλαμβάνει Head Chef στο "Bill & Coo Suites and Lounge", ενώ στον αντίστοιχο ρόλο στο "Bill & Coo Coast" θα βρίσκεται η Όλγα Ελευθερόγλου. Pastry Chef και για τα δύο "Bill & Coo" resorts θα είναι ο Αργύρης Πόπτσιος.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.