"Nights of Gastronomy": Ένας νέος θεσμός βάζει τη γαστρονομία στο προσκήνιο

Έναν βραβευμένο σεφ υποδέχεται το Nana Princess στο στο εστιατόριό του Eternal Blue.

Eternal Blue

Το Nana Princess παρουσιάζει για πρώτη φορά τα Nights of Gastronomy καλωσορίζοντας στο εστιατόριό του, Eternal Blue, τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ Ασημάκη Χανιώτη. Στις 7 Αυγούστου ο executive σεφ του εστιατορίου Pied à Terre στο Λονδίνο, έρχεται στο Eternal Blue με ένα μενού αποκλειστικά διαμορφωμένο για την ξεχωριστή αυτή βραδιά.

Το μενού εμπνέεται από γεύσεις της θάλασσας δεμένες αρμονικά με ελληνικά και οικεία στοιχεία. Οι λάτρεις των θαλασσινών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στο εστιατόριο Eternal Blue, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο κύμα και την ιδιωτική παραλία του Nana Princess. 

Nana Princess
Nana Princess

Το Nana Princess του Ομίλου Καράτζη συνεχίζει να εξελίσσεται φέρνοντας την γαστρονομία στο επίκεντρο μέσα από τα Nights of Gastronomy που έχουν ως στόχο να προσφέρουν μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες με συμπράξεις διακεκριμένων σεφ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.