"Κikko": Ξεδιπλώνοντας γευστικές πτυχές της ιαπωνικής κουλτούρας

Big in Japan νοστιμιές και εξωτικό feeling στο Παλαιό Φάληρο.

Κikko sushi & fish στο Παλαιό Φάληρο

Η γαστρονομική αρμονία της γευστικής φιλοσοφίας της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου είναι από μόνη της γοητευτική. Όταν δε, αναδεικνύεται σε κάθε μπουκιά, τότε εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς γιατί το "Κikko sushi & fish" είναι ένας από τους αξιότερους εν Αθήναις εκπροσώπους της κουζίνας της Άπω Ανατολής. 

Η προετοιμασία, η επιλογή ποιοτικών υλικών και η πολυετής εμπειρία μεταφράζονται σε έξοχα signature Japanese πιάτα, εντός ενός φιλόξενου exotic με θαυμάσια ατμόσφαιρα, στη γωνία της Αγ. Αλεξάνδρου με την Αμφίτριτης, στο Παλαιό Φάληρο.

Κikko sushi & fish εστιατόριο 1

Sashimi mix με πάστα σκόρδου, τζίντζερ, σχοινόπρασο και yuzu, λαβράκι μαριναρισμένο σε ceviche dressing με πεπόνι, ντοματίνια και πίκλα κουμκουάτ, Kikko truffle με φρέσκο σολομό, τόνο και τραγανά chips κρεμμυδιού, γαρίδες tempura με αβοκάντο, καραβίδες σοτέ με μους λευκού ταραμά και χειροποίητα noodles yakisoba σε μπισκ καραβίδας με mix λαχανικών και καπνιστή teriyaki sauce είναι μόνο μερικά από τα σουξέ που θα γοητεύσουν τις γευστικές σου χορδές. 

Κikko sushi & fish εστιατόριο 3

Κikko sushi & fish εστιατόριο 2

Κikko sushi & fish εστιατόριο 4

Παράλληλα και συμπληρωματικά, τα πολύ ενδιαφέροντα cocktails του μπαρ και η ξεχωριστή wine list θα σιγοντάρουν το φαγητό, ολοκληρώνοντας την εμπειρία. 

Κikko sushi & fish εστιατόριο 5

Περισσότερες πληροφορίες

Kikko Sushi & Fish

Αγ. Αλεξάνδρου & Αμφίτριτης 10 Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.