"Alpha Pi Deli & Wine Resto Bar": Festive shopping & eating

Alpha Pi

Eίναι από τις πιο πρόσφατες ανακαλύψεις μας το όμορφο "Alpha Pi Deli & Wine Resto Bar", που νοστιμίζει εδώ και λίγο καιρό το Πικέρμι ποικιλοτρόπως. Η μία πλευρά της προσωπικότητάς του είναι το κατάστημα delicatessen, όπου πλάι στο πολυβραβευμένο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Alpha Pi βρίσκουμε ακόμα όλων των ειδών τα εκλεκτά καλούδια από κάθε μεριά της Ελλάδας, που θα απογειώσουν το γιορτινό τραπέζι στο σπίτι ή θα αμπαλαριστούν σε υπέροχα δώρα για τους foodies φίλους μας. Ο διπλανός χώρος του εστιατορίου, πάλι, αποπνέει κομψή σπιτική ζεστασιά κι έχει επικεφαλής στην ανοιχτή του κουζίνα τον ταλαντούχο σεφ Γιώργο Χαλιμούρδα, ο οποίος αξιοποιεί δημιουργικά τα πρώτης τάξης deli του μαγαζιού και σχεδιάζει ειδικά μενού για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ένεκα των ημερών, θα προνοήσουμε ασφαλώς για κράτηση και δεν θα παραλείψουμε να ρίξουμε μια ματιά στην πλούσια wine list που προσφέρει περί τις 200 ετικέτες κρασιού από τον ελληνικό αμπελώνα σε ιδιαίτερα φιλικές τιμές, και αρκετές από αυτές και σε ποτήρι.

Περισσότερες πληροφορίες

Alpha Pi Deli & Wine Resto Bar

Λεωφ. Μαραθώνος 56, Πικέρμι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".