Αφιέρωμα "Budget Friendly Dining": Βγαίνουμε έξυπνα και γευστικά σε προσιτά εστιατόρια και ταβέρνες για κάθε διάθεση

Τσιμπολογάμε νοστιμιές της παρέας και της οικογένειας σε cosy αλλά και πιο παραδοσιακά μαγαζιά στο κέντρο και στις γειτονιές της Αθήνας.

Μεζέδες

Κλασικοί μεζέδες ή ιδωμένοι με πιο δημιουργική ματιά, μερακλίδικα deli που νοστιμίζουν το πιάτο μας, αλλά και κρεατοφαγικά must πρωταγωνιστούν στο χάρτη των προσιτών εξόδων στην πόλη. Τσιμπολογάμε νοστιμιές της παρέας και της οικογένειας σε cosy αλλά και πιο παραδοσιακά μαγαζιά στο κέντρο και στις γειτονιές της Αθήνας, που μας προσφέρουν απλόχερα την εμπειρία μιας ευχάριστης χαλαρής εξόδου, χωρίς να επιβαρύνουν το budget μας.

Δείτε το αφιέρωμα εδώ 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Ami gastrotheque", γαλλικό μπιστρό με αθηναϊκό twist

Το concept που θα συναντούσες σε κάποια παριζιάνικη γειτονιά, προσαρμόζεται στην αστική γευστική πραγματικότητα της πρωτεύουσας και αφήνει υποσχέσεις.

Νέα πλάνα για τον Θάνο Στασινό

Η τρέχουσα σεζόν βρίσκει τον σεφ σε νέα πόστα, ρόλο συμβουλευτικό αλλά και ενεργό στην κουζίνα, αλλά και με δικό του χώρο στα σκαριά.

"Τρεις λαλούν": Vegan κουζίνα με ουσία

Ένα ακόμα πόστο, στο Γκάζι, που προσφέρει μια αξιόλογη γκάμα προτάσεων για κάθε ώρα της ημέρας, αποδεικνύει ότι η αυστηρά χορτοφαγική κουζίνα πέρα από ιδεολογικό έχει και γευστικό ενδιαφέρον.

Sushimou

Για να απολαύσεις τη χάρη εξαιρετικών ψαριών, ο Αντώνης Δρακουλαράκος κεντάει sashimi και nigiri σε ένα αμίμητο one man show.

Ρέθυμνο: Μια ιστορία οίνου και γαστρονομικού πλούτου

Με αγροτικά project που προσεγγίζουν την ταξιδιωτική εμπειρία, αλλά και διαμαντάκια της κρητικής γης που διεκδικούν θέση στις καρδιές και τα πιάτα μας, το τοπίο του Ρεθύμνου γίνεται ολοένα πιο ελκυστικό.

Αν ο foodie δεν πάει στον σεφ, πάει o σεφ στον foodie…

Γιατί οι σεφ "ξεσπιτώνονται" μαγειρεύοντας ως φιλοξενούμενοι σε κανονικές ή αυτοσχέδιες ενίοτε κουζίνες; Βρεθήκαμε σε μια σειρά γαστρονομικά happening στο εξωτερικό και καταθέτουμε κάποιες σκέψεις για την αμεσότητα κουζίνας-σάλας που θέλει τους μάγειρες να βγαίνουν από το "καβούκι" τους.