Στο "Lostacos": στο Κουκάκι γίνεται των tacos

Μια πολύχρωμη taqueria βρήκε τη θέση της στη δημοφιλή γειτονιά.

lostacos2

Το πολύχρωμο "Lostacos" άνοιξε πριν λίγο καιρό τις πόρτες του στο Κουκάκι δίνοντας συνέχεια στο όλο και πιο δυνατό μεξικάνικο αεράκι που φυσά στην Αθήνα. Όπως μαρτυρά και το όνομα του, τα tacos -είτε με μαλακή είτε με τραγανή ζύμη- έχουν την τιμητική τους και προτείνονται σε μια μεγάλη ποικιλία από διάφορες γεμίσεις: παναρισμένο φιλέτο κοτόπουλου με mayo chipotle και pico de gallo, χοιρινό με λαχανικά σοτέ και chutney πικάντικης πιπεριάς, μοσχαρίσιος κιμάς με σος cheddar, λαχανικά και μαύρα μεξικάνικα φασόλια, μοσχάρι σιγομαγειρεμένο με λαχανικά, τυρί monterey jack, και sour cream. Ορισμένες από αυτές μπορείτε να τις ζητήσετε και με ζύμη burrito ή quesadillas (φωτό), ενώ την εικόνα συμπληρώνουν κι άλλα mex εδέσματα, δροσερές σαλάτες αλλά και veggie πιάτα. Θα τα δοκιμάσετε στους ψηλούς πάγκους και σε κάποια τραπέζια που βγαίνουν στο πεζοδρόμιο, μαζί με τραγανά churros και κέικ tres leches για γλυκό επίλογο.

Περισσότερες πληροφορίες

Lostacos

Ορλώφ 1, Κουκάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.