''Baratin'': Μαεστρική ισορροπία drink & dine

Το ολοήμερο στέκι απογειώνει τις γεύσεις μας σε κάθε φάση της μέρας.

Baratin

Στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας, στο νούμερο 120 της Λ. Δεκελείας βρίσκεται το "Baratin". Ένα ολοήμερο establishment στέκι του οποίου η σφραγίδα βρίσκεται τόσο στα vibes του εσωτερικού χώρου όσο και στους wine, dine, brunch και cocktail καταλόγους του. Από το πρωί προσφέρει πρωινό και brunch και συνεχίζει με πιάτα από τη δημιουργική του κουζίνα, όπως bao buns με indian tikka masala twist, σαλάτες και πλήρη γεύματα. 

Baratin

Στα οπωσδήποτε, δοκιμάστε τη σαλάτα κινόα με το σολομό αλλά και το μοσχαρίσιο διάφραγμα με πουρέ από ψητό κουνουπίδι, πατάτα hasselback και καμμένο κρεμμύδι. Ξεχωριστό χώρο κρατούν στην καρδιά μας οι 9 επιλογές πίτσας με highlight το ξεχωριστό station με τους φούρνους, όπου μπορείτε να χαζέψετε την παρασκευή τους μέχρι να προσγειωθούν στο τραπέζι σας. Ανάλογα με τον καιρό και τη διάθεση επιλέξτε το εσωτερικό, το πατάρι, τα υπερυψωμένα τραπεζάκια στον πεζόδρομο ή την εξωτική αυλή. Η λίστα κρασιών με 100 ετικέτες ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, 24 εκ των οποίων σερβίρονται και σε ποτήρι, σας δίνει την ευκαιρία να απογειώσετε την εμπειρία του φαγητού σας, έπειτα και από τις συμβουλές του in house σομελιέ!

Baratin

Στην μπάρα του, οι λάτρεις του gin δοκιμάστε οπωσδήποτε το φρουτένιο 3 Kings, όσοι ανήκετε στο team tequila reposado ζητήστε το Riviera Maya ή αν θέλετε να περάσετε την καλοκαιρινή σας βραδιά αγκαλιά με το ρούμι σας, επικρατέστερη επιλογή είναι το Passion loves Mango!

Περισσότερες πληροφορίες

Baratin

Λεωφ. Δεκελείας 120, Νέα Φιλαδέλφεια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Noble

Το εστιατόριο που πυροδότησε την αναγέννηση της ροδίτικης κουζίνας, ανεβάζοντάς τη στην αγκαλιά του προχώ fine dining, είναι ο γαστρονομικός προορισμός που πρέπει να βάλετε στην ατζέντα σας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
11/08/2022

Οι 5 must - see γαστρονομικές ταινίες για το καλοκαίρι

Πρόσφατες αξιοσημείωτες παραγωγές που δίνουν τον τόνο στη θερινή ραστώνη των σινεφίλ και γαστροφίλ.

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.

Ο "Βασίλαινας" βάφτηκε μπλε

Το "Vassilenas Blue", η θερινή βερσιόν του ιστορικού και πολυβραβευμένου εστιατορίου του Θανάση Βασίλαινα, σήκωσε αυλαία στην Αντίπαρο. Πήραμε μια πρώτη, ωραία θαλασσινή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.