''Baratin'': Μαεστρική ισορροπία drink & dine

Το ολοήμερο στέκι απογειώνει τις γεύσεις μας σε κάθε φάση της μέρας.

Baratin

Στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας, στο νούμερο 120 της Λ. Δεκελείας βρίσκεται το "Baratin". Ένα ολοήμερο establishment στέκι του οποίου η σφραγίδα βρίσκεται τόσο στα vibes του εσωτερικού χώρου όσο και στους wine, dine, brunch και cocktail καταλόγους του. Από το πρωί προσφέρει πρωινό και brunch και συνεχίζει με πιάτα από τη δημιουργική του κουζίνα, όπως bao buns με indian tikka masala twist, σαλάτες και πλήρη γεύματα. 

Baratin

Στα οπωσδήποτε, δοκιμάστε τη σαλάτα κινόα με το σολομό αλλά και το μοσχαρίσιο διάφραγμα με πουρέ από ψητό κουνουπίδι, πατάτα hasselback και καμμένο κρεμμύδι. Ξεχωριστό χώρο κρατούν στην καρδιά μας οι 9 επιλογές πίτσας με highlight το ξεχωριστό station με τους φούρνους, όπου μπορείτε να χαζέψετε την παρασκευή τους μέχρι να προσγειωθούν στο τραπέζι σας. Ανάλογα με τον καιρό και τη διάθεση επιλέξτε το εσωτερικό, το πατάρι, τα υπερυψωμένα τραπεζάκια στον πεζόδρομο ή την εξωτική αυλή. Η λίστα κρασιών με 100 ετικέτες ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, 24 εκ των οποίων σερβίρονται και σε ποτήρι, σας δίνει την ευκαιρία να απογειώσετε την εμπειρία του φαγητού σας, έπειτα και από τις συμβουλές του in house σομελιέ!

Baratin

Στην μπάρα του, οι λάτρεις του gin δοκιμάστε οπωσδήποτε το φρουτένιο 3 Kings, όσοι ανήκετε στο team tequila reposado ζητήστε το Riviera Maya ή αν θέλετε να περάσετε την καλοκαιρινή σας βραδιά αγκαλιά με το ρούμι σας, επικρατέστερη επιλογή είναι το Passion loves Mango!

Περισσότερες πληροφορίες

Baratin

Λεωφ. Δεκελείας 120, Νέα Φιλαδέλφεια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.