Νέο Hoocut στη Νέα Σμύρνη

Tο γνωστό spot επεκτείνεται δυναμικά, καθώς δύο ολοκαίνουρια καταστήματα σε Νέα Σμύρνη και σύντομα στο Περιστέρι έρχονται να συμπληρώσουντο flagship κατάστημα της πλ. Αγίας Ειρήνης.

Hoocut

Σε νεό πόστο στη Νέα Σμύρνη στήθηκε η κουζίνα του Hoocut όπως τη γνωρίζουμε, με πρωταγωνιστή το τεράστιο θερμαινόμενο τραπέζι, ακριβώς στο κέντρο τη, να μαρτυρά όλη  τη διαδικασία παρασκευής και της διαχέιρισης της πρώτης ύλης.

Η ποιότητα της πρώτης ύλης, η ισορροπία της γεύσης των πρωτογενών συστατικών και η σωστή επεξεργασία του κρέατος είναι εδώ σημαντικός παράγοντας οπότε το επιτυχημένο δίδυμο των αδελφών Λιάκου πήγε ένα βήμα παραπέρα δημιουργώντας ένα παρασκευαστήριο επεξεργασίας κρεάτων με την ονομασία Metameat, προκειμένου να πλαισιώσει ολιστικά το εγχείρημα που λέγεται αληθινό σουβλάκι. Το Metameat είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο παρασκευαστήριο κρέατος οι ποιοτικοί έλεγχοι του οποίου έχουν ανατεθεί στο μικροβιολογικό εργαστήριο του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ενώ είναι και ο αποκλειστικός προμηθευτής κρέατος του Hoocut. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται ο απόλυτος έλεγχος ποιότητας, τεχνογνωσίας, ασφάλειας της πρώτης ύλης. 

Hoocut

Και στο κατάστημα της Νέας Σμύρνης δοκιμάζουμε ενδεικτικές επιλογές όπως πίτα τυλιχτή με λεπτοκομμένα κομμάτια κρέατος από βοδινό ή προβατίνα, ανοιχτές πίτες με ψητό κρέας χοιρινό, κοτόπουλο ή και λουκάνικο από μαύρο χοίρο αλλά και vegetarian προτάσεις όπως πίτα με χειροποίητα ντολμαδάκια και πίτα τυλιχτή με κομμάτια από λεπτοκομμένο καλαμάρι, ταραμοσαλάτα και φρέσκο κρεμμυδάκι έχουν τους δικούς τους φανατικούς οπαδούς. 

Ελ. Βενιζέλου 71,  Ν.Σμύρνη, 210 9344457

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
04/08/2022

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.

"Σαρδελάκι με θέα": Με πλώρη για τα νότια

Ανόθευτες γεύσεις και casual θαλασσογραφία με μαέστρο το κύμα δίνουν τον τόνο στο δημοφιλές στέκι στη Βουλιαγμένη.

Όλη η Λίνδος σε 5 πιάτα

Γαστρονομική πρωτεύουσα της Ρόδου, με καλοφαγική σκηνή που καλύπτει όλη τη γκάμα από ιστορικές ταβέρνες μέχρι εστιατόρια υψηλού επιπέδου, η ατμοσφαιρική πόλη στα νότια του νησιού των Ιπποτών είναι ένας αυτόνομος γαστοπροορισμός κι αυτά τα πιάτα ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε όχι μόνο τη γεύση, αλλά και την ιστορία της.

Το χειροποίητο iced tea "Feeju" φέρνει τη βιωσιμότητα στο ποτήρι σας!

Μια αναζωογονητική δόση δροσιάς και ευεξίας με το πιο χορταστικό παγωμένο τσάι που μπορούμε να απολαμβάνουμε καθημερινά, χωρίς τύψεις.

''Libertine drinkery'': Στη Νέα Φιλαδέλφεια για cocktails και streetfood

Μία από τις πιο ιδιαίτερες και νόστιμες επιλογές για καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και εξαιρετικό streetfood στη γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας.