Νέο Hoocut στη Νέα Σμύρνη

Tο γνωστό spot επεκτείνεται δυναμικά, καθώς δύο ολοκαίνουρια καταστήματα σε Νέα Σμύρνη και σύντομα στο Περιστέρι έρχονται να συμπληρώσουντο flagship κατάστημα της πλ. Αγίας Ειρήνης.

Hoocut

Σε νεό πόστο στη Νέα Σμύρνη στήθηκε η κουζίνα του Hoocut όπως τη γνωρίζουμε, με πρωταγωνιστή το τεράστιο θερμαινόμενο τραπέζι, ακριβώς στο κέντρο τη, να μαρτυρά όλη  τη διαδικασία παρασκευής και της διαχέιρισης της πρώτης ύλης.

Η ποιότητα της πρώτης ύλης, η ισορροπία της γεύσης των πρωτογενών συστατικών και η σωστή επεξεργασία του κρέατος είναι εδώ σημαντικός παράγοντας οπότε το επιτυχημένο δίδυμο των αδελφών Λιάκου πήγε ένα βήμα παραπέρα δημιουργώντας ένα παρασκευαστήριο επεξεργασίας κρεάτων με την ονομασία Metameat, προκειμένου να πλαισιώσει ολιστικά το εγχείρημα που λέγεται αληθινό σουβλάκι. Το Metameat είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο παρασκευαστήριο κρέατος οι ποιοτικοί έλεγχοι του οποίου έχουν ανατεθεί στο μικροβιολογικό εργαστήριο του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ενώ είναι και ο αποκλειστικός προμηθευτής κρέατος του Hoocut. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται ο απόλυτος έλεγχος ποιότητας, τεχνογνωσίας, ασφάλειας της πρώτης ύλης. 

Hoocut

Και στο κατάστημα της Νέας Σμύρνης δοκιμάζουμε ενδεικτικές επιλογές όπως πίτα τυλιχτή με λεπτοκομμένα κομμάτια κρέατος από βοδινό ή προβατίνα, ανοιχτές πίτες με ψητό κρέας χοιρινό, κοτόπουλο ή και λουκάνικο από μαύρο χοίρο αλλά και vegetarian προτάσεις όπως πίτα με χειροποίητα ντολμαδάκια και πίτα τυλιχτή με κομμάτια από λεπτοκομμένο καλαμάρι, ταραμοσαλάτα και φρέσκο κρεμμυδάκι έχουν τους δικούς τους φανατικούς οπαδούς. 

Ελ. Βενιζέλου 71,  Ν.Σμύρνη, 210 9344457

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Alpino Cucina Italiana" μάς ταξιδεύει στην Πάρο

Αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική ιταλική γαστρονομία, το νέο "Alpino Cucina Italiana" μόλις άνοιξε σε έναν εντυπωσιακό χώρο στη Νάουσα της Πάρου.

Σεϋχέλλες

Το εστιατορικό στέκι που έβαλε την πλατεία Αυδή στο χάρτη της εναλλακτικής Αθήνας, πριν από μία δεκαετία, έχει επανέλθει στον γαστρονομικό αφρό της πόλης χάρη στο μαγειρικό τρίο που ανέλαβε τις "Σεϋχέλλες", φροντίζοντας όχι απλώς να μην επανεφεύρει τίποτα, αλλά αντίθετα να τα κρατήσει όλα ίδια. Αλλάζοντάς τα, βέβαια.

Το εστιατόριο του Δαμαλά είναι "Raw Bata"

Άνοιξε το εστιατόριο του Χρόνη Δαμαλά που επιστρέφει δυναμικά με νέες ιδέες. Πολλή ελληνική γεύση, και μαγειρική βασισμένη στα καλούδια της αγοράς. Εντάξει θα έχει και λίγο, αλλιώτικο, σούσι.