''Λαβράκι'': Ψαγμένες θαλασσινές γεύσεις στη Σαρωνίδα

Ένα από τα καλύτερα στέκια για τους λάτρεις των θαλασσινών ανανεώνει το μενού του με περισσότερα πίατα.

Λαβράκι

Συνυφασμένο με την ψαγμένη ψαροφαγία μετά τη βουτιά στις κοντινές παραλίες, το αγαπημένο στέκι της Σαρωνίδας δεν σταματά να πειραματίζεται και να εξελίσσεται με απόλυτη προσήλωση στην άψογη πρώτη ύλη. Στο χαλαρωτικά νησιώτικο "Λαβράκι", η σχάρα και το τηγάνι έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ τα ασυναγώνιστα αλίπαστα ανοίγουν για τα καλά την όρεξη.

Λαβράκι

Από τους ψαρομεζέδες, ό,τι κι αν επιλέξετε θα σας δικαιώσει, ωστόσο το δωρικό θράψαλο στη σχάρα με λαδολέμονο και αγριορίγανη διατηρεί όλους τους χυμούς του στο έπακρον. Η ενδιαφέρουσα κάρτα του περιλαμβάνει ακόμη πιο πειραγμένα ιωδιούχα στιγμιότυπα, όπως το σεβιτσε λαβρακι με χυμό εσπεριδοειδών, μυρωδικά και μάνγκο ή το λαχταριστό καρπάτσιο κόκκινου τόνου με καπνιστή σως, τριμμένη παρμεζάνα, baby ρόκα και ντοματίνια, αλλά και μια ποικιλία από τα ψάρια ημέρας που ψήνονται αριστοτεχνικά για να αναδείξουν την ντελικάτη γεύση τους.

Λαβράκι

Πρόσφατα, το μενού ανανεώθηκε περιλαμβάνοντας πλέον και επιλογές σε σούσι, για έξτρα εξωτισμό by the sea. Τέλος, δεν λείπει μια σύγχρονη ποικιλία εκλεκτών εδεσμάτων, που μπορείτε να γευτείτε σε συνδυασμό́ με μια δυνατή συλλογή από ούζα και τσίπουρα από τη Χίο και την Καλαμάτα μέχρι τον Τύρναβο και την Κομοτηνή. Εκτός αν έχετε διάθεση πειραματισμού, οπότε τι καλύτερο από ένα δροσιστικό κοκτέιλ, για να φτιάξετε ένα ακόμα πιο γευστικό καλοκαίρι;

Λαβρακι

Περισσότερες πληροφορίες

Λαβράκι

Λεωφόρος Αθηνών Σουνίου 46o χιλ, Σαρωνίδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/09/2025

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.

Κωνσταντίνε Δαγριτζίκο, τι ετοιμάζεις στην Ομόνοια;

Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.