Οδηγός Εστιατορίων

"Varoulko Seaside": Γεύση κλασικού με φόντο το γαλάζιο

Με σταθερό καπετάνιο τον εμβληματικό Λευτέρη Λαζάρου, και ταλαντούχο πλοηγό τον καταξιωμένο σεφ Θοδωρή Κυριακίδη το «Varoulko Seaside» εναλλάσσει signature πιάτα με νέες, κομψές δημιουργίες.

Varoulko Seaside © Λεωνίδας Τούμπανος

Σημείο αναφοράς της αθηναϊκής καλοφαγίας, με τις αεράτες σάλες και την al fresco ταράτσα του να επιβλέπουν τη γοητευτική προμενάδα του φρεσκαρισμένου Μικρολίμανου, το "Varoulko Seaside" υποδέχεται το καλοκαίρι με τη χάρη του κλασικού. Κλασικό για τη βραβευμένη κουζίνα του, κλασικό για τη μεγάλη ιστορία του, αλλά και για τη λεπτότητα της γεύσης που έχει βάλει τη σφραγίδα της στη γαστρονομική πορεία της πόλης, συνεχίζει να πλέει στα πελάγη της θαλασσινής κομψότητας, χαράσσοντας μια διαδρομή που οδηγεί σε νέους ορίζοντες γεύσης.

Varoulko Seaside
© Λεωνίδας Τούμπανος

Με σταθερό καπετάνιο τον εμβληματικό Λευτέρη Λαζάρου, και ταλαντούχο πλοηγό τον καταξιωμένο σεφ Θοδωρή Κυριακίδη, επικεφαλής της κουζίνας του, το "Varoulko Seaside" εναλλάσσει signature πιάτα, όπως η σούπα με πεσκανδρίτσα και το καλαμάρι pesto, με νέες, κομψές δημιουργίες, που συνθέτουν ένα comfort γευστικό σύμπαν, κατάλληλο όχι μόνο για ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες κάτω απ’ τα αστέρια του αττικού ουρανού, αλλά και για casual στιγμές καλοφαγίας από νωρίς το μεσημέρι, με φόντο τα κατάρτια του Μικρολίμανου.

Varoulko Seaside
© Λεωνίδας Τούμπανος

Ελκυστικός προορισμός παντός καιρού και εποχής, με την κουζίνα του ανοιχτή καθημερινά από τη μία το μεσημέρι, πέρα από βραβευμένο εστιατόριο, το "Varoulko Seaside" είναι το ασφαλές μας γευστικό λιμάνι για άλλη μία σεζόν, ενώ εμπειρία από μόνα τους είναι τα φινετσάτα επιδόρπια του Θοδωρή Μωυσίδη, που λειτουργούν άριστα όχι μόνο ως φινάλε ενός απολαυστικού γεύματος, αλλά και ως αυτόνομος προορισμός στο τέλος των περιπάτων μας στο Μικρολίμανο.

Περισσότερες πληροφορίες

Varoulko Seaside

Ακτή Κουμουνδούρου 54-56, Μικρολίμανο
  • Εστιατόρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για aperitivo στον ιμπρεσιονιστικό κήπο-έργο τέχνης του "Artisanal"

Τα πιάτα του Δημήτρη Δημητριάδη ξυπνούν τις γευστικές μας μνήμες.

26/06/2022

Το "Iguazu" φέρνει τροπικό mood στη… ζούγκλα των Ιλισίων

Τα ευρηματικά πιάτα του βραβευμένου σεφ Γιάννη Παρίκου σκορπάνε την αύρα διακοπών.

Στη "Δάφνη" η εποχικότητα είναι πάνω απ’ όλα

Με την Αριστέα Βλάχου στο τιμόνι, το αγαπημένο εστιατόριο του Περιστερίου προσφέρει ένα πανόραμα της ελληνικής κουζίνας.

"Κίτρινη Γκαζόζα": Μια αθηναϊκή αυλή που στέλνει σε νησί

To καλοκαιρινό στέκι σου φτιάχνει τη διάθεση με το που αντικρίζεις τo βαν-μπαρ.

"Βασίλαινας": Πάμε πλατεία;

Ξεχωριστά πιάτα με την υπογραφή του ταλαντούχου σεφ Μανώλη Γαρνέλη σερβίρει το εστιατόριο-σημείο αναφοράς στην αθηναϊκή εστίαση.

"Okio": Fusion μοιρασιές με άποψη

Το sharing style menu, που σε προτρέπει να δοκιμάσεις πολλές διαφορετικές γεύσεις, προτείνει ένα κοσμοπολίτικο fusion.

"Labros": Η αθηναϊκή Ριβιέρα έχει το δικό της σημείο αναφοράς στο ψάρι

Η ποιότητα, ο σεβασμός στην εποχικότητα και η μαεστρία στην κουζίνα και στο σέρβις είναι τα βασικά συστατικά της επιτυχίας του.