"Varoulko Seaside": Γεύση κλασικού με φόντο το γαλάζιο

Με σταθερό καπετάνιο τον εμβληματικό Λευτέρη Λαζάρου, και ταλαντούχο πλοηγό τον καταξιωμένο σεφ Θοδωρή Κυριακίδη το «Varoulko Seaside» εναλλάσσει signature πιάτα με νέες, κομψές δημιουργίες.

Varoulko Seaside © Λεωνίδας Τούμπανος

Σημείο αναφοράς της αθηναϊκής καλοφαγίας, με τις αεράτες σάλες και την al fresco ταράτσα του να επιβλέπουν τη γοητευτική προμενάδα του φρεσκαρισμένου Μικρολίμανου, το "Varoulko Seaside" υποδέχεται το καλοκαίρι με τη χάρη του κλασικού. Κλασικό για τη βραβευμένη κουζίνα του, κλασικό για τη μεγάλη ιστορία του, αλλά και για τη λεπτότητα της γεύσης που έχει βάλει τη σφραγίδα της στη γαστρονομική πορεία της πόλης, συνεχίζει να πλέει στα πελάγη της θαλασσινής κομψότητας, χαράσσοντας μια διαδρομή που οδηγεί σε νέους ορίζοντες γεύσης.

Varoulko Seaside
© Λεωνίδας Τούμπανος

Με σταθερό καπετάνιο τον εμβληματικό Λευτέρη Λαζάρου, και ταλαντούχο πλοηγό τον καταξιωμένο σεφ Θοδωρή Κυριακίδη, επικεφαλής της κουζίνας του, το "Varoulko Seaside" εναλλάσσει signature πιάτα, όπως η σούπα με πεσκανδρίτσα και το καλαμάρι pesto, με νέες, κομψές δημιουργίες, που συνθέτουν ένα comfort γευστικό σύμπαν, κατάλληλο όχι μόνο για ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες κάτω απ’ τα αστέρια του αττικού ουρανού, αλλά και για casual στιγμές καλοφαγίας από νωρίς το μεσημέρι, με φόντο τα κατάρτια του Μικρολίμανου.

Varoulko Seaside
© Λεωνίδας Τούμπανος

Ελκυστικός προορισμός παντός καιρού και εποχής, με την κουζίνα του ανοιχτή καθημερινά από τη μία το μεσημέρι, πέρα από βραβευμένο εστιατόριο, το "Varoulko Seaside" είναι το ασφαλές μας γευστικό λιμάνι για άλλη μία σεζόν, ενώ εμπειρία από μόνα τους είναι τα φινετσάτα επιδόρπια του Θοδωρή Μωυσίδη, που λειτουργούν άριστα όχι μόνο ως φινάλε ενός απολαυστικού γεύματος, αλλά και ως αυτόνομος προορισμός στο τέλος των περιπάτων μας στο Μικρολίμανο.

Περισσότερες πληροφορίες

Varoulko Seaside

Ακτή Κουμουνδούρου 54-56, Μικρολίμανο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.