Οδηγός Εστιατορίων

Ώρα ροζέ στη Θεσσαλονίκη

Το 3ο Rosé Grand Tasting έρχεται στις 9/5 στο «Makedonia Palace» της Θεσσαλονίκης.

rosegrandtasting

Στην ανάδειξη της ποικιλομορφίας των όλο και πιο δημοφιλών ροζέ κρασιών στοχεύει το 3ο Rosé Grand Tasting που διοργανώνει η Wine Plus στις 9/5 στο πολυτελές ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Η έκθεση απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε καταναλωτές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν συνολικά 111 ροζέ κρασιά, ως επί το πλείστον της σοδειάς του 2021. Ανάμεσα τους θα υπάρχουν κρασιά - εκπρόσωποι των κυριότερων ελληνικών ροζέ ονομασιών προέλευσης, γεωγραφικών ενδείξεων, ποικιλιών αμπέλου, πολλές νέες κυκλοφορίες αλλά και ορισμένες ετικέτες του διεθνούς αμπελώνα, που θα σερβίρονται και θα παρουσιάζονται από μια ομάδα οινολόγων και εξειδικευμένων συνεργατών της διοργανώτριας εταιρείας, ενώ δεν θα λείπουν επίσης τα ενδιαφέροντα συνοδευτικά mini σεμινάρια αφιερωμένα στο κρασί. Για την ασφάλεια όλων θα υπάρχουν τρεις περίοδοι επίσκεψης στην έκθεση (14:00 – 16:30, 17:00 – 19:30, 20:00 – 22:30), ενώ η γενική είσοδος κοστίζει € 5. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ταξιδεύοντας γαστρονομικά στις θάλασσες της Ελλάδας

Η αγαπή για την Ελλάδα και τη θάλασσα "επιβιβάζουν" καθημερινά στα εστιατόρια "Ε/Γ Ταξιδεύοντας" στη συνοικία Ευγενεία στο Κερατσίνι και "Ε/Γ Ταξιδεύοντας Βόρεια" στη Νέα Ερυθραία τους λάτρεις της ψαροφαγίας.

26/05/2022

"Ανοιχτές Πόρτες" στα οινοποιεία της Ελλάδας

Οι "Ανοιχτές πόρτες" επιστρέφουν και φέτος ανοίγοντας τους ορίζοντες των οινόφιλων με περιηγήσεις στους δρόμους του κρασιού της Ελλάδας.

Το "Βασίλαινας" σαλπάρει για Αντίπαρο

To αθηναϊκό εστιατόριο που πρόσφατα τιμήθηκε με το "Βραβείο Κοινού" των Χρυσών Σκούφων, βάζει πλώρη για Αντίπαρο.

Χαραλαμπόπουλος-Ποιμενίδης φέρνουν "Theion" άρωμα Ελλάδας στο Γκίλντφορντ

Με την μπαγκέτα στην κουζίνα στα χέρια του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου και τον Ανέστη Ποιμενίδη δεξί του χέρι, το εστιατόριο "Theion" των Αντώνη Δεναξά και Γιάννη Θεοδώρου περνά στη νέα εποχή του.

Πίνουμε ροζέ κρασιά στο Ζάππειο

Η έκθεση ροζέ οίνων "Drink Pink", αφιερωμένη σε μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις διεθνώς στο χώρο του κρασιού, πραγματοποιείται στο Ζάππειο Μέγαρο.

"Italian job" με co-stars Σκουλά-Saccheri στο "Ortigia"

Το "αλάνι" του street food και ένας εναλλακτικός ζεν πρεμιέ της ιταλικής κουζίνας συμπράττουν στα βόρεια ενώνοντας τη μαγειρική τους "τρέλα".

Οι "Νomade et sauvage" για μια μέρα στο "Surfer Maya"

Το fast casual εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει τις "pop up" εκδηλώσεις του με τη σκυτάλη να παίρνει η ομάδα των "νομάδων" "Νomade et sauvage".