Ώρα ροζέ στη Θεσσαλονίκη

Το 3ο Rosé Grand Tasting έρχεται στις 9/5 στο «Makedonia Palace» της Θεσσαλονίκης.

rosegrandtasting

Στην ανάδειξη της ποικιλομορφίας των όλο και πιο δημοφιλών ροζέ κρασιών στοχεύει το 3ο Rosé Grand Tasting που διοργανώνει η Wine Plus στις 9/5 στο πολυτελές ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Η έκθεση απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε καταναλωτές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν συνολικά 111 ροζέ κρασιά, ως επί το πλείστον της σοδειάς του 2021. Ανάμεσα τους θα υπάρχουν κρασιά - εκπρόσωποι των κυριότερων ελληνικών ροζέ ονομασιών προέλευσης, γεωγραφικών ενδείξεων, ποικιλιών αμπέλου, πολλές νέες κυκλοφορίες αλλά και ορισμένες ετικέτες του διεθνούς αμπελώνα, που θα σερβίρονται και θα παρουσιάζονται από μια ομάδα οινολόγων και εξειδικευμένων συνεργατών της διοργανώτριας εταιρείας, ενώ δεν θα λείπουν επίσης τα ενδιαφέροντα συνοδευτικά mini σεμινάρια αφιερωμένα στο κρασί. Για την ασφάλεια όλων θα υπάρχουν τρεις περίοδοι επίσκεψης στην έκθεση (14:00 – 16:30, 17:00 – 19:30, 20:00 – 22:30), ενώ η γενική είσοδος κοστίζει € 5. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ρεπορτάζ: Τα εστιατόρια και τα καφέ της Ελευσίνας που θα γίνουν στέκια μας το 2023

Μια σειρά από ενδιαφέρουσες διευθύνσεις για φαγητό, γλυκό, καφέ και ποτό σε συνδυασμό με τις εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, δίνουν αφορμή να επισκεφτούμε τη σπουδαία μικρή πόλη του Θριάσιου πεδίου.

30/01/2023

Tasty Awards '23: Τα εστιατόρια των ξενοδοχείων που ποντάρουν στην 5άστερη γαστρονομία

Η καινούρια εποχή που έχει ήδη ξεκινήσει, βρίσκει την πόλη με ανανεωμένα τα μενού των εστιατορίων στα μεγάλα ξενοδοχεία της, αλλά και με πολλές νέες αφίξεις

Στο "Sàlve" για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ένα τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει ένα δείπνο με κρασί στο όμορφο εστιατόριο της Βούλας.

"DB One": Ένα premium steak house έρχεται σύντομα στα νότια

Ο πρώην head chef του "Nusr-Et" σε Μύκονο και Ντουμπάι Ulas Tunc παρουσιάζει ένα πληθωρικό κρεατοφαγικό concept στη Γλυφάδα.

Τα ΒορΟινά ταξιδεύουν και πάλι στην Αθήνα

Η έκθεση που έφερε στην Αθήνα τους οινοπαραγωγούς της Βόρειας Ελλάδος με τα κρασιά τους επανέρχεται αυτή τη Δευτέρα στη "Μεγάλη Βρεταννία".

Κάτω στον Πειραιά… στον "Papafigo"

Από ναυτικό όρο δανείζεται το όνομά του το θαλασσινής κατεύθυνσης ρακάδικο που ξεκίνησε πρόσφατα την πλεύση του στην πειραιώτικη Ακτή Μουτσοπούλου.

"Κikko": Ξεδιπλώνοντας γευστικές πτυχές της ιαπωνικής κουλτούρας

Big in Japan νοστιμιές και εξωτικό feeling στο Παλαιό Φάληρο.