Πάσχα με άγγιγμα Μποτρίνι στη "Selene"

Το εμβληματικό εστιατόριο της Σαντορίνης θα γιορτάσει την Ανάσταση με ένα ειδικό πασχαλινό δείπνο σχεδιασμένο από τον πολυβραβευμένο σεφ.

Μια νέα «Σελήνη» υψώνεται στη Σαντορίνη

Τη μυσταγωγική εμπειρία του κυκλαδίτικου Πάσχα θα αναβιώσει την Κυριακή της Λαμπρής το πολυτελές εστιατόριο "Selene", που θα γιορτάσει αυτή τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας στον ατμοσφαιρικό κήπο του παλιού καθολικού μοναστηριού των Φηρών, παρουσιάζοντας μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία δια χειρός του πολυβραβευμένου σεφ Έκτορα Μποτρίνι το βράδυ του Πάσχα, 24 Απριλίου 2022.

Με τα αρώματα των αγριολούλουδων και των λευκών τριαντάφυλλων να θέτουν το mood της βραδιάς, τα κομψά στρωμένα τραπέζια μέσα στην αυλή του μεσαιωνικού μοναστηριού θα περιμένουν τους εκλεκτούς επισκέπτες να τσουγκρίσουν τα κόκκινα αυγά και να ευχηθούν "Χριστός Ανέστη" υπό το φως των φαναριών και των λευκών κεριών. Τα αυγά, που βαμμένα με απόλυτα φυσικές διεργασίες (όπως κόκκινο λάχανο, κόκκινο κρασί, κρεμμυδότσουφλα κλπ) θα φέρουν το μονόγραμμα του Selene ενώ υπό τους ήχους άρπας, βιολιού και πιάνου η έμπειρη ομάδα του εστιατορίου θα καθοδηγήσει τους καλεσμένους σε ένα γαστρονομικό ταξίδι γεμάτο υψηλές δημιουργίες με βάση την παράδοση και οδηγό την έμπνευση του Κερκυραίου σεφ.

Έκτορας Μποτρίνι

Από την Ωδή στον Σαντορινιό Τοματοκεφτέ μέχρι την Παλαμίδα με Ταραμά Ρέγγας, ένα πιάτο-φόρος τιμής στον αείμνηστο Γιώργο Χατζηγιαννάκη, κι από εκεί στο Μπαρμπούνι με Πέστο από Αγριομάραθο και το Αρνί του Πάσχα, οι γεύσεις και του Έκτορα Μποτρίνι θα δώσουν το στίγμα της βραδιάς, ενώ ένα όμορφο πασχαλινό "δώρο" θα περιμένει τους καλεσμένους: λουλούδια, πασχαλινά αυγά, παραδοσιακό τσουρέκι και τα signature menus υπογεγραμμένα από τον ίδιο τον σεφ, θα είναι τα πιο όμορφα σουβενίρ μιας ιδιαίτερης εμπειρίας.

Φηρά, Σαντορίνη, 2286022249

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".