Τα "nice n easy" σε ρυθμούς Βαλεντίνου

Σπέσιαλ μενού για ερωτευμένους προτείνει η οικογένεια των gourmet & bio healthy εστιατορίων στο Κολωνάκι και την Κηφισιά.

niceneasy

Με σύνθημα "it’s nice n easy to love" γιορτάζουν την ημέρα των ερωτευμένων τα μέλη της οικογένειας των gourmet & bio healthy εστιατορίων στο Κολωνάκι και την Κηφισιά. Το ειδικό Valentine’s menu (€ 39 κατ’άτομο) που θα απολαύσετε μαζί με το ταίρι σας ξεδιπλώνεται σε τέσσερα στάδια, ξεκινώντας από το καλωσόρισμα με σαβαγιάρ με καλκάνι και μαγιονέζα μυρωδικών, το οποίο ακολουθεί ταρτάρ χτενιών με πίκλα παντζαριού και τσιπς κρεμμυδιού. Για κυρίως πιάτο υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε ένα surf’n’turf μοσχαρίσιο φιλέτο με καραβίδα και πουρέ κολοκύθας ή ένα φιλέτο τόνου με σέλερι και πίκλα κρεμμυδιού, ενώ το γλυκό φινάλε της ρομαντικής βραδιάς έρχεται με μπαβαρουάζ από τριαντάφυλλο με raspberries και φεγιεντίνη. 

Περισσότερες πληροφορίες

Nice ’N’ Easy

Ομήρου 60 & Σκουφά, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".