Οδηγός Εστιατορίων

Τα "nice n easy" σε ρυθμούς Βαλεντίνου

Σπέσιαλ μενού για ερωτευμένους προτείνει η οικογένεια των gourmet & bio healthy εστιατορίων στο Κολωνάκι και την Κηφισιά.

niceneasy

Με σύνθημα "it’s nice n easy to love" γιορτάζουν την ημέρα των ερωτευμένων τα μέλη της οικογένειας των gourmet & bio healthy εστιατορίων στο Κολωνάκι και την Κηφισιά. Το ειδικό Valentine’s menu (€ 39 κατ’άτομο) που θα απολαύσετε μαζί με το ταίρι σας ξεδιπλώνεται σε τέσσερα στάδια, ξεκινώντας από το καλωσόρισμα με σαβαγιάρ με καλκάνι και μαγιονέζα μυρωδικών, το οποίο ακολουθεί ταρτάρ χτενιών με πίκλα παντζαριού και τσιπς κρεμμυδιού. Για κυρίως πιάτο υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε ένα surf’n’turf μοσχαρίσιο φιλέτο με καραβίδα και πουρέ κολοκύθας ή ένα φιλέτο τόνου με σέλερι και πίκλα κρεμμυδιού, ενώ το γλυκό φινάλε της ρομαντικής βραδιάς έρχεται με μπαβαρουάζ από τριαντάφυλλο με raspberries και φεγιεντίνη. 

Περισσότερες πληροφορίες

Nice ’N’ Easy

Ομήρου 60 & Σκουφά, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Nice ’N’ Easy

Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ταξιδεύοντας γαστρονομικά στις θάλασσες της Ελλάδας

Η αγαπή για την Ελλάδα και τη θάλασσα "επιβιβάζουν" καθημερινά στα εστιατόρια "Ε/Γ Ταξιδεύοντας" στη συνοικία Ευγενεία στο Κερατσίνι και "Ε/Γ Ταξιδεύοντας Βόρεια" στη Νέα Ερυθραία τους λάτρεις της ψαροφαγίας.

26/05/2022

Το "Βασίλαινας" σαλπάρει για Αντίπαρο

To αθηναϊκό εστιατόριο που πρόσφατα τιμήθηκε με το "Βραβείο Κοινού" των Χρυσών Σκούφων, βάζει πλώρη για Αντίπαρο.

Χαραλαμπόπουλος-Ποιμενίδης φέρνουν "Theion" άρωμα Ελλάδας στο Γκίλντφορντ

Με την μπαγκέτα στην κουζίνα στα χέρια του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου και τον Ανέστη Ποιμενίδη δεξί του χέρι, το εστιατόριο "Theion" των Αντώνη Δεναξά και Γιάννη Θεοδώρου περνά στη νέα εποχή του.

"Italian job" με co-stars Σκουλά-Saccheri στο "Ortigia"

Το "αλάνι" του street food και ένας εναλλακτικός ζεν πρεμιέ της ιταλικής κουζίνας συμπράττουν στα βόρεια ενώνοντας τη μαγειρική τους "τρέλα".

H "Cookoovaya" πετάει για Σεν Τροπέ

... και φωλιάζει εντός του πολυτελούς ξενοδοχείου Airelles Saint-Tropez, Pan Deï Palais.

H "Ψαροπούλα" σε νέα εποχή

Καινούργια σελίδα γυρίζει η ιστορική ψαροταβέρνα της Καλλιθέας, που επιστρέφει οσονούπω ριζικά ανανεωμένη ως "Psaropoula Fish Meze" με μοντέρνες θαλασσινές γεύσεις διά χειρός Γιάννη Λιόκα.

Η Γωγώ Δελογιάννη ανεβαίνει στην ταράτσα

Το "Στοά Φιξ Πρότζεκτ Ταράτσα" ανοίγει τις πόρτες του στα ψηλά της Κολοκοτρώνη.