Οδηγός Εστιατορίων

"Burger Joint" και "Gloria Gati" στρέφουν το ενδιαφέρον στην πλατεία Καρύτση

Ο Γιώργος Παπακώστας ετοιμάζει διπλό χτύπημα στο κέντρο της Αθήνας.

ΓΚΛΟΡΙΑ ΓΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΤΣΗ Vittoria Gati

Ο Γιώργος Παπακώστας θα μας απασχολήσει αρκετά το προσεχές διάστημα καθώς ετοιμάζει μία διπλή κίνηση στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Καρύτση. Αρχικά, το "Burger Joint" θα αποκτήσει νέο spot εντός των επόμενων τριών εβδομάδων. Το γευστικό κομμάτι θα μείνει ακριβώς το ίδιο με Γλυφάδα, Νέα Σμύρνη και Ψυχικό αλλά θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις όσον αφορά το μέγεθος (θα είναι μικρότερος ο χώρος), το design (λιγότερο industrial) αλλά και το concept: Το "Burger Joint" του κέντρου θα είναι σχεδόν speakeasy, χωρίς πινακίδα ή οποιαδήποτε άλλη σήμανση, θα βρίσκεται σε υπόγειο και, όπως λέει ο ίδιος ο δημιουργός του, "θα πρέπει κανείς να το αναζητήσει αν θέλει να φάει καλό burger".

Στον χώρο που κάποτε φιλοξενούσε το "Shakespeare" αναμένεται προς τα τέλη Μαρτίου και το 'αδερφάκι' του "Vittoria Gati". Το "Gloria Gati" θα συστηθεί ως ιταλική brasserie, θα διατηρεί ελαφρώς παρόμοιο concept και σχεδόν ίδιο μενού. Θα είναι όμως αρκετά πιο fun ο χώρος του και θα δοθεί μεγάλη έμφαση στο κομμάτι του ποτού, με ηχηρή υπογραφή στο μπαρ.

Περισσότερα προσεχώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Bars

World Paloma Day: Πού θα πιούμε την Paloma των Αθηνών;

Φτιάξαμε ένα χάρτη του "νέου Gin tonic" για να γιορτάσεις κατάλληλα την World Paloma Day.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/05/2022

Για bar hopping στο Athens Cocktail Festival & Week

Κορυφαία μπαρ του εξωτερικού, σημαντικοί bartenders, πρωτότυπα concepts και ενδιαφέροντα σεμινάρια ανανεώνουν για λίγες ημέρες την εγχώρια πίνειν σκηνή, στο πλαίσιο του πρώτου Athens Cocktail Festival & Week.

Το Alpino μιλάει ιταλικά στην πιο δροσερή αυλή

Το all time classic πόστο του Παλαιού Φαλήρου μας περιμένει με τραπεζάκια έξω στην πανέμορφη αυλή του για ένα vero italiano καλοκαιρινό μενού.

Ο Ασημάκης Χανιώτης για δύο βραδιές στο "Lindos Village"

Ο νεαρότερος σεφ που κέρδισε αστέρι Michelin στο Λονδίνο το 2020, θα βρίσκεται για δύο βραδιές στην κουζίνα του "Thalatta Fine Dining Restaurant" και μαζί με τον Executive Chef των "Lindos Hotels" Σταύρο Μανουσάκη θα ετοιμάσουν ένα μενού που οι καλεσμένοι θα απολαύσουν με φόντο την αμφιθεατρική θέα του κόλπου των Βληχών.

Γεύση από καλοκαίρι στο "Ourse"

Δροσερές προτάσεις με φαντασία, δημιουργικότητα και φινέτσα φιγουράρουν στις βιτρίνες του κομψού ζαχαροπλαστείου στα βόρεια με την υπογραφή του ταλαντούχου pastry chef Σπύρου Πεδιαδιτάκη.

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας προτείνουν το "Beluga Art"

Ο all day πολυχώρος – ορόσημο του Πειραιά παντρεύει αρτίστικη αισθητική και διεθνή νοστιμιά σε μια πολυπρόσωπη πρόταση εξόδου που γίνεται στέκι για κάθε στιγμή της ημέρας.

Ταξιδεύοντας γαστρονομικά στις θάλασσες της Ελλάδας

Η αγαπή για την Ελλάδα και τη θάλασσα "επιβιβάζουν" καθημερινά στα εστιατόρια "Ε/Γ Ταξιδεύοντας" στη συνοικία Ευγενεία στο Κερατσίνι και "Ε/Γ Ταξιδεύοντας Βόρεια" στη Νέα Ερυθραία τους λάτρεις της ψαροφαγίας.