"Burger Joint" και "Gloria Gati" στρέφουν το ενδιαφέρον στην πλατεία Καρύτση

Ο Γιώργος Παπακώστας ετοιμάζει διπλό χτύπημα στο κέντρο της Αθήνας.

ΓΚΛΟΡΙΑ ΓΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΤΣΗ Vittoria Gati

Ο Γιώργος Παπακώστας θα μας απασχολήσει αρκετά το προσεχές διάστημα καθώς ετοιμάζει μία διπλή κίνηση στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Καρύτση. Αρχικά, το "Burger Joint" θα αποκτήσει νέο spot εντός των επόμενων τριών εβδομάδων. Το γευστικό κομμάτι θα μείνει ακριβώς το ίδιο με Γλυφάδα, Νέα Σμύρνη και Ψυχικό αλλά θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις όσον αφορά το μέγεθος (θα είναι μικρότερος ο χώρος), το design (λιγότερο industrial) αλλά και το concept: Το "Burger Joint" του κέντρου θα είναι σχεδόν speakeasy, χωρίς πινακίδα ή οποιαδήποτε άλλη σήμανση, θα βρίσκεται σε υπόγειο και, όπως λέει ο ίδιος ο δημιουργός του, "θα πρέπει κανείς να το αναζητήσει αν θέλει να φάει καλό burger".

Στον χώρο που κάποτε φιλοξενούσε το "Shakespeare" αναμένεται προς τα τέλη Μαρτίου και το 'αδερφάκι' του "Vittoria Gati". Το "Gloria Gati" θα συστηθεί ως ιταλική brasserie, θα διατηρεί ελαφρώς παρόμοιο concept και σχεδόν ίδιο μενού. Θα είναι όμως αρκετά πιο fun ο χώρος του και θα δοθεί μεγάλη έμφαση στο κομμάτι του ποτού, με ηχηρή υπογραφή στο μπαρ.

Περισσότερα προσεχώς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΣΙΩΤΗ
24/04/2024

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".