Ο Γιάννης Παρίκος πάει "Dalliance"

Ο βραβευμένος σεφ υπογράφει το νέο μενού που ετοιμάζεται για πρεμιέρα στο δημοφιλές στέκι της Κηφισιάς.

parikos

Είναι από τα πιο αγαπημένα στέκια της Κηφισιάς το "The Dalliance House" και η καινούργια συνεργασία με τον Γιάννη Παρίκο σίγουρα ανεβάζει τις γευστικές του μετοχές. Ο βραβευμένος σεφ αναλαμβάνει εξ’ολοκλήρου τη φροντίδα της γευστικής πρότασης, κάτι που σημαίνει πως θα επιμελείται τόσο τον all day κατάλογο που θα σερβίρεται ως το απόγευμα, όσο και τον βραδινό που θα έχει ασφαλώς πιο επίσημη χροιά. Οι τελευταίες πινελιές μπαίνουν αυτές τις ημέρες στα πιάτα προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για πρεμιέρα κατά τα τέλη του μήνα, ωστόσο σαν μια πρώτη γεύση στην πρώτη κάρτα θα υπάρχουν ενδιαφέρουσες ιδέες τόσο για brunch όσο και για μεσημεριανό (όπως το τραγανό αυγό με κρέμα πατάτας και τρούφα), ενώ στη συνέχεια θα παίρνουν θέση προτάσεις όπως το ταρτάρ από μαγιάτικο με πιπεριά Φλωρίνης και μοσχολέμονο, τα μοσχαρίσια μάγουλα με πουρέ γλυκοπατάτας και πίκλα από κρεμμύδια εσαλότ, και το τραγανό φιλέτο τσιπούρας με καραμελωμένο κουνουπίδι και σάλτσα μάραθου με curry και σταφίδες. Ο Παρίκος μάλιστα θα επιμελείται φέτος το καλοκαίρι την κάρτα και στο αδερφό "Stilvi" στη Νάουσα της Πάρου, προτείνοντας μοντέρνες γεύσεις με έμφαση στο κρέας. 

Περισσότερες πληροφορίες

Dalliance House (The)

Κυριαζή 19, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.