Ο Γιάννης Παρίκος πάει "Dalliance"

Ο βραβευμένος σεφ υπογράφει το νέο μενού που ετοιμάζεται για πρεμιέρα στο δημοφιλές στέκι της Κηφισιάς.

parikos

Είναι από τα πιο αγαπημένα στέκια της Κηφισιάς το "The Dalliance House" και η καινούργια συνεργασία με τον Γιάννη Παρίκο σίγουρα ανεβάζει τις γευστικές του μετοχές. Ο βραβευμένος σεφ αναλαμβάνει εξ’ολοκλήρου τη φροντίδα της γευστικής πρότασης, κάτι που σημαίνει πως θα επιμελείται τόσο τον all day κατάλογο που θα σερβίρεται ως το απόγευμα, όσο και τον βραδινό που θα έχει ασφαλώς πιο επίσημη χροιά. Οι τελευταίες πινελιές μπαίνουν αυτές τις ημέρες στα πιάτα προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για πρεμιέρα κατά τα τέλη του μήνα, ωστόσο σαν μια πρώτη γεύση στην πρώτη κάρτα θα υπάρχουν ενδιαφέρουσες ιδέες τόσο για brunch όσο και για μεσημεριανό (όπως το τραγανό αυγό με κρέμα πατάτας και τρούφα), ενώ στη συνέχεια θα παίρνουν θέση προτάσεις όπως το ταρτάρ από μαγιάτικο με πιπεριά Φλωρίνης και μοσχολέμονο, τα μοσχαρίσια μάγουλα με πουρέ γλυκοπατάτας και πίκλα από κρεμμύδια εσαλότ, και το τραγανό φιλέτο τσιπούρας με καραμελωμένο κουνουπίδι και σάλτσα μάραθου με curry και σταφίδες. Ο Παρίκος μάλιστα θα επιμελείται φέτος το καλοκαίρι την κάρτα και στο αδερφό "Stilvi" στη Νάουσα της Πάρου, προτείνοντας μοντέρνες γεύσεις με έμφαση στο κρέας. 

Περισσότερες πληροφορίες

Dalliance House (The)

Κυριαζή 19, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Κώστας Κούφαλης είναι ο νέος chef de cuisine της "Σπονδής"

Εσωτερική μεταγραφή στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
26/01/2023

Και εγένετο "Mezze Athens" στην Μητροπόλεως

Δεύτερο πόστο για το νόστιμο concept του Ομίλου Καστελόριζο, που μετά τη Γλυφάδα σερβίρει εκλεκτούς μεζέδες και στο κέντρο.

O John Σκοτίδας πιάνει αθηναϊκό πόστο στο "Abra Ovata"

Ο νεαρός σεφ κάνει το δρομολόγιο Λονδίνο-Βουλιαγμένη, για να πραγματοποιήσει το εστιατορικό του ντεμπούτο στην Αθήνα.

Ο Nespresso Colombia Organic συνεχίζει το γευστικό μας ταξίδι στη βιωσιμότητα

Ο νέος καφές της Nespresso Professional φέρνει στο φλυτζάνι μας τα αρμονικά αρώματα και τις ισορροπημένες γεύσεις της Κολομβίας.

"Choo-Lee": Ένα νέο ασιατικό εστιατόριο στο Γκάζι

Ο Μπεν Προβής επιστρέφει στα γευστικά δρώμενα της Αθήνας με το δικό του εστιατόριο.

Tasty Awards '23: Ψηφίζουμε τα Modern Creative εστιατόρια της πόλης

Ήδη αγαπημένα του κοινού, μάς καλούν να τα ψηφίσουμε και να στηρίξουμε εκείνο που μας έχει κερδίσει περισσότερο.

Μία κουβέντα με τον Giovanni Scaraggi, δοκιμάζοντας τα πιάτα του 'Sole Giaguaro'

Μία πρώτη γεύση από το ολόφρεσκο εστιατόριο των Άνω Πετραλώνων, υπό την καθοδήγηση του σεφ πατρόν από το Μπάρι.