Η πίτσα του Etien έφτασε στην πλατεία Βραζιλίας

ΠΙΤΣΑ ΕΤΙΕΝ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Η καλή πίτσα αποτελεί πάντοτε σημείο αναφοράς όταν η κουβέντα πηγαίνει στο comfort φαγητό και, επομένως, κάθε νέο spot που τη σερβίρει σωστά είναι από μόνο του είδηση. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση του Etien Pizza Bar, που μετά τον Φάρο Ψυχικού σε καλωσορίζει εδώ και λίγα 24ωρα στο ισόγειο του επιβλητικού κτιρίου που υψώνεται στη γωνία της οδού Παπαδιαμαντοπούλου με την Μιχαλακοπούλου - εκεί που κάποτε στεγαζόταν ο ΔΟΛ.  

Ίδιες γεύσεις, νέα γειτονιά

Το νέο Etien άνοιξε τις πόρτες του και άναψε τον φούρνο του μόλις την περασμένη Τετάρτη, πριν καλά-καλά λιώσουν τα χιόνια αλλά είναι δεδομένο πως γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο σπάει αμέσως ο πάγος: Βλέπεις, η λαχταριστή πίτσα με την πραγματικά σοβαρή ζύμη και τα ποιοτικά toppings κάνουν από μόνα τους τη δουλειά. 


ΠΙΤΣΑ ΕΤΙΕΝ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 2

Το concept είναι ακριβώς ίδιο με αυτό του Φάρου, τόσο όσον αφορά το χώρο (με τους άνετους καναπέδες και τις χαρακτηριστικές ταπετσαρίες, συν ένα κομψό μπαρ που το διαχωρίζει ουσιαστικά από το cafe Passaggio, ακριβώς δίπλα του), όσο και στο γευστικό κομμάτι.

ΠΙΤΣΑ ΕΤΙΕΝ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 1

Πίτσες όπως η Gorgonzola & Onions (με gorgonzola, τυρί Stracchino, καραμελωμένα κρεμμύδια και καρύδι) και η Speck & Brie (με αλλαντικό speck, μοτσαρέλα και μπρι, καραμελωμένο λεμόνι και μέλι) παραμένουν κορυφαίες επιλογές ανάμεσα σε περισσότερες από 25 προτάσεις, συν τα 8 πιάτα με ζυμαρικά. 



Info: Μιχαλακοπούλου 80 και Παπαδιαμαντοπούλου, Αθήνα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι γυρεύουν οι παγόδες ανάμεσα στους γαλλικούς αμπελώνες;

Το Cos d’Estournel, από το ομώνυμο εντυπωσιακό chateau του Μπορντό, είναι κρασάρα που συνδυάζει δύναμη και φινέτσα. Το ίδιο οινοποιείο έχει δε στη φαρέτρα του και άλλα διαμαντάκια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
25/11/2022

Σε αυτό το φεστιβάλ θα μάθεις τα πάντα για το μέλι

Γνωρίστε σπάνιες ποικιλίες ελληνικού μελιού και νέα προϊόντα στο 13ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και προϊόντων μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2022: Τα κορυφαία εστιατόρια

Απονεμήθηκαν τα σημαντικότερα γαστρονομικά βραβεία στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας.

"Viva Italia" στο "Da Bruno" με ανανεωμένο μενού

Αέρας ανανέωσης φυσά στις γεύσεις του ολοφάνερα φρεσκαρισμένου ιταλιάνικου πόστου στο Παλαιό Φάληρο, που στα 35 και πλέον χρόνια λειτουργίας του, συνεχίζει να είναι σταθερή αξία για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας.

Το Σymposio είναι το event που θα αλλάξει τη Βαρβάκειο

Με τενόρους να συναντούν techno DJs, ξυλοπόδαρους να προσπερνούν αρπίστριες και street food κιόσκια να αχνίζουν μυρωδιές πλάι σε εκθέσεις ζωγραφικής, η γλαφυρή μπρουταλιτέ της οδού Αριστογείτονος στη Δημοτική Αγορά της Αθήνας μεταμορφώνεται στο urban σκηνικό ενός ανατρεπτικού event, που έρχεται για να μεταμορφώσει την εικόνα που έχουμε για το στομάχι της πόλης.

"Manοuka": Οινογευσιγνωσία με την Ακρόπολη "on screen"

Σφιχτά ενοποιημένο γαστρονομικό σενάριο με μοντέρνα προσέγγιση, οινικό cast με επιλεγμένες ελληνικές ετικέτες και ενδιαφέρουσα μπάρα με φόντο την Ακρόπολη δίνουν τον τόνο στο rooftop εστιατόριο στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου "Utopia".

Οι πιο γνωστοί μύθοι για το ποτό

Όχι, δε φταίει εκείνο το σφηνάκι στο τέλος για το hangover σου.