Η πίτσα του Etien έφτασε στην πλατεία Βραζιλίας

ΠΙΤΣΑ ΕΤΙΕΝ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Η καλή πίτσα αποτελεί πάντοτε σημείο αναφοράς όταν η κουβέντα πηγαίνει στο comfort φαγητό και, επομένως, κάθε νέο spot που τη σερβίρει σωστά είναι από μόνο του είδηση. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση του Etien Pizza Bar, που μετά τον Φάρο Ψυχικού σε καλωσορίζει εδώ και λίγα 24ωρα στο ισόγειο του επιβλητικού κτιρίου που υψώνεται στη γωνία της οδού Παπαδιαμαντοπούλου με την Μιχαλακοπούλου - εκεί που κάποτε στεγαζόταν ο ΔΟΛ.  

Ίδιες γεύσεις, νέα γειτονιά

Το νέο Etien άνοιξε τις πόρτες του και άναψε τον φούρνο του μόλις την περασμένη Τετάρτη, πριν καλά-καλά λιώσουν τα χιόνια αλλά είναι δεδομένο πως γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο σπάει αμέσως ο πάγος: Βλέπεις, η λαχταριστή πίτσα με την πραγματικά σοβαρή ζύμη και τα ποιοτικά toppings κάνουν από μόνα τους τη δουλειά. 


ΠΙΤΣΑ ΕΤΙΕΝ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 2

Το concept είναι ακριβώς ίδιο με αυτό του Φάρου, τόσο όσον αφορά το χώρο (με τους άνετους καναπέδες και τις χαρακτηριστικές ταπετσαρίες, συν ένα κομψό μπαρ που το διαχωρίζει ουσιαστικά από το cafe Passaggio, ακριβώς δίπλα του), όσο και στο γευστικό κομμάτι.

ΠΙΤΣΑ ΕΤΙΕΝ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 1

Πίτσες όπως η Gorgonzola & Onions (με gorgonzola, τυρί Stracchino, καραμελωμένα κρεμμύδια και καρύδι) και η Speck & Brie (με αλλαντικό speck, μοτσαρέλα και μπρι, καραμελωμένο λεμόνι και μέλι) παραμένουν κορυφαίες επιλογές ανάμεσα σε περισσότερες από 25 προτάσεις, συν τα 8 πιάτα με ζυμαρικά. 



Info: Μιχαλακοπούλου 80 και Παπαδιαμαντοπούλου, Αθήνα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.