«Etien»: το καινούργιο pizza bar της πόλης είναι ροζ

Στην όλο και πιο δημοφιλή αρένα της ποιοτικής πίτσα ρίχνεται ο Ετιέν Τοπαλιάν με το ολοκαίνουργιο pizza bar που άνοιξε πριν λίγες ημέρες στο Νέο Ψυχικό.

«Etien»: το καινούργιο pizza bar της πόλης είναι ροζ

Στην όλο και πιο δημοφιλή αρένα της ποιοτικής πίτσα ρίχνεται ο Ετιέν Τοπαλιάν με το ολοκαίνουργιο pizza bar που φέρει το όνομά του και άνοιξε πριν λίγες ημέρες στο Νέο Ψυχικό. Ο συνδημιουργός δημοφιλών στεκιών σαν το γειτονικό «Papillon» και το «40Forty» στον Αστέρα παρουσιάζει μια premium εκδοχή του αγαπημένου εδέσματος σε takeaway περιβάλλον, ποντάροντας σε ένα εκλεκτό ζυμάρι που φτιάχνεται με αλεύρι αλεσμένο σε πετρόμυλο. Ζυμώνεται με προζύμι αντί για μαγιά, ξεκουράζεται όσο χρειάζεται για να γίνει πιο ελαφρύ και εύπεπτο, και κατόπιν γαρνίρεται με ποιοτικά toppings σε περίπου τριάντα γευστικά σενάρια: από τη San Daniele & Rucola με σάλτσα ντομάτας S.Marzano, μοτσαρέλα, προσούτο San Daniele, ρόκα, παρμεζάνα και τοματίνια μέχρι τη Mattogiani με μοτσαρέλα, τυρί burrata, λούζα και βολάκι Τήνου. Κάτω από το μότο «In pizza we crust», υπάρχουν ακόμα σαλάτες και κάποιες προτάσεις σε ζυμαρικά, που μπορείτε να δοκιμάσετε και επιτόπου στους ροζ καναπέδες του μαγαζιού που θυμίζουν κουπέ τρένου.

Περισσότερες πληροφορίες

Etien Pizza Bar

25ης Μαρτίου 28, Νέο Ψυχικό
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.