Τι γυρεύει η "Φrídda" στην Άνω Κυψέλη;

Το καινούργιο ατμοσφαιρικό μπιστρό έχει αύρα από τα παλιά και αγάπη για τα προϊόντα και τις γεύσεις του τόπου μας.

frida

Λίγο πριν τις γιορτές άνοιξε τις πόρτες του το "Φrídda Γκρίκ Μπιστρό" στην Άνω Κυψέλη. Το όνομα του εκφράζει από τη μία τον σεβασμό των τριών φίλων και συνεταίρων που το δημιούργησαν στο γυναικείο φύλο και από την άλλη την αγάπη τους για τα ελληνικά ποτά και τα προϊόντα και τις γεύσεις του τόπου μας. Έτσι, η δράση ξεκινά καθημερινά από νωρίς το πρωί με ένα ελληνοπρεπές brunch που περιλαμβάνει από καγιανά με σουτζούκι, ξύγαλο Σητείας και βουτυράτες πατάτες μέχρι αυγόφετες με μελάτα τηγανιτά αυγά και βαρελίσια φέτα, ενώ για το υπόλοιπο της ημέρας σειρά έχουν πιάτα σαν το μαστέλο Χίου στη σχάρα με μαρμελάδα ντομάτας, τα λουκουμαδάκια τυριού με μετσοβόνε, τσάτνεϊ σταφίδας και κουκουνάρι, και το γιουβετσάκι γαρίδας με τσιπς κρεμμυδιού και κρέμα φέτας, που επιμελείται ο σεφ Χρήστος Μπαλταγιάννης. Την μπάρα στολίζουν επιλεγμένες ετικέτες ελληνικού αλκοόλ, κρασιών και αποσταγμάτων, πολλά από τα οποία συμμετέχουν στα signature cocktails του μαγαζιού που υπογράφει ο Γιώργος Παπαδόπουλος, όπως η "Σιωπή των Αμνών" που αποτελεί μια παραλλαγή του κλασικού Zombie και φτιάχνεται με παλαιωμένο τσίπουρο και λικέρ μπαχαρικών από την Πάτρα.

Περισσότερες πληροφορίες

Φrídda Γκρικ Μπιστρό

Κρίσσης 50, Άνω Κυψέλη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Κώστας Κούφαλης είναι ο νέος chef de cuisine της "Σπονδής"

Εσωτερική μεταγραφή στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
26/01/2023

Και εγένετο "Mezze Athens" στην Μητροπόλεως

Δεύτερο πόστο για το νόστιμο concept του Ομίλου Καστελόριζο, που μετά τη Γλυφάδα σερβίρει εκλεκτούς μεζέδες και στο κέντρο.

O John Σκοτίδας πιάνει αθηναϊκό πόστο στο "Abra Ovata"

Ο νεαρός σεφ κάνει το δρομολόγιο Λονδίνο-Βουλιαγμένη, για να πραγματοποιήσει το εστιατορικό του ντεμπούτο στην Αθήνα.

Ο Nespresso Colombia Organic συνεχίζει το γευστικό μας ταξίδι στη βιωσιμότητα

Ο νέος καφές της Nespresso Professional φέρνει στο φλυτζάνι μας τα αρμονικά αρώματα και τις ισορροπημένες γεύσεις της Κολομβίας.

"Choo-Lee": Ένα νέο ασιατικό εστιατόριο στο Γκάζι

Ο Μπεν Προβής επιστρέφει στα γευστικά δρώμενα της Αθήνας με το δικό του εστιατόριο.

Tasty Awards '23: Ψηφίζουμε τα Modern Creative εστιατόρια της πόλης

Ήδη αγαπημένα του κοινού, μάς καλούν να τα ψηφίσουμε και να στηρίξουμε εκείνο που μας έχει κερδίσει περισσότερο.

Μία κουβέντα με τον Giovanni Scaraggi, δοκιμάζοντας τα πιάτα του 'Sole Giaguaro'

Μία πρώτη γεύση από το ολόφρεσκο εστιατόριο των Άνω Πετραλώνων, υπό την καθοδήγηση του σεφ πατρόν από το Μπάρι.