Τα πικάντικα σουβλάκια του "Λευτέρη του Πολίτη" σε δεύτερο πόστο

Τα νόστιμα σουβλάκια του ιστορικού μαγαζιού τα βρίσκουμε πλέον και σε δεύτερη διεύθυνση.

Λευτέρης ο Πολίτης
"Ο Λευτέρης ο Πολίτης", που από το 1951 φτιάχνει από τα πιο νόστιμα τυλιχτά της Αθήνας, άνοιξε πρόσφατα εκτός από την Σατωβριάνδου στην Ομόνοια, και στη Ρόμβης, στο Σύνταγμα. Εδώ, παρούσες όλες οι ελάχιστες, κλασικές επιλογές για τις οποίες είναι γνωστοί στα χρόνια λειτουργίας τους. Το νόστιμο παραδοσιακό πολίτικο σουβλάκι με μπιφτέκι από μοσχαρίσιο κιμά, τυλιγμένο σε πίτα ψημένη με τους χυμούς του κρέατος, κρεμμύδι, μαϊντανό και ντομάτα και το πολίτικο πικάντικο σουβλάκι σουτζούκι, με την αψάδα του από τα κόκκινα πιπέρια και την πάστα σκόρδου, είναι οι επιλογές στα τυλιχτά που αφήνουν στο στόμα τη νοστιμιά της απλότητας και ένα ωραίο, απαλό μούδιασμα από τα πιπέρια. Αν τα θέλετε πιο γεμάτα ή πιο καυτερά, μπορείτε να τα ζητήσετε με διπλό ή τριπλό μπιφτέκι ή σουτζούκι και επιπλέον καυτερή πιπεριά. Αυτά τα ωραία θα τα βρείτε και σε μερίδες. 

Ρόμβης 18, Αθήνα, Τηλ: 2103310030

Περισσότερες πληροφορίες

Λευτέρης ο Πολίτης

Σατωβριάνδου 20, Ομόνοια
  • Εστιατόρια

Λευτέρης ο Πολίτης

Ρόμβης 18, Κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Pelagos" υποδέχεται τον Jan Konetzki

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, ο πολυβραβευμένος σομελιέ ενισχύει ένα ξεχωριστό wine dinner του Luca Piscazzi.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
05/12/2022

Η "κλασική μαγειρική του αύριο" στο νέο βιβλίο του Βαγγέλη Δρίσκα

Η συλλογή των βιβλίων του γνωστού σεφ εμπλουτίζεται με τη νέα του έκδοση "Chef στην κουζίνα σας. Κλασική μαγειρική του αύριο", που θα παρουσιάσει στον "Ιανό".

Η παλιά ταβέρνα ζει στις γειτονιές του Πειραιά

Θα το έλεγες και μια ευκαιρία για ζωντανή περιήγηση στην ιστορία της ταβέρνας-οινοπαντοπωλείου και της ταβέρνας-κουτουκιού, που άγνωστο για πόσο ακόμα θα υπάρχει.

"Ami gastrotheque", γαλλικό μπιστρό με αθηναϊκό twist

Το concept που θα συναντούσες σε κάποια παριζιάνικη γειτονιά, προσαρμόζεται στην αστική γευστική πραγματικότητα της πρωτεύουσας και αφήνει υποσχέσεις.

Νέα πλάνα για τον Θάνο Στασινό

Η τρέχουσα σεζόν βρίσκει τον σεφ σε νέα πόστα, ρόλο συμβουλευτικό αλλά και ενεργό στην κουζίνα, αλλά και με δικό του χώρο στα σκαριά.

"Τρεις λαλούν": Vegan κουζίνα με ουσία

Ένα ακόμα πόστο, στο Γκάζι, που προσφέρει μια αξιόλογη γκάμα προτάσεων για κάθε ώρα της ημέρας, αποδεικνύει ότι η αυστηρά χορτοφαγική κουζίνα πέρα από ιδεολογικό έχει και γευστικό ενδιαφέρον.