Ο Δήμος Μπαλόπουλος είναι στα «Forte» του

Ο βραβευμένος σεφ δημιουργεί το μενού του νέου εστιατορίου που μόλις άνοιξε στο Κολωνάκι.

Ο Δήμος Μπαλόπουλος είναι στα «Forte» του

Μπορεί να απείχε για κάποιο διάστημα από τα αθηναϊκά πράγματα, ο Δήμος Μπαλόπουλος ωστόσο, δίνει ξανά το «παρών» στην πρωτεύουσα δημιουργώντας το μενού για το ολοκαίνουργιο εστιατόριο «Forte», που άνοιξε πριν λίγες ημέρες στην οδό Χάρητος στο Κολωνάκι, εκεί όπου μέχρι πρότινος βρίσκαμε τις «Harites».

Ακολουθώντας την τάση της εποχής που θέλει τα πιάτα στη μέση του τραπεζιού αλλά και την γενικότερα χαλαρή διάθεση του νέου μαγαζιού, ο βραβευμένος σεφ προτείνει μια σειρά από ενδιαφέρουσες ελληνικές γεύσεις, οι οποίες διανθίζονται με ανατολίτικες πινελιές: πολλές και διαφορετικές αλοιφές, home made πίτες που ψήνονται σε μαντεμένια πλάκα, ντολμαδάκια, κεφτεδάκια, αρνίσια κεμπάπ, μαγειρευτά, μισό κοτόπουλο στη σχάρα με διάφορα μυρωδικά. Το μενού διαμορφώνεται καθημερινά γύρω από έναν βασικό κορμό πιάτων, ενώ τα σαββατοκύριακα στο παιχνίδι μπαίνουν και προτάσεις για πιο μεγάλες παρέες όπως ολόκληρο κοτόπουλο στο φούρνο, μπούτι και χεράκι αρνίσιο γάλακτος από τη Χίο, ψάρια ολόκληρα αχνιστά και στη σχάρα. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα.

Περισσότερες πληροφορίες

Forte

Χάρητος 43, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "Terra bistro"

Διανύοντας τη δέκατη χρονιά του, ένα γευστικό στέκι στην Πάτρα που έχει αγαπηθεί, μας περιμένει ανανεωμένο και φρεσκαρισμένο και για τα χειμερινά μας γευστικά ραντεβού.

29/11/2022

Θamõn

Ένα cool και στιλάτο μικρό ρεστοράν συντονίζει εδώ και λίγους μήνες τα Γιάννενα στους ρυθμούς μιας "γαλανόλευκης" μπιστρονομίας, ιδιαίτερα γοητευτικής και καλοβαλμένης.

Αφιέρωμα Brunch: Ξεχωριστές επιλογές για να απολαύσετε την πιο δημοφιλή τάση

Λαχταριστές αυγοπαρασκευές, αφράτα pancakes, χορταστικά σάντουιτς, plant based σπεσιαλιτέ αλλά και επιλεγμένες κοπές, σε ένα γευστικό ραχάτι στην πρωτεύουσα.

Βινύλιο, burgers, pizza και κοκτέιλ στο "1st Koukaki Vinyl Market"

Όλες οι αγάπες συγκεντρωμένες σε ένα Σαββατοκύριακο στη σκιά της Ακρόπολης.

Ο τριάστερος σεφ Mauro Colagreco Πρεσβευτής Καλής Θελήσεως της UNESCO για τη Βιοποικιλότητα

Ο Ιταλοαργεντίνος chef-patron του τριάστερου "Mirazur" στη Μεντόν είναι ο πρώτος σεφ στην ιστορία της UNESCO που τιμάται με τον συγκεκριμένο τίτλο.

"Κουκούμαβλος" ξανά στη Σαντορίνη!

Το cult εστιατόριο του Νίκου Πουλιάση επιστρέφει ξανά στην ενεργό δράση, στο "Katikies Chromata" στο Ημεροβίγλι.

Τι γυρεύουν οι παγόδες ανάμεσα στους γαλλικούς αμπελώνες;

Το Cos d’Estournel, από το ομώνυμο εντυπωσιακό chateau του Μπορντό, είναι κρασάρα που συνδυάζει δύναμη και φινέτσα. Το ίδιο οινοποιείο έχει δε στη φαρέτρα του και άλλα διαμαντάκια.