Η απόλυτη κρεατοκατάνυξη στο «Τρίγωνο»

Πολλοί είναι εκείνοι που εδώ και χρόνια κατατάσσουν το μαγαζί του Ανδρέα Κόλλια και του Κώστα Κατακασίλη στα Καλύβια ανάμεσα στα αγαπημένα τους κρεατοφαγικά στέκια.

Η απόλυτη κρεατοκατάνυξη στο «Τρίγωνο»

Πολλοί είναι εκείνοι που εδώ και χρόνια κατατάσσουν το μαγαζί του Ανδρέα Κόλλια και του Κώστα Κατακασίλη στα Καλύβια ανάμεσα στα αγαπημένα τους κρεατοφαγικά στέκια. Και είναι απόλυτα λογικό, καθώς στο επίκεντρο αυτού του «Τριγώνου», που βρίσκεται στην περιοχή από το 1991, τοποθετείται πάντα το κρέας στα καλύτερά του, τόσο αναφορικά με την ποιότητα, καθώς προμηθεύονται ελληνικά κρέατα από τη Μυτιλήνη και τη Θράκη, όσο και αναφορικά με τη διαχείριση, διότι το ψήσιμο εδώ γίνεται με μαστοριά και οι μερίδες ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, ενώ δικαιώνουν τη μακρόχρονη φήμη της ταβέρνας.

Η απόλυτη κρεατοκατάνυξη στο «Τρίγωνο» - εικόνα 1

Τα τραπέζια στη μεγάλη, παραδοσιακή σάλα, στη δροσερή αυλή δίπλα στην πλατεία και αυτά κάτω από τα πεύκα είναι πλέον αυστηρά προσαρμοσμένα στα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, προσφέροντας ένα περιβάλλον άνετο και ασφαλές, ώστε να ξεκινήσει η κρεατοκατάνυξη δίχως έννοιες. Όσο τα κάρβουνα, οι σούβλες και οι σχάρες παίρνουν φωτιά, ξεκινάμε με τα κλασικά ορεκτικά (τζατζίκι, πιπεριές, τυροκαυτερή, άψογα τηγανισμένες πατάτες αλλά και κολοκυθάκια), που μας προετοιμάζουν για τον μεγάλο πρωταγωνιστή του μενού, το κρέας, το οποίο κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις. Τα τραπέζια γεμίζουν με λαχταριστό συκώτι και λουκάνικο, μαεστρικά φτιαγμένο κοκορέτσι με ξεροψημένο εντεράκι, ωραία ψημένα παϊδάκια με το απαραίτητο τραγανό λιπάκι και, φυσικά, με ζουμερό, ζυμωμένο με ντομάτα XL μπιφτέκι με χοντρόκοκκη υφή και άπαιχτη σταβλίσια μπριζόλα για τους δυνατούς του είδους.

Περισσότερες πληροφορίες

Τρίγωνο

Αθηνών 36, Καλύβια
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.