Τέχνη και γεύση στο «TwentyOne»

Μια εικαστική παρέμβαση που δεν πρέπει να χάσετε θα μείνει για λίγες μέρες ακόμη στο φιλότεχνο εστιατόριο της Κηφισιάς. Τροφή για το μάτι και ωραία πιάτα στο τραπέζι.

Τέχνη και γεύση στο «TwentyOne»

Είναι πολύ ξεχωριστή η αίσθηση να τρως σ' ένα καλό εστιατόριο περικυκλωμένος από τέχνη, ανεβαίνει πολύ η εμπειρία. Γι αυτό σας προτείνω να μην χάσετε την ευκαιρία να φάτε στο «TwentyOne» επειδή μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου θα παρουσιάζεται στο χώρο του το εικαστικό δρώμενο Spaghetto, A Νice Pair.

Εκεί λοιπόν θα θαυμάσετε τα πολύ πρωτότυπα έργα των The Callas (Lakis & Aris Ionas) επιτοίχια υφαντά κεντήματα σηλαδή με υπέροχα ψυχεδελικά μοτίβα να συνομιλούν με τα έργα της Ολγας Μηλιαρέση-Φωκά σαν τους φοίνικες – έναν από νέον, κι έναν ακόμα χρυσό από 70s κατοικία του Hollywood που είχαν μπει εν είδη χριστουγεννιάτικων δέντρων τις γιορτές. Δεν θα΄ταν άσχημη ιδέα να παραταθει λίγες μέρες ακόμη αυτή η πολύ ατμοσφαιρική εγκατάσταση που επιμελήθηκε η αρχιτέκτων Δέσποινα Δαμάσκου.

Τέχνη και γεύση στο «TwentyOne» - εικόνα 1

Εν τω μεταξύ η κουζίνα του «TwentyOne» είναι προσεγμένη και νόστιμη και παίζει σε διαφορετικά ταμπλώ. Από τη μια με ιδέες κλασσικές σαν το γευστικότατο καρπάτσιο με ρόκα και παρμεζάνα, τα φρέσκα νιόκι σε απαλή comfort εκδοχή με κρέμα κατσικίσιου τυριού με σύκα και πεκορίνο τρούφας ή το ωραίο αρνάκι με σάλτσα από θυμάρι και μέλι με κρέμα μελιτζάνας και πατάτες. Από την άλλη εξωτισμούς σαν βασιλικό καβούρι με την χαρακτηριστική του γεύση υπογραμμισμένη με σάλτσα από τρούφα και yuzu η το δημοφιλές φιλέτοblack cod με miso μαύρο ρύζι και σάλτσα πορτοκαλιού. Στα οπωσδήποτε βάλτε την post- modern μπουγάτσα με εντυπωσιακά μαξιλαράκια ζύμης και κρέμα κανέλας.

Περισσότερες πληροφορίες

Twenty One Restaurant

(ξεν. «Τwenty Οne») Κολοκοτρώνη 21 & Μυκόνου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.