Η «Σελήνη» μετακομίζει στα Φηρά

Τα νέα για τη «Σελήνη», το εμβληματικό εστιατόριο του Γιώργου Χατζηγιαννάκη στη Σαντορίνη, είναι καταιγιστικά.

Η «Σελήνη» μετακομίζει στα Φηρά

Τα νέα για τη «Σελήνη», το εμβληματικό εστιατόριο του Γιώργου Χατζηγιαννάκη στη Σαντορίνη, είναι καταιγιστικά. Την επομένη της τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων μάθαμε ότι ο σεφ της για το 2019, Θοδωρής Παπανικολάου, δεν θα συνέχιζε τη συνεργασία του με το εστιατόριο. Ανεξάρτητα από αυτό το γεγονός, το βράδυ της Κυριακής 23/2 ανακοινώθηκε ότι, μετά από 10 χρόνια στον Πύργο, η «Σελήνη» μετακινείται και πάλι, πηγαίνοντας στο ξενοδοχείο Katikies Garden. Πρόκειται για το ιστορικό κτίριο ενός Καθολικού μοναστηριού στα Φηρά, εκεί όπου πέρυσι βρίσκαμε το εστιατόριο «De Paul». Νέος σεφ της «Σελήνης», θα είναι ο Χάρης Νικολούζος executive chef του Katikies Garden, που πέρυσι απολαύσαμε τη δημιουργική προσέγγισή του στη γαστρονομία, στο «De Paul». Η «Σελήνη» θ΄ανοίξει στο νέο χώρο στο τέλος Μαρτίου, και σύντομα θα σας ενημερώσουμε με περισσότερες πληροφορίες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Gaku

Ένα από τα δυνατά, όμορφα και μοντέρνα πόστα γιαπωνέζικης γαστρονομίας στο κέντρο της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
06/10/2022

"Pinktober" στο Hard Rock Cafe® Athens με tacos από την Dominique Crenn

Το Hard Rock Cafe® Athens στηρίζει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στην 23η ετήσια εκστρατεία "Pinktober" της Hard Rock International λανσάροντας ένα limited edition πιάτο με την υπογραφή της τριάστερης σεφ Dominique Crenn.

"Φάρσα ή κέρασμα;": Τα TGI Fridays™ σε Halloween διάθεση

Η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων συνεργάζεται με το αγαπημένο brand "Cap Cap" λανσάροντας τέσσερα γλυκά με "spooky twist" και έμπνευση το Halloween.

To "Cinco de Mayo" φέρνει μεξικάνικη αλεγκρία στη Δεκελείας

Η νέα άφιξη στην πιάτσα της Νέας Φιλαδέλφειας συνδυάζει τη θέρμη μιας παραδοσιακής hacienta με τη βαθιά νόστιμη μεξικάνικη γευστική κουλτούρα.

Πού θα φας διαβολεμένα νόστιμα tacos στην Αθήνα

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για τη σημερινή Taco Day (4/10).

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.

Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο "Κόλλιας" έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.