Η «Σελήνη» μετακομίζει στα Φηρά

Τα νέα για τη «Σελήνη», το εμβληματικό εστιατόριο του Γιώργου Χατζηγιαννάκη στη Σαντορίνη, είναι καταιγιστικά.

Η «Σελήνη» μετακομίζει στα Φηρά

Τα νέα για τη «Σελήνη», το εμβληματικό εστιατόριο του Γιώργου Χατζηγιαννάκη στη Σαντορίνη, είναι καταιγιστικά. Την επομένη της τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων μάθαμε ότι ο σεφ της για το 2019, Θοδωρής Παπανικολάου, δεν θα συνέχιζε τη συνεργασία του με το εστιατόριο. Ανεξάρτητα από αυτό το γεγονός, το βράδυ της Κυριακής 23/2 ανακοινώθηκε ότι, μετά από 10 χρόνια στον Πύργο, η «Σελήνη» μετακινείται και πάλι, πηγαίνοντας στο ξενοδοχείο Katikies Garden. Πρόκειται για το ιστορικό κτίριο ενός Καθολικού μοναστηριού στα Φηρά, εκεί όπου πέρυσι βρίσκαμε το εστιατόριο «De Paul». Νέος σεφ της «Σελήνης», θα είναι ο Χάρης Νικολούζος executive chef του Katikies Garden, που πέρυσι απολαύσαμε τη δημιουργική προσέγγισή του στη γαστρονομία, στο «De Paul». Η «Σελήνη» θ΄ανοίξει στο νέο χώρο στο τέλος Μαρτίου, και σύντομα θα σας ενημερώσουμε με περισσότερες πληροφορίες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.