Προτάσεις για shopping break στις αγορές της πόλης

Οι εκπτώσεις άρχισαν κι έχουμε ακόμη ένα λόγο να καταπολεμήσουμε τα January blues με βόλτες στο κέντρο και αγαπημένες shopping πιάτσες στις γειτονιές αλλά και να απολαύσουμε το brunch ή το γεύμα μας σε ωραία γευστικά στέκια.

Προτάσεις για shopping break στις αγορές της πόλης

Οι εκπτώσεις άρχισαν κι έχουμε ακόμη ένα λόγο να καταπολεμήσουμε τα January blues με βόλτες στο κέντρο και αγαπημένες shopping πιάτσες στις γειτονιές, για να αποκτήσουμε εκείνο το παλτό που είχαμε ζηλέψει πριν από τις γιορτές. Και βέβαια να απολαύσουμε το brunch ή το γεύμα μας σε ωραία γευστικά στέκια: από χαλαρά café-restaurants μέχρι στιλάτα παλιά και νέα εστιατόρια για κάθε στιλ, που παίζουν δυνατά και το μεσημέρι.

«Zillers»: Γκουρμέ lunch με θέα

Προτάσεις για shopping break στις αγορές της πόλης - εικόνα 1

Με τον βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας του, το στιλάτο εστιατόριο στην ταράτσα του σοφιστικέ ξενοδοχείου «Zillers» ανανεώνει το ενδιαφέρον μας και είναι ιδανική πρόταση για μια γαστρονομική after shopping απόδραση στο κέντρο της πόλης. Στην ολοένα και πιο ζωντανή γειτονιά της μητρόπολης, σε απόσταση αναπνοής από τη shopping street της Ερμού αλλά και τα νέα concept stores που ξεφυτρώνουν γύρω από την πλατεία, το «Zillers» μάς περιμένει με ένα comfort μεσημεριανό μεσογειακό μενού, εκτός από το fine dining βραδινό.

Στον μινιμαλιστικό cosmopolitan χώρο του με την υπέροχη θέα στην Ακρόπολη απολαμβάνουμε πιάτα όπως η τραγανή τάρτα με πράσο, κοτόπουλο, μπέικον, μανιτάρια, λιωμένη γραβιέρα Κρήτης ή τα άψογα νοτισμένα από βινεγκρέτ εσπεριδοειδών πολύχρωμα φύλλα σαλάτας, που δίνουν πολλές υφές και γεύσεις, μαζί με καρύδια και ξινοτύρι Ίου. Μη χάσετε τα σιγομαγειρεμένα χοιρινά παϊδάκια με σάλτσα κερασιού με ponzu και αφήστε οπωσδήποτε χώρο για το μεταμοντέρνο γαλακτομπούρεκο και την κρέμα γιαουρτιού με καραμέλα μελιού και καρύδι.

«Gulliver Athens Bar»: All day στη Στοά Κολοκοτρώνη

Προτάσεις για shopping break στις αγορές της πόλης - εικόνα 2

Σε απόσταση αναπνοής από το σημείο αναφοράς του αθηναϊκού shopping, τον πεζοδρόμο της Ερμού, το all day bar «Gulliver» υποδέχεται όλους εσάς που θέλετε να κάνετε μια ανάπαυλα. Στην ήσυχη Στοά Κολοκοτρώνη, το εντυπωσιακά διακοσμημένο café-bar-restaurant σερβίρει καθημερινά comfort food, εξαιρετικό καφέ κι εμπνευσμένα κοκτέιλ. Από ένα ελαφρύ γεύμα σε ένα πληθωρικό brunch ή πρωτότυπα γευστικά tapas, οι επιλογές είναι ατελείωτες. Δοκιμάστε σαλάτα με τρίχρωμη κινόα, σπαράγγια, αβοκάντο και μους τυριού και πίτσα με κατσικίσιο τυρί, μανιτάρια και πάστα τρούφας αλλά και προσεγμένα long drinks, όπως το αρωματικό Royal Rumble με τζιν, αρμπαρόριζα και λεμόνι.

«Κεντρικόν»: Στο θρυλικό στέκι, όπως παλιά

Προτάσεις για shopping break στις αγορές της πόλης - εικόνα 3

Ήταν από τις ωραίες επιστροφές του 2019. Το «Κεντρικόν», εστιατόριο-θεσμός του αθηναϊκού downtown από τη δεκαετία του ’60, άνοιξε ξανά –ανανεωμένο– τις πόρτες του, πριν από μερικούς μήνες, στην πολυσύχναστη Κολοκοτρώνη και παράλληλα ακόμη ένα σημαντικό κεφάλαιο στη γευστική ιστορία του. Το πιο σημαντικό στοιχείο αυτής της επιστροφής είναι η αρμονική συνύπαρξη του κλασικού με το μοντέρνο, την οποία αισθανόμαστε στη ζεστή και κομψή ατμόσφαιρα της σάλας με τα καλοστρωμένα τραπέζια, τις βελούδινες καρέκλες και το εντυπωσιακό μπαρ από μάρμαρο Πεντέλης αλλά και στις γεύσεις που μας προτείνει το «Κεντρικόν», με κάποιες από τις οποίες έχουμε συνδεθεί... συναισθηματικά. Να όπως το κοτόπουλο Milanese ή το αρνάκι φρικασέ, που μας περιμένουν το μεσημέρι, αμέσως μόλις τελειώσουμε τα ψώνια μας στην Ερμού και στο ευρύτερο downtown. Όσο για τη συνέχεια, εδώ βρίσκουμε και πιο μοντέρνες ελληνικές και μεσογειακές προτάσεις, μια πολύ ενημερωμένη λίστα κρασιών καθώς και signature cocktails.

«IT Restaurant»: To healthy στέκι ανανεώθηκε

Προτάσεις για shopping break στις αγορές της πόλης - εικόνα 4

Ό,τι πρέπει για διάλειμμα από το shopping στη σικ boutique collection της Σκουφά. Ένα από τα πιο cozy, φωτεινά κι eco-friendly στέκια του Κολωνακίου, το πρόσφατα ανανεωμένο «IT», συστήνεται ξανά, με καινούργια ομάδα και τις προτάσεις του νέου head chef Νίκου Μινάρδου, μένοντας πάντα πιστό στην υγιεινή comfort food φιλοσοφία του. Χωρίς να παρεκκλίνει από τα στοιχεία που το καθιέρωσαν, το ανανεωμένο μενού κρατάει τα all time classic πιάτα του, όπως το κριθαρότο με κατσικίσιο τυρί, και δίνει έμφαση στις αγνές ελληνικές πρώτες ύλες.

Ο νέος κατάλογος διαθέτει περισσότερες vegetarian επιλογές αλλά και vegan πιάτα, όπως τα σοτέ μανιτάρια με ταχίνι και λιναρόσπορο. Επιπλέον, θα βρούμε και πιάτα (με ειδική σήμανση) που μπορούν να γίνουν για χάρη μας vegan. Ανανεωμένο και το kids menu, που περιλαμβάνει υγιεινή παιδική πίτσα με λευκή ή κόκκινη σάλτσα και σπιτικά κεφτεδάκια κοτόπουλου με πένες. Από τo αγαπημένο κυριακάτικο brunch του «IT» δοκιμάστε το λαχταριστό burger σολομού, το νέο vegan burger αλλά και τα πικάντικα αβγά shakshuka. Εννοείται ότι στο μενού παραμένει και το κλασικό και πολύ δημοφιλές Sunday burger.

«Tarte Tatin»: Η ιδανική βόλτα για shopping αρχίζει και τελειώνει στη Νέα Φιλαδέλφεια

Προτάσεις για shopping break στις αγορές της πόλης - εικόνα 5

Οι προτάσεις της αγοράς στα προάστια της πόλης συχνά αποζημιώνουν τον shopper που ενδιαφέρεται να ξεφύγει από το χάος του κέντρου. Το «Tarte Tatin», η πρόσφατη άφιξη στον γαστρονομικό χάρτη της Νέας Φιλαδέλφειας, αποτελεί ιδανικό ορμητήριο μιας επιτυχημένης βόλτας στα μαγαζιά. Κοσμοπολίτικη και αρωματισμένη ατμόσφαιρα, με ολόφρεσκο καφέ από το πρωί, με πρωινά γεύματα πέντε αστέρων, instagramable λαχταριστά πιάτα που βασίζονται στην εποχικότητα των πρώτων υλών, γλυκά που αναβάλλουν επ’ αόριστον τις πιο αυστηρές δίαιτες και μια αναπάντεχα πλούσια ελληνική κάβα κρασιών έως αργά το βράδυ.

H μέρα ξεκινά με έναν μονοποικιλιακό αρωματικό καφέ στο χέρι να συνοδεύει τις πρώτες αναγνωριστικές πτήσεις μπροστά από τις βιτρίνες και τελειώνει με ελαφρύ γεύμα (pizza και pasta σε εκλεπτυσμένες εκδοχές και άλλα σοφιστικέ πιάτα), εκλεκτό κρασί ή ένα early cocktail προτού δύσει ο χειμωνιάτικος ήλιος. Σημειώστε επίσης πως το «Tarte Tatin» προσφέρει τη δυνατότητα take out σε γλυκές και αλμυρές γεύσεις

«Palmie bistro»: Mall ή shopping πιάτσα;

Προτάσεις για shopping break στις αγορές της πόλης - εικόνα 6

Ό,τι κι αν διαλέξετε για τα ψώνια σας, από τα πιο δημοφιλή εμπορικά κέντρα μέχρι τα καταστήματα στο κέντρο της πόλης (στην Ευαγγελιστρίας αλλά και στην Αδριανού στο Μοναστηράκι), αν πριν ή μετά θέλετε ένα εύκολο, χαλαρό στέκι που καλύπτει διαφορετικά γούστα, δεν έχετε και πολλές δικαιολογίες για να μην καταλήξετε σε ένα από τα καταστήματα της δυναμικής αλυσίδας café-εστιατορίων. Ανοιχτά όλη μέρα, τα «Palmie bistro» έχουν μια μεγάλη βεντάλια γευστικών επιλογών.

Πάρτε ενέργεια με τονωτικά ροφήματα αλλά και πληθωρικά pancakes και πρωινά. Αν, πάλι, είστε από εκείνους που προσέχουν τη διατροφή τους, αλλά δεν θέλουν να στερηθούν τις μικρές απολαύσεις, δοκιμάστε από πλούσιες σαλάτες μέχρι υγιεινά σνακ με τη σφραγίδα του διατροφολόγου. Κι αν κάνετε τα ψώνια σας σε κάποια από τα malls της πόλης με τα παιδιά, στα kids friendly καταστήματά τους θα βρείτε παιδικό μενού αλλά και γευστικά fingerfood, γλυκά-πειρασμός και ποιοτικά σνακ με έμπνευση από την Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ δεν λείπουν τα grills και τα comfort burgers.

«Τα Καραμανλίδικα του Φάνη»: Για μερακλήδες

Προτάσεις για shopping break στις αγορές της πόλης - εικόνα 7

Οι παστουρμάδες που κρέμονται σαν βροχή από το ταβάνι είναι το πρώτο πράγμα που θα σας δελεάσει στα «Καραμανλίδικα του Φάνη», στο περιβόητο (και πολύ όμορφο) μπακάλικο-μεζετζίδικο δίπλα στη Βαρβάκειο Αγορά, μιαν ανάσα μακριά από τις μεγάλες εμπορικές πιάτσες αλλά και τα ψαγμένα μαγαζιά του Ψυρρή, και βέβαια στο νέο του «αδερφάκι» στην Ερμού. Καβουρμάς βοδινός, σουτζούκι με τηγανητά αβγά Χίου (ελευθέρας βοσκής), χειροποίητα ντολμαδάκια, εκπληκτικά παστουρμαδοπιτάκια και ακόμη πολλές αυθεντικές συνταγές της Καππαδοκίας σερβίρονται από το πρωί, αποδεικνύοντας με το άρωμά τους την αξία της πρώτης ύλης.

Πάρτε θέση στα μαρμάρινα τραπεζάκια καφενείου και μαζί με τα δέοντα, ένα ουζάκι ή ένα τσίπουρο, αφεθείτε στην πικάντικη ποικιλία του Φάνη Θεοδωρόπουλου, ο οποίος συνεχίζει με την ίδια επιμονή και μεράκι την παράδοση της οικογένειας. Ειδικότητά του, φυσικά, παραμένουν ο παστουρμάς, ο καβουρμάς, το σουτζούκι καθώς και τα προϊόντα ωρίμανσης, τα οποία παίζουν σε μεγάλη ποικιλία –ανάμεσά τους και αρκετά προϊόντα ΠΟΠ– και μπορείτε να προμηθευτείτε και για το σπίτι.

«Ramino»: Ιταλική θέρμη with a twist

Προτάσεις για shopping break στις αγορές της πόλης - εικόνα 8

Εντάξει, το Μιλάνο μάς πέφτει λίγο μακριά, αλλά κάπως έτσι θα ήταν η γεύση ενός shopping break στην ιταλική πρωτεύουσα της μόδας... Απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί στον ζεστό χώρο με τις χάλκινες λεπτομέρειες, με φόντο τα καφε-κόκκινα τούβλα που θυμίζουν μπιστρό στις μητροπόλεις του κόσμου, παρακολουθούμε την ομάδα της ανοιχτής κουζίνας να ετοιμάζει μοντέρνα comfort πιάτα με τα καλύτερα υλικά και χαζεύουμε τις αγορές μας από τις μπουτίκ της Αγγέλου Μεταξά, που συγκεντρώνει μερικές από τις πιο δυνατές shopping διευθύνσεις των νοτίων προαστίων.

Στο φινετσάτο ιταλικό εστιατόριο του ομίλου Καστελόριζο ο ταλαντούχος σεφ Βασίλης Καφαλούκος μεταμορφώνει κλασικές ιταλικές γεύσεις σε έργα τέχνης, όπως τα χειροποίητα agnolotti με ρικότα, πεπερόνι, γαρίδες και βελουτέ καλαμποκιού ή η παραλλαγή του κλασικού salmone alla barbabietola, με μαρινάτο σολομό, παντζάρι, κέτσαπ αγγουριού και «χιόνι» horseradish. Ό,τι πρέπει για τα κρύα η σούπα μινεστρόνε με χειροποίητα τορτελίνια και ζωμό προσούτο, ενώ το φινάλε είναι συναρπαστικά γλυκό, με επιλογές όπως το αποδομημένο τιραμισού με κρέμα μασκαρπόνε, μασάλα, sponge εσπρέσο και ζαμπαγιόν ή το baba au rum με βανίλια, σιρόπι passion fruit, φρούτα του δάσους και τζελ βασιλικού.

«Fishαλίδες»: To ψάρι στα καλύτερά του!

Προτάσεις για shopping break στις αγορές της πόλης - εικόνα 9

Αν αφού κάνετε το χειμερινό σας shopping στην πλούσια αγορά του Χαλανδρίου, η όρεξή σας τραβάει ψάρι σε περιβάλλον που θυμίζει νησί, τo GPS της γεύσης θα σας μεταφέρει στο No 23 της οδού Σωκράτους, στις Fishαλίδες. Τι ψάρια πιάνει το γνωστό ψαρο-εστιατόριο; Τα πιο φρέσκα, φυσικά, από το δικό τους ψαράδικο, το οποίο εφοδιάζουν καθημερινά καΐκια από όλο το Αιγαίο. Με εκλεκτή πρώτη ύλη στην κουζίνα του και την ιδιαίτερη τεχνική του στα θαλασσινά, ο έμπειρος σεφ-ιδιοκτήτης Μιχάλης Τζόβας δημιουργεί πιάτα που κρύβουν όλο τον θησαυρό της δημιουργικής ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας.

Από τον πλούσιο κατάλογο απολαύστε, μεταξύ άλλων, καρπάτσιο φρέσκου ψαριού αλλά και σαγανάκι πεσκανδρίτσας, κριθαρότο καραβίδας και, φυσικά, φρέσκα ψάρια στη σχάρα. Είδαμε στα καλοστρωμένα τραπέζια να κυκλοφορούν συκώτι πεσκανδρίτσας, «λουκουμάδες» σαλαχιού με σάλτσα αγιολί και παντζαροσαλάτα αλλά και καπνιστό χέλι σε κινόα. Ανάλογα με την ψαριά, δε, τα πιάτα ημέρας μπορούν να σας ξαφνιάσουν ευχάριστα ακόμη περισσότερο. Η ψαροφαγία όμως ζητάει και γλυκό και στις Fishαλίδες θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από... γλυκούς πειρασμούς. Η επιλογή δική σας. Η επιστροφή σας όμως στις Fishαλίδες είναι μονόδρομος, αν είστε λάτρεις της ποιοτικής ψαροφαγίας. Μάλιστα, δεν θα βρείτε δυσκολία στη στάθμευση, καθώς το εστιατόριο συνορεύει με δύο πάρκινγκ.

«Villa Grigio 46»: Νέος shopping break προορισμός

Προτάσεις για shopping break στις αγορές της πόλης - εικόνα 10

Από νωρίς ανοίγει πλέον το ατμοσφαιρικό στέκι του Παλαιού Φαλήρου, προσφέροντας την ιδανική επιλογή για τις shopping βόλτες μας στη δυναμική και με ιδιαίτερο ύφος πιάτσα της Αγίου Αλεξάνδρου. Στη σοφιστικέ μονοκατοικία θα καθίσουμε για έναν καφέ στην μπάρα σε απολύτως φιλικές τιμές (από 11 π.μ. έως 5 μ.μ. ο καπουτσίνο κοστίζει € 1,50 και ο εσπρέσο € 1), μπορούμε όμως να χαρούμε κι ένα θαυμάσιο πρωινό. Καθώς περνά η ώρα, στο παιχνίδι μπαίνουν τα signature cocktails, τα aperitivi, τα εκλεκτά κρασιά και τα αποστάγματα από την πλούσια λίστα, που συνοδεύονται από φινετσάτο ιταλιάνικο fingerfood.

«Άρωμα Πλατείας»: Το must στέκι της Νέας Σμύρνης

Προτάσεις για shopping break στις αγορές της πόλης - εικόνα 11

Ο γοητευτικός πολυχώρος αποτελεί εδώ κι εννιά χρόνια σημείο συνάντησης για τους κατοίκους της ανεβασμένης συνοικίας –και όχι μόνο–, αφού δίνει παλμό στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης, ανεβάζοντας τόσο τον γευστικό πήχη όσο και τη διάθεση. Σε απόσταση αναπνοής από τη δυναμική shopping πιάτσα, ξεκινά τη δράση του από νωρίς το πρωί στα τραπεζάκια της πλατείας, κάτω από τον μεγάλο πλάτανο, ή στους άνετους καναπέδες στο cozy εσωτερικό του και αργότερα συνεχίζει στη μεγάλη, άνετη μπάρα για ποτό και signature cocktails.

Στον ζεστό χώρο του café μπορείτε να απολαύσετε χειροποίητα γλυκά, αρωματικό καφέ και νόστιμα πιάτα από την comfort κουζίνα του, όπως το μπέργκερ και οι δροσερές σαλάτες. Όταν τα φώτα χαμηλώσουν, τη σκυτάλη παίρνει το μπαρ του υπογείου, που θυμίζει αλπικό σαλέ, όπου μπορείτε να πιείτε το ποτό σας δίπλα στο αναμμένο τζάκι συνοδεία jazz, blues και rock μουσικής.

«Mezze Glyfada»: Στην ποιότητα δεν κάνουμε εκπτώσεις!

Προτάσεις για shopping break στις αγορές της πόλης - εικόνα 12

Για να πάρετε μια γεύση από την αγορά της Γλυφάδας, η hot πιάτσα της Αγγέλου Μεταξά είναι ο ιδανικός προορισμός. Και μπορεί οι μπουτίκ να μας δελεάζουν με τις προσφορές τους, στο «Mezze Glyfada» όμως, το αγαπημένο low budget εστιατόριο του ομίλου Καστελόριζο, οι γλυκές τιμές είναι διαχρονικό φαινόμενο. Συνώνυμο του low budget dining στα καλύτερά του, αυτό το μεζεδοπωλείο νέας γενιάς έχει καταφέρει να κερδίσει τους Αθηναίους. Φέτος το χειμώνα, μάλιστα, μας περιμένει με ένα ολοκαίνουργιο γευστικό πρόσωπο που του πάει πολύ, πάντα σε αρμονία με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που το έχει καθιερώσει, αλλά με ακόμη πιο τολμηρή, ενδιαφέρουσα ματιά.

Από το νέο μενού σε επιμέλεια του σεφ Βασίλη Καφαλούκου, που έχει ήδη κλέψει την παράσταση στο αδελφό «Ramino», τιμήστε το χταπόδι με τζατζίκι παντζαριού, την αεράτη ταραμοσαλάτα με τρίμμα αβγοτάραχου, το γαμοπίλαφο, ένα ριζότο στην πραγματικότητα με αρνάκι γάλακτος και λεμόνι, τις χυλοπίτες λεμονιού με κάππαρη και το καλαμαράκι ραγού με μυλοκόπι. Φυσικά, δεν λείπει το σπέσιαλ section με τις σούβλες δύο ατόμων, με επιλογές από διάφορα είδη κρέατος αλλά και σολομό ή θαλασσινά, ενώ ο Γρηγόρης Χέλμης του «Με Ζεν» υπογράφει έναν κατάλογο με επτά πιάτα, με νοστιμιές όπως η χειροποίητη λούζα τόνου και το πρόβειο μπιφτέκι.

«Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας»: Το παρεΐστικο νεο-μπακάλικο που έγινε must

Προτάσεις για shopping break στις αγορές της πόλης - εικόνα 13

Ένα ποπ μπακάλικο κρατάει τα ηνία της Μητροπόλεως εδώ και δεκαπέντε χρόνια, βγάζοντας στα πολύχρωμα τραπέζια του λαδόκολες με γεύσεις σπιτικές κι εκλεκτά προϊόντα. Μετά τα πρώτα εκπτωτικά ψώνια στην Ερμού και στους γύρω δρόμους, απολαμβάνουμε τη signature σαλάτα με ανθότυρο Αμφιλοχίας και μανούρι Φαλάνης Θεσσαλίας, το all time classic hit του μαγαζιού, το Σαντορινιό (χοιρινά φιλετάκια με κρασί, κάππαρη και πουρέ πατάτας-μελιτζάνας) αλλά και αχνιστά μύδια. Φυσικά, τα «αδερφάκια» του σε Χαλάνδρι και Κηφισιά περιμένουν όσους από εσάς κινούνται στα βόρεια.

«TGI Fridays™ Golden Hall»: Εδώ κάθε μέρα είναι Παρασκευή!

Προτάσεις για shopping break στις αγορές της πόλης - εικόνα 14

Με fun διακόσμηση, χαλαρή «παρασκευιάτικη» ατμόσφαιρα και ποικιλία γεύσεων, το ολοκαίνουργιο «TGI Fridays™» στο Golden Hall δελεάζει κάθε περιπλανώμενο shopper! Το παιχνιδιάρικο σύμπαν του, γεμάτο pop culture αναφορές και memorabilia, σε συνδυασμό με τις πολυσυλλεκτικές γεύσεις με επιρροές από τη streetfood κουζίνα with a twist, καλλιεργεί αυτήν την απελευθερωτική διάθεση του σαββατοκύριακου που ξεκινάει.

Ο πληθωρικός χαρακτήρας των πιάτων εκφράζεται μέσα από τα ιδιαίτερα μπέργκερ, όπως το French Dip με τραγανά frizzled onions και Au Jus σoς, ενώ στις ελαφρύτερες well-being επιλογές συναντάμε τα θρεπτικά Superfood Bowls. Σταθερό hit των «TGI Fridays™» είναι η εξαιρετική Fridays™ Glazed sauce με Jack Daniel’s®, με μυστική συνταγή από το Tennessee, που συνοδεύει πιάτα όπως τα Fridays Glazed Ribs και το Fridays Glazed Burger. Τέλος, μην παραλείψετε το Fridays™ Brunch, που σερβίρεται κάθε σαββατοκύριακο αποκλειστικά στο κατάστημα του Golden Hall, προτείνοντας μια πλούσια ποικιλία με αβγά, όπως τα Eggs Royale με σολομό, τα λαχταριστά Scrambled Eggs ή τα χορταστικά Steak & Eggs.

Περισσότερες πληροφορίες

Τζίτζικας και Μέρμηγκας

Αγ. Γεωργίου & Αισχύλου 26, Χαλάνδρι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Palmie Bistro

Πλατεία Βικτωρίας 5, Κυψέλη
  • Εστιατόρια

Palmie Bistro

Λεωφ. Δημοκρατίας 67, Escape Center, Ίλιον
  • Εστιατόρια

Palmie Bistro

Ιοφώντος 29-31, πλ. Κάραβελ, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Palmie Bistro

Ανδρέα Παπανδρέου 35 (Εμπορικό Κέντρο Τhe Mall), Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Τζίτζικας και Μέρμηγκας

Μητροπόλεως 12-14, κέντρο
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Palmie Bistro

Θηβών 228, Village Park Ρέντη
  • Εστιατόρια

Τζίτζικας και Μέρμηγκας

Δροσίνη 12-14, Κηφισιά
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Άρωμα Πλατείας

25ης Μαρτίου 19, Νέα Σμύρνη
  • Bars

Mezze Glyfada

Φοίβης 11 & Αγγ. Μεταξά 34, Γλυφάδα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Καραμανλίδικα του Φάνη (Τα)

Σωκράτους 1 & Ευριπίδου 52, Ψυρρή
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

IT Restaurant

Σκουφά 29, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Ramino

Δημάρχου Μεταξά 36, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Villa Grigio 46

Αγίου Αλεξάνδρου 46 & Ναϊάδων, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Palmie Bistro

Λεωφ. Βουλιαγμένης 276, Αγ. Δημήτριος
  • Εστιατόρια

Palmie Bistro

Λεωφ. Κηφισού 96-98 (εμπορ. κέντρο River West, δίπλα στο ΙΚΕΑ), Αιγάλεω
  • Εστιατόρια

Palmie Bistro

Λεωφ. Κηφισίας 41-45 (Αvenue Center), Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Palmie Bistro

Λεωφ. Γρέγου 58Β, Πόρτο Ράφτη
  • Εστιατόρια

Palmie Bistro

Ευαγγελίστριας 3, κέντρο
  • Εστιατόρια

Palmie Bistro

Αδριανού 27, Μοναστηράκι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας 37A (Golden Hall), Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.