Το πανέμορφο all day bar-restaurant με τη στιλάτη mix ’n’ match ατμόσφαιρα περνάει το καλοκαίρι στη φυσική δροσιά του χαρισματικού κηφισιώτικου κήπου του, που φέτος είναι πιο λουλουδιασμένος και καταπράσινος από ποτέ. Μια εντυπωσιακή κούνια ντυμένη με κατακόκκινα άνθη κρέμεται στην είσοδο, εξασφαλίζοντας σίγουρα likes στο Instagram, αέρινα μεταξωτά υφάσματα κοσμούν την υπέροχη orangerie η οποία έχει κιόλας ανοίξει για να ενωθεί με τον κήπο, όπου μια σειρά από live με soul και jazz μουσικές χαρίζουν έξτρα παλμό κάποιες καλοκαιρινές βραδιές.
Σε ανάλογο tempo κινούνται και οι ολοκαίνουργιες καλοκαιρινές προτάσεις του ταλαντούχου σεφ του «Artisanal» Δημήτρη Δημητριάδη, ο οποίος διακρίθηκε φέτος με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από το «αθηνόραμα»: ελληνοπρεπή nigiri με καπνιστό χέλι, παντζάρι, βλίτα και κρέμα από απάκι, ανοιχτή πίτα σχάρας με μάραθο, κολοκύθι και φέτα Βυτίνας, εντυπωσιακή πατατοσαλάτα με κρέμα από μετσοβόνε και τηγανητό τραχανά, άκρως καλοκαιρινή σφυρίδα με φρέσκες γαρίδες και χόρτα γιαχνί σε σάλτσα κακαβιάς.
Θα τα ταιριάξουμε αρμονικά με τα ολοκαίνουργια κοκτέιλ που ετοιμάζει η bar lady του «Artisanal» Δήμητρα Αντωνακοπούλου (Αθηνόραμα Bar Awards 2019) αλλά και με τις ωραίες μουσικές που πάντα μας φτιάχνουν τη διάθεση. Σημειώστε πως ο πολύ κομψός χώρος είναι ιδανικός για τη φιλοξενία κάθε είδους εκδηλώσεων.