Κλείνουμε τραπέζι online!

Εύχρηστη, γρήγορη και δωρεάν, η πλατφόρμα online booking του athinorama.gr μας επιτρέπει να κλείνουμε τραπέζι στα εστιατόρια οποιαδήποτε ώρα της ημέρας διευκολύνοντας μας και στις γιορτινές μας εξόδους.

Κλείνουμε τραπέζι online!

Αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία κλείνουμε online, εισιτήρια για θεάματα αγοράζουμε ηλεκτρονικά, πολλές από τις καταναλωτικές μας ανάγκες τις… καλύπτουμε σε κάποιο e-shop, ήρθε καιρός να κάνουμε ηλεκτρονικά και τις κρατήσεις μας στα εστιατόρια μέσα από την online πλατφόρμα του athinorama.gr.

Κλείνουμε τραπέζι online! - εικόνα 1

Τo online booking στα εστιατόρια είναι ένα σπορ ιδιαιτέρως αναπτυγμένο σε όλες τις μητροπόλεις του κόσμου και αποτελεί μια ακόμα σύγχρονη έκφραση του δυναμισμού του dining out. Εκατομμύρια άνθρωποι κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη κλείνοντας τραπέζι οποιαδήποτε στιγμή του 24ωρου, από την οθόνη του προσωπικού τους υπολογιστή, του κινητού ή του tablet τους. Είναι αλήθεια ότι η Αθήνα σ’ αυτό τον τομέα έχει μείνει πίσω, αλλά να που τα πράγματα θ’ αρχίσουν ν’ αλλάζουν. Η online πλατφόρμα κράτησης τραπεζιού μέσα από το athinorama.gr ενισχύεται διαρκώς μετρώντας ήδη 140 επιλεγμένα εστιατόρια. Τα εστιατόρια όπου μπορείτε να κάνετε online κράτηση είναι συγκεντρωμένα εδώ και σας λύνουν τα χέρια.

To αθηνόραμα είναι σταθερά ο οδηγός σας για να επιλέξετε εστιατόριο, να δείτε όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που χρειάζεστε, να βρείτε το τηλέφωνό του και να κλείσετε τραπέζι. Κάνοντας ένα βήμα μπροστά στις ηλεκτρονικές του υπηρεσίες, το «αθηνόραμα» συνεργάζεται με την TableLuv, την τεχνολογικά κορυφαία ελληνική πλατφόρμα online booking, για να προσφέρουν στους επισκέπτες του athinorama.gr αλλά και στην αγορά των εστιατορίων μια σύγχρονη λύση online κλεισίματος τραπεζιών.

Είναι αλήθεια ότι, παρότι τουλάχιστον για τις σημαντικές μας εξόδους φροντίζουμε πλέον να κάνουμε κράτηση, είμαστε πολύ συχνά της τελευταίας στιγμής γι’ αυτό και την πατάμε σε μέρες… μποτιλιαρίσματος των εστιατορίων και δεν βρίσκουμε τραπέζι. Εδώ λοιπόν η ηλεκτρονική κράτηση έρχεται να μας λύσει τα χέρια καθώς μπορούμε να την κάνουμε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και όχι μόνο όταν είναι ανοιχτά τα εστιατόρια. Το σύστημα είναι εύχρηστο, γρήγορο και δωρεάν και μόνο καλό μπορεί να κάνει στην καλοπέρασή μας καθώς βοηθάει επιπλέον στον καλύτερο προγραμματισμό της σάλας και της κουζίνας του εστιατορίου.

Ο επισκέπτης του site μπορεί ήδη να κλείσει τραπέζι σε 140 εστιατόρια στην Αθήνα. Είμαστε σίγουροι ότι καθώς η λίστα με τα διαθέσιμα εστιατόρια εμπλουτίζεται συνεχώς, οι Αθηναίοι θα αγκαλιάσουν αυτήν τη νέα, εύχρηστη και μοντέρνα λύση για την οργάνωση της εξόδου τους για φαγητό.

Πώς κλείνω τραπέζι Online σε 3 βήματα:

Α) Βρίσκω μέσα από τον οδηγό του athinorama.gr ή στη σχετική σελίδα του on line booking το εστιατόριο που με ενδιαφέρει. Τα εστιατόρια που δίνουν την δυνατότητα online κράτησης σηματοδοτούνται με το ειδικό σήμα της TableLuv

Β) Συμπληρώνω την online φόρμα κράτησης που υπάρχει στην σελίδα με τις αναλυτικές πληροφορίες του εστιατορίου βάζοντας την ημερομηνία και την ώρα που θέλω να κλείσω τραπέζι, τα άτομα και τα στοιχεία μου.

Γ) Λαμβάνω το επιβεβαιωτικό μήνυμα στο email μου και είμαι έτοιμος! Στο εστιατόριο δεν χρειάζεται να δείξω τίποτα, δεν απαιτείται οποιαδήποτε εκτύπωση, αρκεί μόνο να πω το ονοματεπώνυμό μου στην υποδοχή, ότι ισχύει δηλαδή και για την τηλεφωνική κράτηση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.