Κλείνουμε τραπέζι online!

Εύχρηστη, γρήγορη και δωρεάν, η πλατφόρμα online booking του athinorama.gr μας επιτρέπει να κλείνουμε τραπέζι στα εστιατόρια οποιαδήποτε ώρα της ημέρας διευκολύνοντας μας και στις γιορτινές μας εξόδους.

Κλείνουμε τραπέζι online!

Αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία κλείνουμε online, εισιτήρια για θεάματα αγοράζουμε ηλεκτρονικά, πολλές από τις καταναλωτικές μας ανάγκες τις… καλύπτουμε σε κάποιο e-shop, ήρθε καιρός να κάνουμε ηλεκτρονικά και τις κρατήσεις μας στα εστιατόρια μέσα από την online πλατφόρμα του athinorama.gr.

Κλείνουμε τραπέζι online! - εικόνα 1

Τo online booking στα εστιατόρια είναι ένα σπορ ιδιαιτέρως αναπτυγμένο σε όλες τις μητροπόλεις του κόσμου και αποτελεί μια ακόμα σύγχρονη έκφραση του δυναμισμού του dining out. Εκατομμύρια άνθρωποι κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη κλείνοντας τραπέζι οποιαδήποτε στιγμή του 24ωρου, από την οθόνη του προσωπικού τους υπολογιστή, του κινητού ή του tablet τους. Είναι αλήθεια ότι η Αθήνα σ’ αυτό τον τομέα έχει μείνει πίσω, αλλά να που τα πράγματα θ’ αρχίσουν ν’ αλλάζουν. Η online πλατφόρμα κράτησης τραπεζιού μέσα από το athinorama.gr ενισχύεται διαρκώς μετρώντας ήδη 140 επιλεγμένα εστιατόρια. Τα εστιατόρια όπου μπορείτε να κάνετε online κράτηση είναι συγκεντρωμένα εδώ και σας λύνουν τα χέρια.

To αθηνόραμα είναι σταθερά ο οδηγός σας για να επιλέξετε εστιατόριο, να δείτε όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που χρειάζεστε, να βρείτε το τηλέφωνό του και να κλείσετε τραπέζι. Κάνοντας ένα βήμα μπροστά στις ηλεκτρονικές του υπηρεσίες, το «αθηνόραμα» συνεργάζεται με την TableLuv, την τεχνολογικά κορυφαία ελληνική πλατφόρμα online booking, για να προσφέρουν στους επισκέπτες του athinorama.gr αλλά και στην αγορά των εστιατορίων μια σύγχρονη λύση online κλεισίματος τραπεζιών.

Είναι αλήθεια ότι, παρότι τουλάχιστον για τις σημαντικές μας εξόδους φροντίζουμε πλέον να κάνουμε κράτηση, είμαστε πολύ συχνά της τελευταίας στιγμής γι’ αυτό και την πατάμε σε μέρες… μποτιλιαρίσματος των εστιατορίων και δεν βρίσκουμε τραπέζι. Εδώ λοιπόν η ηλεκτρονική κράτηση έρχεται να μας λύσει τα χέρια καθώς μπορούμε να την κάνουμε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και όχι μόνο όταν είναι ανοιχτά τα εστιατόρια. Το σύστημα είναι εύχρηστο, γρήγορο και δωρεάν και μόνο καλό μπορεί να κάνει στην καλοπέρασή μας καθώς βοηθάει επιπλέον στον καλύτερο προγραμματισμό της σάλας και της κουζίνας του εστιατορίου.

Ο επισκέπτης του site μπορεί ήδη να κλείσει τραπέζι σε 140 εστιατόρια στην Αθήνα. Είμαστε σίγουροι ότι καθώς η λίστα με τα διαθέσιμα εστιατόρια εμπλουτίζεται συνεχώς, οι Αθηναίοι θα αγκαλιάσουν αυτήν τη νέα, εύχρηστη και μοντέρνα λύση για την οργάνωση της εξόδου τους για φαγητό.

Πώς κλείνω τραπέζι Online σε 3 βήματα:

Α) Βρίσκω μέσα από τον οδηγό του athinorama.gr ή στη σχετική σελίδα του on line booking το εστιατόριο που με ενδιαφέρει. Τα εστιατόρια που δίνουν την δυνατότητα online κράτησης σηματοδοτούνται με το ειδικό σήμα της TableLuv

Β) Συμπληρώνω την online φόρμα κράτησης που υπάρχει στην σελίδα με τις αναλυτικές πληροφορίες του εστιατορίου βάζοντας την ημερομηνία και την ώρα που θέλω να κλείσω τραπέζι, τα άτομα και τα στοιχεία μου.

Γ) Λαμβάνω το επιβεβαιωτικό μήνυμα στο email μου και είμαι έτοιμος! Στο εστιατόριο δεν χρειάζεται να δείξω τίποτα, δεν απαιτείται οποιαδήποτε εκτύπωση, αρκεί μόνο να πω το ονοματεπώνυμό μου στην υποδοχή, ότι ισχύει δηλαδή και για την τηλεφωνική κράτηση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.