Po’ Boys

Ξεκίνησε ως food truck, πλέον όμως έχει μόνιμη θέση στη συμβολή Αγαθάρχου και Λεπενιώτου, όπου συνεχίζει με πιο ισχυρές δόσεις Southern BBQ, σε έναν φιλικό χώρο, βαμμένο σε ανοιχτό πετρόλ, με open kitchen, πάντα σε συνταγή του John Higgins και του σεφ Βασίλη Σπόρου. Brisket, μπέργκερ, pork belly, spare ribs και άλλα ανάλογα μαζί με 40 ετικέτες ελληνικής μικροζυθοποιίας.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€18 - €25

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Το "Po'Boys" είναι η "αμερικανιά" που έχουμε ανάγκη

5 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή του στα γευστικά δρώμενα της πόλης, το ΒΒQ joint του Βασίλη Σπόρου συνεχίζει πληθωρικά και νόστιμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
04/04/2023

Στο "Po’ Boys" ξέρουν από Thanksgiving

Και φροντίζουν να τιμηθεί η "Ημέρας της Γαλοπούλας" με ένα μεγάλο εορταστικό τραπέζι.

6 ραντεβού με τη γαλοπούλα για το φετινό Thanksgiving

Μπορεί πέρσι να στερηθήκαμε τη δυνατότητα να τη γιορτάσουμε έξω, η φετινή Ημέρα των Ευχαριστιών ωστόσο πλησιάζει (25/11) και εμπνέει τα εστιατόρια της πόλης για ειδικά μενού με πρωταγωνίστρια τη γαλοπούλα... όπως Αμερική.

6 εστιατόρια για νόστιμες στάσεις στου Ψυρρή

Έξι spots χαρτογραφούν τη γεύση μιας πιάτσας που, παρά την ξενοδοχοποίησή της, διατηρεί ζωηρό και ανένταχτο το ταμπεραμέντο της.

12 ιδέες για την Ημέρα των Ευχαριστιών

Γιορτή ξενόφερτη αλλά απολαυστική το Thanksgiving που πλησιάζει γι’αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο ενδιαφέροντα ραντεβού με τη γαλοπούλα αλ αμερικέν στα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια της πόλης.

«Po’ Boys»: Τα αγόρια κάνουν bbq στου Ψυρρή

Έχει την αύρα του χειροποίητου το χαρούμενο bbq joint που δημιούργησαν ο John Higgins και ο σεφ Βασίλης Σπόρος για να στεγάσουν το αδερφάκι του «Mama Roux».

Ξέρω τι θα κάνεις αυτό το Που Σου Κου

Θα πας σε bbq street party στου Ψυρρή, θα τσεκάρεις την νέα hot άφιξη στο Κολωνάκι και θα απολαύσεις ένα sunday roast αλλιώτικο από τα άλλα.