Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Po Boys Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Μία επταετία πριν, ο Βασίλης Σπόρος ξεκινούσε το "Po'Boys" στου Ψυρρή, φιλοδοξώντας να παρουσιάσει μία ΒΒQ κουζίνα όσο πιο κοντά γίνεται στην αυθεντική, αμερικανική, εκδοχή της. Fast forward στο σήμερα, το feelgood σποτ όχι απλά συνεχίζει προς την ίδια γευστική κατεύθυνση αλλά φροντίζει να προσθέτει νέα ατού στη γκάμα του.

Έτσι, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου, στις 20:00, σε συνέργεια με το botilia.gr βουτά βαθιά στον αμερικάνικο αμπελώνα. Ένα μενού πέντε σταδίων παντρεύει το comfort food με κρασιά που δε φοβούνται να "λερώσουν τα χέρια τους".


Info

Κρατήσεις εδώ
 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Po’ Boys

Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου, Ψυρρή
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μία από τις πιο δημοφιλείς ταβέρνες της Αθήνας θα είναι ανοιχτή όλο τον Αύγουστο

Για τους παραμένοντες και επισκέπτες της πόλης, αποτελεί μια από τις πιο ζωντανές και ουσιαστικές επιλογές.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
04/08/2026

50 χρόνια Αθηνόραμα: Όταν η Αθήνα έτρωγε δίπλα στο νερό

Ανατρέχουμε στο αρχείο των 50 χρόνων του αθηνοράματος και ξεχωρίζουμε στιγμιότυπα από τη βιωματική ιστορία του περιοδικού αλλά και της ίδιας της πόλης.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Arancino giallo στο "Napul’e"

Η πρεσβεία της ναπολετάνικης νοστιμιάς στην Αθήνα εξακολουθεί να σερβίρει πίτσα παγκόσμιας κλάσης, όμως o σεφ και ιδιοκτήτης Francesco Granata (που φιγουράρει στη 16η θέση της παγκόσμιας κατάταξης των The Best Pizza Awards για το 2026, με επιπλέον διάκριση το βραβείο Best Pizza Margherita από τον ίδιο θεσμό) δεν περιορίζει εκεί τη μαγειρική του μαστοριά.

Λένε πως εκεί παίζει το 'μικρό Μιλάνο' της Αθήνας

Ένα σύμπαν που ισορροπεί ανάμεσα στο πολυτελές σαλόνι και το ανεπιτήδευτο seaside rendez-vous, με απεριτίβο, φροντισμένη κουζίνα και εθιστικά γλυκά.

Nōema, το εστιατόριο που δίνει νόημα στον μυκονιάτικο κοσμοπολιτισμό

Σε μια Μύκονο σε διαρκή αναζήτηση του επόμενου μεγάλου trend, το Nōema αποδεικνύει ότι η πιο σύγχρονη ιδέα μπορεί να είναι η ελληνική παράδοση, ιδωμένη μέσα από το σωστό πρίσμα.

Τα νόστιμα μυστικά στον Πύργο του Πειραιά

Πέρα από αφετηρία για την καλοκαιρινή σου απόδραση, ο Πειραιάς έχει και μερικές εκπλήξεις, στο πιο ψηλό μάλιστα σημείο του.

Η Αθήνα φλερτάρει ξανά με τα μεξικάνικα

Ένα ζωντανό μεξικάνικο σύμπαν για tacos, margaritas και λοιπές συγκινήσεις ξαναστήνεται στην πόλη, με αυτά τα νέα μαγαζιά που φορούν σομπρέρο.