Botrini’s

Το αθηναϊκό εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στο Χαλάνδρι φέτος εντυπωσιάζει περισσότερο από ποτέ. Οι αέρινες και ταυτόχρονα στιβαρές γεύσεις, τα άψογα τεχνικά πιάτα, οι έξυπνοι και ευφάνταστοι συνδυασμοί υλικών, η εξαιρετική λίστα κρασιών, το πολύ καλό και με γνώση σέρβις και ταυτόχρονα η συγκινητική «απλότητα» με την οποία συμβαίνουν όλα, αναδεικνύουν την ψυχή, την κουλτούρα και το πάθος του chef-patron Έκτορα Μποτρίνι και του head chef Νίκου Μπίλλη. Χρυσός Σκούφος.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€100 - €145

Πληροφορίες:

Κλειστά Κυρ. Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Τα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας για το 2023

Τρία νέα αστέρια, καινούριες προσθήκες και γευστικές σταθερές του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια της Αθήνας, κατά τη χρονιά που διανύουμε.

Το 'Botrini's' σβήνει 12 κεράκια με ειδικό μενού και Riesling

Το γαστρονομικό όνειρο του Έκτορα Μποτρίνι συμπληρώνει μία 12άδα ετών ζωής και το γιορτάζει αναλόγως, στις 5 και 6 Οκτωβρίου.

Πιάτα-ποιήματα στα εστιατόρια της Αθήνας

Ποιος είπε πως η αθηναϊκή γεύση δεν μπορεί να βρει θέση στη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης;

Ο Άγιος Βαλεντίνος φοράει Χρυσό Σκούφο

Στους ρυθμούς της γιορτής των ερωτευμένων συντονίζονται τα χρυσοσκουφάτα ρεστοράν της πόλης με σπέσιαλ γαστρονομικά μενού για δύο.

11 χρόνια "Botrini's" με εορταστικό μενού και Riesling

Το γαστρονομικό όνειρο του Έκτορα Μποτρίνι συμπληρώνει μία 11άδα ετών ζωής και το γιορτάζει αναλόγως, στις 12 Οκτωβρίου.

Botrini’s

Καλύτερο από ποτέ το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι, το οποίο βρίσκεται μέσα στα top-5 της Αθήνας με πρωτότυπες εξαιρετικές δημιουργίες. Δοκιμάσαμε όλα τα καινούργια του πιάτα και χειροκροτούμε.