Balcony

Έχει την τύχη να στεγάζεται σε ένα διατηρητέο διώροφο νεοκλασικό και να έχει θέα από το «μπαλκόνι» του τελευταίου ορόφου, που διαθέτει κι ένα μικρό μπαρ, στο Μουσείο Ακρόπολης και στον πεζόδρομο της Μακρυγιάννη. Το καλοκαίρι σερβίρει εκεί, ενώ το χειμώνα σε μια ζεστή, λιτή σάλα με χαλαρωτικό πράσινο στους τοίχους. Μενού με νεο-παραδοσιακές «comfort» γεύσεις.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€40 - €50

Πληροφορίες:

Από 3.30 μ.μ. Κυρ. από 2-10 μ.μ.

Σχετικά άρθρα

Balcony Restaurant & Bar

Η Ελλάδα στο πιάτο

31/10/2022

Πού θα πάμε για φαγητό και κουβέντα μετά το Ηρώδειο;

Πάντα ύστερα από μια παράσταση ή μια συναυλία στο αρχαίο ωδείο αναζητάμε ένα… νόστιμο πόστο εκεί γύρω για να τα πούμε, να αστειευτούμε και, φυσικά, να φιλοσοφήσουμε. Ιδού έξι από αυτά. 

Balcony

Κομψό μπαλκόνι στο Κουκάκι, δικαίως ιδιαίτερα δημοφιλές στους ξένους επισκέπτες της Αθήνας, «μαγειρεύει» καινούργιες προτάσεις μοντέρνας ελληνικής κουζίνας με νέο σεφ τον Γιώργο Ιωάννου.

Έξι spots για κάθε όρεξη στο Κουκάκι

Η άνθηση του Κουκακίου δεν περιορίζεται στα cafes και τα bars, περνάει και από το τραπέζι, με εστιατόρια ικανά να καλύψουν όλα τα γούστα και τις ορέξεις.

Ένα βράδυ στο «Balcony»

Χαρήκαμε καθαρόαιμη ελληνική κουζίνα με εκσυγχρονιστικές νότες σε ένα εστιατόριο σε απόσταση αναπνοής από το Μουσείο Ακρόπολης.

Πάσχα στην Αθήνα | Νόστιμα σενάρια για όλα τα γούστα

Αρνιά, κοκορέτσια και ανοιξιάτικες μυρωδιές με την πρωτεύουσα και τα πέριξ να κινούνται στην τροχιά της σούβλας –καμιά φορά και του φούρνου.

Μαγειρίτσα: 18 αχνιστά ραντεβού με την παράδοση

Θα ψιλοκόψουν τις συκωταριές, τα λαχανικά και τα χορταρικά τους, θα χτυπήσουν αβγολέμονο και θα σας περιμένουν. Και δίπλα στη θεσμική αναστάσιμη σούπα-βάλσαμο θα βάλουν ο καθένας τα δικά του.