ARK Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2020 Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας, Γλυφάδα Tηλ: 2108948882 Τιμές: € 35 - 45 Επίσημη σελίδα στο facebook Μενού Μενού Χριστουγέννων Μενού Πρωτοχρονιάς Μενού Αγιού Βαλεντίνου Μενού Σαρακοστής Κλείσε τραπέζι online Αποικιακοί τόνοι στο ντεκόρ, κοσμοπολίτικη αύρα και θέα στα κύματα, σε έναν all day χώρο με αξιώσεις, που αξιοποιεί ένα πολύ ωραίο σημείο της παραλίας της Γλυφάδας. Το φαγητό επιμελείται ο Γιάννης Μπαξεβάνης, όνομα που αυτονόητα δηλώνει ότι η ελληνικότητα αποτελεί κανόνα, τα παραδοσιακά υλικά είναι παρόντα και οι δημιουργικοί συνδυασμοί ευφάνταστοι, με τονισμένο το άρωμα της θάλασσας αλλά κι αισθητή την αύρα της Κρήτης. Ξεκινάει από νωρίς με πρωινό και specialty καφέδες της Taf. Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2020. Athinorama Bar Awards 2019 - 1 Shaker. Αγορά εισιτηρίου ▼ Μενού X Κλείσε το Μενού Μενού Χριστουγέννων WELCOME ΡΟΛΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΤΑΡΑΜΑ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ ΣΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΦΥΛΛΟ CUCUMBER ROLL WITH WHITE TARAMA WITH HERBS AND FISH EGGS IN CRUNCHY PASTRY SHEET ΟΡΕΚΤΙΚΟ/APPETIZER ΣΟΥΠΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ ΒΕΛΟΥΤΕ, ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΞΥΓΑΛΟ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΙ PUMPKIN SOUP WITH CHESTNUT VELOUT’E, CARAMELIZED ONIONS AND CREAM OF XIGALO CHEESE WITH NUTS ΣΑΛΑΤΑ/SALAD ΣΑΛΑΤΑ ΛΑΧΑΝΟ,ΚΑΡΟΤΟ,ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΒΙΝEΓΚΡΕΤ ΛΕΜΟΝΟΧΟΡΤΟ,ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΟΣΧΟΛΕΜΟΝΟ SALAD WITH CABBAGE,CARROTS, SESAME AND VINAIGRETTE OF LEMONGRASS, GINGER AND LIME ΣΟΡΜΠΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΡΟΖ ΠΙΠΕΡΙ SORBET GREEN APPLE WITH MASTIHA AND ROSE PEPPER ΚΥΡΙΩΣ/MAIN DISH ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΨΗΤΗ ΣΤΟΝ ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΚΥΔΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΣΑ, ΔΑΜΑΣΚΙΝΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΥΖHΘΗΡΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΗ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΦΙΔΑ ROAST TURKEY IN THE WOOD OVEN WITH QUINCE AND LEEKS, STUFFED PLUMS WITH MYZITHRA CHEESE AND STUFFING WITH WANLNUTS AND RAISIN ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ/DESSERT ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ,ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΒΥΣΣΙΝΟ ΜΕ ΘΡΟΥΜΠΙ RAVAN WITH LEMON,WHITE CHOCOLATE AND JAM OF SOUR CHERRY WITH SAVORY Χρέωση κατ’ άτομο €59 Μενού Πρωτοχρονιάς WELCOME ΖΕΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΑΜΟ,ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ,ΚΑΝΕΛΑ,ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ WARM WINE WITH AROMA OF CARDAMOM,ANISE,CINNAMON,ORANGE AND MANDARIN AMUSE BOUCHE MOΥΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΜΕ ΣΟΥΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΡΟ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ PUMPKIN MOUSSE WITH ORGEAT AND ALMOND FOAM ΟΡΕΚΤΙΚΟ/APPETIΖER ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΚΟΝΟΥΠΙΔΙ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΒΑΝΙΛΙΑ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, BINEΓΚΡΕΤ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΤΗ ΚΑΠΑΡΗ SHRIMPS WITH CAULIFLOWER PUREE, FLAVORED WITH VANILLIA,MUSHROOMS,SPINACH VINAIGRETTE AND FRIED CAPERS ΣΑΛΑΤΑ/SALAD ΣΑΛΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ,ΜΗΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ,ΚΑΡΥΔΙΑ,ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ,ΡΟΔΙΑ ΚΑΙ ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΒΙΝEΓΚΡΕΤ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ GREEN SALAD WITH FRESH GREEN HERBS, RED APPLES, WALNUTS,AGED GRAVIERA CHEESE, POMEGRANATE AND RADISH WITH VINAIGRETTE OF CHAMPANGE ΣΟΡΜΠΕ ΜΑΝΓΚΟ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ SORBET MANGO WITH GINGER ΚΥΡΙΩΣ/MAIN DISH ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ,ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ KAI ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΠΟΥΡΓΚΙΝΙΟΝ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΠΑΤΑΤΑΣ, ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΑΚΙΑ ΒΡΥΞΕΛΩΝ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ BEEF FILLET WITH CHESTNUTS,ONIONS AND BOURBON MUSHROOMS WITH SMASHED POTATOES,CHIVES AND STEAMED BRUSSELS SPROUTS ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ/DESSERT ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΜΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΟ, ΑΦΡΑΤΗ ΣΑΝΤΙΓΥ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ CHOCOLATE MILK CAKE WITH CHESTNUTS MOUSSE,FLUFFY WHIPPED CREAM WITH SYRUP OF RED FRUITS ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟΣ ΜΠΟΥΦΕΣ ΤΟ ΠΙΟ ΨΑΓΜΕΝΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ 2020 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΥ ΣΕΦ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΦ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 06:00 ΤΟ ΠΡΩΙ EΩΣ ΤΙΣ 12:OO TO ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΦΕ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥΠΑ ΤΡΑΧΑΝΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ ΡΟΛΛΟ ΦΡΕΣΚΟΚΟΜΜΕΝΟΥ ΚΙΜΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟ ΜΑΣ ΧΟΙΡΙΝΟ ΡΟΛΛΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΗΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΑΤΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΚ Χρέωση κατ’ άτομο 80€ .ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟΣ ΜΠΟΥΦΕΣ Χρέωση κατ’ άτομο 28€ Μενού Αγίου Βαλεντίνου X Κλείσε το Μενού Μενού Σαρακοστής X Κλείσε το Μενού Φωτογραφίες Promotional section