"KISS" The Dolli: γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο με ξεχωριστές γεύσεις και την ομορφότερη θέα της πόλης

Για την εβδομάδα 12-18 Φεβρουαρίου, το μήνυμα "KISS" διαπνέει όλους τους χώρους του νέου ξενοδοχείου - hôtel maison του ομίλου Grecotel στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας και οι chefs έχουν σχεδιάσει ειδικά menus κι εμπνευσμένες δημιουργίες.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου The Dolli

Αν έχετε ήδη επισκεφτεί το "The Dolli", το νέο εμβληματικό ξενοδοχείο του ομίλου Grecotel στην οδό Μητροπόλεως, στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας, που έχει κάνει αίσθηση με τον μοναδικό συνδυασμό τέχνης, αισθητικής, ιστορίας και δημιουργικότητας, θα συμφωνήσετε ότι πρόκειται για ένα Hotel to LOVE! Πόσο μάλλον, όταν το "The Dolli" την εβδομάδα 12-18 Φεβρουαρίου γιορτάζει την αγάπη, με το μήνυμα "KISS" να διαπνέει όλους τους χώρους και τα δωμάτια και οι chefs να προτείνουν exclusive menus.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου The Dolli

Με την παράδοση της αυθεντικής, προσωπικής φιλοξενίας όπου οι επισκέπτες απολαμβάνουν υπέροχες στιγμές κάθε ώρα της ημέρας, αυτόν τον Φεβρουάριο και ειδικότερα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το επίκεντρο είναι, βέβαια, το "Dolli·s rooftop restaurant" με την καθηλωτική θέα στην Ακρόπολη, τα σημαντικότερα μνημεία, την Πλάκα και την ανεμπόδιστη 360 οπτική της πόλης. Εκει, το Valentine’s dinner στις 14 Φεβρουαρίου γίνεται μια αξέχαστη exclusive εμπειρία. Ο chef Σάκης Τζανέτος προτείνει ένα γαστρονομικό menu με αριστοτεχνικά πιάτα και απρόσμενους συνδυασμούς.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου The Dolli

Το "Dolli·s" θα υποδεχθεί τους επισκέπτες του με σαμπάνια Veuve Clicquot ή Laurent Perrier Cuvée Rosé και εκλεκτά canapés: τερίνα φουά γκρα, σολομός "Wellington", καρπάτσιο μοσχάρι με τρούφα και λαβράκι sashimi ακολουθούνται από ταρτάρ με καραβίδα, χαβιάρι και αχινό. Στη συνέχεια, χτένια Saint Jacques και τριλογία tortelli με αστακό, γαρίδα και καλαμάρι. Main course, το Wagyu beef με fois gras και τρούφα. Για το τέλος, το επιδόρπιο Coeur d’ Amour με σοκολάτα Valrhona, ενώ ο executive sommelier προτείνει τα κατάλληλα wine pairings και cocktails για κάθε γεύση.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου The Dolli

Στο επιβλητικό Salon, ανάμεσα στα συλλεκτικά έργα των Lalannes, του Pablo Picasso και τα κεραμικά του Jean Cocteau, οι επισκέπτες συναντούν το Dolli’s patisserie, με τον signature buffet γλυκών και κερασμάτων. Στον χώρο του Library, παρουσιάζεται μια κοσμοπολίτικη πρόταση Afternoon Tea που συνοδεύεται από ιδιαίτερες γλυκές και αλμυρές γεύσεις, γύρω από σπάνια objets & art pieces, ιστορικά κειμήλια, αντικείμενα design κι ενδιαφέρουσες εκδόσεις.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου The Dolli

Το αισθαντικό Le Bar Secret ανοίγει τις πόρτες του στο ισόγειο, παραπέμποντας σε ένα περίτεχνο jewel box με αύρα ιδιωτικότητας, ανατρεπτικά cocktails, ξεχωριστά pairings κι επιμελημένα menus για γεύμα ή δείπνο.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου The Dolli

Tο "The Dolli" μόλις γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια κι έχοντας ήδη κερδίσει κορυφαίες διακρίσεις, μετουσιώνει την απαράμιλλη ιστορία της πόλης με τη σύγχρονη οπτική και τη μοναδική του ταυτότητα, συνθέτοντας ένα επιδραστικό κοσμοπολίτικο σημείο αναφοράς. Αφήνει το δικό του αισθητικό αποτύπωμα στην Αθήνα, δίνοντας έμφαση στην αυθεντική πολυτέλεια, καλλιεργώντας την ομορφιά, αναδεικνύοντας τα συναισθήματα.

The Dolli: Μητροπόλεως 49, 10556 Αθήνα, 21 6004 7000, thedolli.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

38 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
09/05/2024

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.