"Deos" στον ουρανό της Αθήνας!

Deos

Στα 80 μέτρα ύψος (!) και με πανοραμική θέα σε όλη την πόλη, το νέο all-day restaurant "Deos" υπόσχεται ξεχωριστές απολαύσεις και στιγμές διασκέδασης, αλλά και χαλάρωσης, από τον 24ο και 25ο όροφο όπου και απλώνονται οι χώροι του, τους οποίους επιμελήθηκε ο interior designer Στράτος Χιωτέλης, αναδεικνύοντας την 360ο θέα-εμπειρία, από κάθε σημείο. Οι πόρτες των ανελκυστήρων ανοίγουν μετά από ένα γρήγορο "ταξίδι” με αφετηρία το ισόγειο του Πύργου και η μόνη λέξη που μπορεί να περιγράψει το συναίσθημα, είναι μία: δέος! Κατά την άνοδο, μην ψάξετε για 13ο όροφο καθώς έχει "εξαφανιστεί” ακολουθώντας την παράδοση των μεγάλων Αμερικάνικων κατασκευών για προστασία του κτιρίου από κάθε είδους κακοτυχίες και προβλήματα! 

DEOS

Η θέα κόβει πραγματικά την ανάσα και αποτελεί ένα μαγευτικό σκηνικό για κάθε χώρο. Το all-day restaurant είναι ανοικτό από το πρωί για breakfast ή brunch συνοδεία premium καφέ (special blend από την illy), ιδανικός προορισμός για να ξεκινήσει κάποιος τη μέρα του στην πόλη ή να πραγματοποιήσει ένα επαγγελματικό ραντεβού σε ένα ιδανικό περιβάλλον που προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις (high-speed WiFi, wireless chargers για iPhone & Android, παροχή ρεύματος για σύνδεση laptop κλπ.). Στον ίδιο χώρο σερβίρεται και lunch με πολλές επιλογές από snacks και mini-bites μέχρι γευστικές δημιουργίες μεσογειακής κουζίνας. 

Από το sunset και μετά, το dinner restaurant προσφέρει ξεχωριστές γαστρονομικές συγκινήσεις. Ο executive chef Γιάννης Στανίτσας έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο μενού, με επιλογές που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γεύσεων. Από το raw bar με επιλογές από ωμές παρασκευές, μέχρι μοντέρνες Μεσογειακές προτάσεις αλλά και meat lover επιλογές βασισμένες σε prime κοπές από πρώτη ύλη πολύ υψηλής ποιότητας, συνοδεία πολλών διαφορετικών sides για να καλύψουν οποιαδήποτε διατροφική επιθυμία. Οι οινόφιλοι μπορούν να επιλέξουν από μια εκτεταμένη λίστα κρασιών από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. Το concept ολοκληρώνεται στον 25ο όροφο με rooftop pool και cocktail bar. Την εξαιρετική λίστα cocktail, έχει επιμεληθεί ο Bar Manager, Λάμπρος Λιόνας. 

DEOS

Η πισίνα πλαισιώνεται από σετ με ομπρέλες και ξαπλώστρες πολύ υψηλής ποιότητας, προσφέροντας ένα ιδανικό και άνετο περιβάλλον χαλάρωσης μέσα στην πόλη. Απαραίτητη η προκράτηση μέσω online booking system ή τηλεφωνικά καθώς η διαθεσιμότητα είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Στο cocktail bar η sunset hour είναι απλά απερίγραπτη, ενώ η μαγεία συνεχίζεται όσο ο ουρανός σκοτεινιάζει και τα αστέρια κάνουν την εμφάνισή τους, φωτίζοντας την Αθήνα από ψηλά. Όλοι οι χώροι του "Deos" διατίθενται για κάθε είδους εκδήλωση (εταιρικά events, parties, δεξιώσεις, παρουσιάσεις προϊόντων κλπ.), καθώς διαθέτει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, εξειδικευμένο προσωπικό και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για να καλύψει όλες τις ανάγκες για μια αξέχαστη εμπειρία. 

● Opening date: Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 
● Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08.00 - 02.00 / Σάββατο & Kυριακή 08.00 – 03.00
● Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 2160045685 
● Email: info@deosathens.gr 
● Parking: Valet service στην είσοδο του κτιρίου 
● Πρόσβαση: Σταθμός μετρό "Πανόρμου” Website: https://www.deosathens.gr 
instagram | facebook | twitter | linkedin
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.