To "Σymposio" μεταμορφώνει ξανά τη Βαρβάκειο

Το πιο viral event της πόλης επιστρέφει την Κυριακή 28 Μαΐου στην καρδιά της πόλης, για να ενώσει τέχνη, μουσικές, performances, αλλά και συναρπαστικό street food σε ένα επιβλητικό σκηνικό που μεταφέρει τον παλμό της Αθήνας στην Κεντρική Αγορά, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 11.30 το βράδυ.

Symposio Festival Βαρβάκειος Αγορά

Tο Σymposio Festival, το απόλυτο talk of the town ραντεβού, που όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία κάθε μήνα, επανέρχεται στη Βαρβάκειο την Κυριακή 28 Μαΐου, και μας περιμένει για 7η φορά στην ιστορική Κεντρική Αγορά της Αθήνας, για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής με δωρεάν είσοδο για όλους. Αυτή τη φορά, μάλιστα, η δράση ξεκινά νωρίς, μια και μεταξύ 12-3 η διοργάνωση έχει προγραμματίσει ένα πολύ δυνατό μουσικό happening, παρέα με συναρπαστικές δράσεις για οικογένειες!

Symposio Festival Βαρβάκειος Αγορά

Συγκεκριμένα, στο stage της Φιλοποίμενος, οι fans του Σymposio Festival θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον Παναγιώτη Δημόπουλο, μουσικό παραγωγό και dj, με πολλαπλά #1 hits στο Shazam σε Ελλάδα και Ευρώπη, να συνθέτει ένα dance τραγούδι από το μηδέν μπροστά στα μάτια του κοινού. Παράλληλα, η Αριστογείτονος θα φιλοξενεί family friendly δράσεις με ξυλοπόδαρους, face painting, αλλά και ένα οικονομικότατο deal φαγητού: όλες οι οικογένειες με παιδιά θα απολαμβάνουν 50% έκπτωση σε όλα τα κιόσκια φαγητού και ποτού μέχρι τις 3 το μεσημέρι!

Symposio Festival Βαρβάκειος Αγορά

Όπως κάθε φορά, το ευρηματικό φαγητό παραμένει καρδιά του "Σymposio", με πολυσυλλεκτικές προτάσεις να θέτουν τις βάσεις του food pairing ατμόσφαιρας και γεύσης. Στην θέση των συνηθισμένων πωλητών της κρεαταγοράς, και αυτήν την Κυριακή θα σερβίρεται elevated street food αλλά και high end εδέσματα. Οι επιλογές περιλαμβάνουν γνωστές και αγαπημένες γεύσεις, από χαβιάρι, ceviche και φρέσκια pasta μέχρι sushi, bao buns, noodles, κολασμένο hot dog με χειροποίητες sauces και καυτερή pizza με φρέσκια ζύμη που ανοίγεται μπροστά στα μάτια μας!

Symposio Festival Βαρβάκειος Αγορά

Στο μουσικό κομμάτι, τώρα οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη. Τόσο η Αριστογείτονος όσο και η Φιλοποίμενος μετατρέπονται στο ατμοσφαιρικό σκηνικό ενός μεγάλου street party, όπου house και techno DJs διαδέχονται αρπίστριες και ερμηνευτές όπερας. Ανάμεσα στα ονόματα που θα απολαύσουμε περιλαμβάνονται οι Chris IDH, Nick Jojo, Dj Andianna, Reign of Time, Petros Kozakos, Stratos Potsios και Evridiki Mitsokapa, με Special Guest τον Dimitris Tiktopoulos και ακόμη περισσότερους να προστίθενται στο line up. Παράλληλα, τα live performances από κορυφαίους τενόρους και σοπράνο θα ξεπηδούν σε τυχαία σημεία της Αγοράς, ενώ η Τίνα Αλεξοπούλου, ο John Britsas, η Βασιλεία Καλλίτση και η Λίνα Ροδοπούλου θα προσφέρουν μοναδικά shows με διασκευές από αγαπημένα κομμάτια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, εντός και εκτός της στοάς.

Symposio Festival Βαρβάκειος Αγορά

Στα highlights της ημέρας, ένα εντυπωσιακό fire show από τον Αντώνη Πασβάντη, Παγκόσμιο πρωταθλητή "Fire artist of the year 2022" στο Ταλίν της Εσθονίας, αλλά και τα φαντασμαγορικά ακροβατικά και εναέρια shows από performers παγκόσμιας κλάσης.

Για ακόμα περισσότερα νέα από το Σymposio Festival, το πιο hot meeting και partying spot της πόλης, ακολούθησε τον επίσημο λογαρισμό της διοργάνωσης στο Instagram (@symposio_festival_official) .

Symposio Festival Βαρβάκειος Αγορά

Σymposio Festival - Κυριακή 28 Μαίου, 12:00-23:30
Βαρβάκειος Αγορά | Είσοδος Ελεύθερη

Instagram: @symposio_festival_official

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.