"Ancho": Mex-perience στην καρδιά της πόλης

Πρωτοποριακό, αυθόρμητο και προσιτό, το γνωστό μεξικάνικο street food spot μετρά ένα ακόμα πόστο, αυτή τη φορά στην πλατεία Αγ. Ειρήνης.

Ancho

Το "Ancho", το all day meeting point για την παρέα που αγαπά το μεξικάνικο street food, από το καλοκαίρι έχει αριβάρει και στο κέντρο της πόλης, στην πολυσύχναστη πλατεία Αγίας Ειρήνης, μετά από μια πετυχημένη πορεία 10 ετών στα πιο γνωστά προάστια της Αθήνας (Χαλάνδρι, Κηφισιά, Γλυφάδα). 

Ancho

Σε ένα διώροφο κτίριο με τη γνώριμη minimal αισθητική του, και το φωτεινό eco friendly εσωτερικό του, το "Ancho" ξεχωρίζει τόσο για τις ήδη γνώριμες στους θαμώνες του προτάσεις όσο με την ποιότητα και την ιδιαίτερη φιλοσοφία του. Πρωτοποριακό, αυθόρμητο και προσιτό, λανσάρει την "Do it Yourself" λογική, όπου ο επισκέπτης  δημιουργεί τη δική του γευστική mexican εμπειρία επιλέγοντας τη βάση, τη γέμιση, τα toppings αλλά και τα συνοδευτικά που προτιμά.

Ancho 3

Στο μενού πρωταγωνιστούν signature πιάτα μεξικάνικης καταγωγής και μπύρες σε ένα απολαυστικό ταξίδι με εισιτήριο για τη χώρα της τεκίλα, των tacos και των burritos. Δοκιμάστε ψημένες σε πλάκα, τραγανές quesadillas, tortilla chips κομμένα στο χέρι, χειροποίητα αυθεντικά churros, πικάντικες αλλά και πιο mild salsas”, σιγομαγειρεμένο μοσχάρι barbacoa, χοιρινό carnitas και το best seller, τον χειροποίητο γύρο Al Pastor συνδυάζοντάς τα με πικάντικες σάλτσες και συνοδευτικά από εκλεκτά υλικά. Την εμπειρία θα συμπληρώσουν μερικοί γύροι από frozen cocktails και μπύρες ενώ τα λαχταριστά churros με spicy Mayan σοκολάτα και dulce de leche είναι ένας ακόμα από τους πολλούς γευστικούς λόγους επιστροφής. Οι vegan της παρέας δεν θα μείνουν παραπονεμένοι αφού δροσερές σαλάτες αλλά και νόστιμα πιάτα προσαρμοσμένα ειδικά για όσους ακολουθούν αυστηρά χορτοφαγική διατροφή είναι επίσης διαθέσιμα. 

Ancho

Με έντονο άρωμα Μεξικού, φρέσκια πρώτη ύλη και φιλοσοφία με σεβασμό προς το περιβάλλον, το "Ancho" μάς φτιάχνει την ημέρα! Βρες το δικό σου Ancho, τώρα και στο "κέντρο”... της απόλαυσης.

Bonus info: Διαθέτουν 5 διαφορετικές salsas για να συνοδεύσετε τα πιάτα σας: pico de gallo (απαλή), ranchera (μέτρια), tomatillo verde (καυτερή), flaming habanero (για πολύ τολμηρούς), ghost pepper sauce (επικίνδυνα καυτερή).

Περισσότερες πληροφορίες

Ancho Mexican Grill

Γυφτοπούλου Γρηγορίου 9 & Κολοκοτρώνη, Χαλάνδρι
  • Ethnic κουζίνες

Ancho Mexican Grill

Κασσαβέτη 9, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Ancho Mexican Grill

Γιαννιτσοπούλου 3, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Ancho Mexican Grill

Αιόλου 25, Πλατεία Αγίας Ειρήνης, κέντρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.