"Ancho": Mex-perience στην καρδιά της πόλης

Πρωτοποριακό, αυθόρμητο και προσιτό, το γνωστό μεξικάνικο street food spot μετρά ένα ακόμα πόστο, αυτή τη φορά στην πλατεία Αγ. Ειρήνης.

Ancho

Το "Ancho", το all day meeting point για την παρέα που αγαπά το μεξικάνικο street food, από το καλοκαίρι έχει αριβάρει και στο κέντρο της πόλης, στην πολυσύχναστη πλατεία Αγίας Ειρήνης, μετά από μια πετυχημένη πορεία 10 ετών στα πιο γνωστά προάστια της Αθήνας (Χαλάνδρι, Κηφισιά, Γλυφάδα). 

Ancho

Σε ένα διώροφο κτίριο με τη γνώριμη minimal αισθητική του, και το φωτεινό eco friendly εσωτερικό του, το "Ancho" ξεχωρίζει τόσο για τις ήδη γνώριμες στους θαμώνες του προτάσεις όσο με την ποιότητα και την ιδιαίτερη φιλοσοφία του. Πρωτοποριακό, αυθόρμητο και προσιτό, λανσάρει την "Do it Yourself" λογική, όπου ο επισκέπτης  δημιουργεί τη δική του γευστική mexican εμπειρία επιλέγοντας τη βάση, τη γέμιση, τα toppings αλλά και τα συνοδευτικά που προτιμά.

Ancho 3

Στο μενού πρωταγωνιστούν signature πιάτα μεξικάνικης καταγωγής και μπύρες σε ένα απολαυστικό ταξίδι με εισιτήριο για τη χώρα της τεκίλα, των tacos και των burritos. Δοκιμάστε ψημένες σε πλάκα, τραγανές quesadillas, tortilla chips κομμένα στο χέρι, χειροποίητα αυθεντικά churros, πικάντικες αλλά και πιο mild salsas”, σιγομαγειρεμένο μοσχάρι barbacoa, χοιρινό carnitas και το best seller, τον χειροποίητο γύρο Al Pastor συνδυάζοντάς τα με πικάντικες σάλτσες και συνοδευτικά από εκλεκτά υλικά. Την εμπειρία θα συμπληρώσουν μερικοί γύροι από frozen cocktails και μπύρες ενώ τα λαχταριστά churros με spicy Mayan σοκολάτα και dulce de leche είναι ένας ακόμα από τους πολλούς γευστικούς λόγους επιστροφής. Οι vegan της παρέας δεν θα μείνουν παραπονεμένοι αφού δροσερές σαλάτες αλλά και νόστιμα πιάτα προσαρμοσμένα ειδικά για όσους ακολουθούν αυστηρά χορτοφαγική διατροφή είναι επίσης διαθέσιμα. 

Ancho

Με έντονο άρωμα Μεξικού, φρέσκια πρώτη ύλη και φιλοσοφία με σεβασμό προς το περιβάλλον, το "Ancho" μάς φτιάχνει την ημέρα! Βρες το δικό σου Ancho, τώρα και στο "κέντρο”... της απόλαυσης.

Bonus info: Διαθέτουν 5 διαφορετικές salsas για να συνοδεύσετε τα πιάτα σας: pico de gallo (απαλή), ranchera (μέτρια), tomatillo verde (καυτερή), flaming habanero (για πολύ τολμηρούς), ghost pepper sauce (επικίνδυνα καυτερή).

Περισσότερες πληροφορίες

Ancho Mexican Grill

Γυφτοπούλου Γρηγορίου 9 & Κολοκοτρώνη, Χαλάνδρι
  • Ethnic κουζίνες

Ancho Mexican Grill

Κασσαβέτη 9, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Ancho Mexican Grill

Γιαννιτσοπούλου 3, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Ancho Mexican Grill

Αιόλου 25, Πλατεία Αγίας Ειρήνης, κέντρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Ami gastrotheque", γαλλικό μπιστρό με αθηναϊκό twist

Το concept που θα συναντούσες σε κάποια παριζιάνικη γειτονιά, προσαρμόζεται στην αστική γευστική πραγματικότητα της πρωτεύουσας και αφήνει υποσχέσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/12/2022

Νέα πλάνα για τον Θάνο Στασινό

Η τρέχουσα σεζόν βρίσκει τον σεφ σε νέα πόστα, ρόλο συμβουλευτικό αλλά και ενεργό στην κουζίνα, αλλά και με δικό του χώρο στα σκαριά.

"Τρεις λαλούν": Vegan κουζίνα με ουσία

Ένα ακόμα πόστο, στο Γκάζι, που προσφέρει μια αξιόλογη γκάμα προτάσεων για κάθε ώρα της ημέρας, αποδεικνύει ότι η αυστηρά χορτοφαγική κουζίνα πέρα από ιδεολογικό έχει και γευστικό ενδιαφέρον.

Ρέθυμνο: Μια ιστορία οίνου και γαστρονομικού πλούτου

Με αγροτικά project που προσεγγίζουν την ταξιδιωτική εμπειρία, αλλά και διαμαντάκια της κρητικής γης που διεκδικούν θέση στις καρδιές και τα πιάτα μας, το τοπίο του Ρεθύμνου γίνεται ολοένα πιο ελκυστικό.

Αν ο foodie δεν πάει στον σεφ, πάει o σεφ στον foodie…

Γιατί οι σεφ "ξεσπιτώνονται" μαγειρεύοντας ως φιλοξενούμενοι σε κανονικές ή αυτοσχέδιες ενίοτε κουζίνες; Βρεθήκαμε σε μια σειρά γαστρονομικά happening στο εξωτερικό και καταθέτουμε κάποιες σκέψεις για την αμεσότητα κουζίνας-σάλας που θέλει τους μάγειρες να βγαίνουν από το "καβούκι" τους.

"Ποιο εστιατόριο θα ήθελα να έχω ανοίξει": 4 σεφ και restaurateurs απαντούν

4 σημαντικοί εκπρόσωποι της αθηναϊκής εστίασης μιλούν για εκείνα τα μέρη που θα ήθελαν οι ίδιοι να έχουν φτιάξει. Και δεν είναι ασφαλώς τα δικά τους.

Panettone al Parmigiano & Pepe Sichuan, ένα αναπάντεχο deli!

Ένα "αλμυρό" panettone ίσως ακούγεται παράξενα… μέχρι να δοκιμάσεις αυτή τη νέα παραλλαγή του γνήσιου μιλανέζικου panettone Mito21, που έκλεψε πέρσι τις εντυπώσεις.