Porto Zante Club – "The Club House" Restaurant: Υπέρτατη γαστρονομική εμπειρία μεσογειακής κουζίνας με φόντο το Ιόνιο

Σε ένα φυσικό τοπίο εξωτικής ομορφιάς, όπου η world-class φιλοξενία του υψηλότερου επιπέδου συνδυάζεται ιδανικά με την βραβευμένη γαστρονομία.

The Club House

Tο Porto Zante Club είναι ένα υπερπολυτελές boutique ξενοδοχείο με παγκόσμια φήμη και ακτινοβολία, αποτελούμενο αποκλειστικά από βίλες με ιδιωτική πισίνα· αριστοτεχνικά χτισμένο πάνω σε μία αμμώδη παραλία εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς, προσφέρει απαράμιλλες υπηρεσίες και απόλυτη ιδιωτικότητα.

Στο εστιατόριο σύγχρονης Μεσογειακής Κουζίνας "The Club House”, οι jet-set επισκέπτες του Porto Zante Club απολαμβάνουν τις πλέον εκλεπτυσμένες γαστρονομικές εμπειρίες.

fytila alexandra

Η εμπνευμένη δημιουργικότητα της Executive Chef Αλεξάνδρας Φυτιλά και το μενού που επιμελείται ο σεφ Jean Charles Metayer, συνδυάζουν με ανανεωτική διάθεση οικεία στοιχεία της ελληνικής & μεσογειακής κουζίνας με διεθνείς πινελιές, απογειώνοντας το αποτέλεσμα.

Με έμπνευση από την Μεσόγειο και την φρεσκάδα της θάλασσας και των τοπικών προϊόντων που καλλιεργούνται στα μυρωδάτα εδάφη της γλυκιάς Ζακύνθου, το  "The Club House” Restaurant απέσπασε φέτος και το ειδικό βραβείο "Top Notch” από το "α” για την εξαιρετική ποιότητα της γαστρονομικής εμπειρίας που προσφέρει. 

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στον ίδιο τον χώρο του εστιατορίου, που κρέμεται κυριολεκτικά πάνω από τον γαλαζοπράσινο κολπίσκο με την ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου, με τους φοίνικες και τις εξωτικές μπανανιές να αγκαλιάζουν το βλέμμα και τον ήχο του κύματος να συντροφεύει αρμονικά τους ήχους του πιάνου.

Porto Zante Club

Ξεκίνημα με φινετσάτες προτάσεις ορεκτικών όπως το δαντελένιο καρπάτσιο τόνου με καρπούζι, που σερβίρεται με τραγανή φέτα σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι γεύσεων και υφών ενώ σταθερή αξία και φέτος το καπνιστό χέλι με φουά γκρα, πινελιά που εκφράζει τις γαλλικές καταβολές του σεφ. 

Club House

Δυνατό "παρών" δίνει η θάλασσα και στα κυρίως πιάτα με το σοτέ μπαρμπούνι συνοδευόμενο από πουρέ κολοκυθιού και σάλτσα "μπουγιαμπέσα" ενώ από την ενότητα κρέας θα δοκιμάσετε μια ντελικάτη βερσιόν αρνιού με χειροποίητο κριθαράκι και αφρό γιαουρτιού. Το γλυκό φινάλε γράφουν επιδόρπια όπως το σοκολατένιο σουφλέ με ρευστή καραμελένια καρδιά και ο ψητός ανανάς με κάρδαμο και παγωτό μαστίχα. 

"Porto Zante Club", Τραγάκι, 29100, Ζάκυνθος, 210 8218640, https://portozante.com/

Φωτογραφίες: Sakis Papadopoulos

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.