Γαστρονομικό τοπόσημο επί σειρά δεκαετιών για τους Αθηναίους και σημείο μεγάλου γευστικού ενδιαφέροντος για τους επισκέπτες της πρωτεύουσας, το "Βαρούλκο" παραμένει φάρος στην εξέλιξη της θαλασσινής ελληνικής κουζίνας και πηγή διαρκούς ιωδιούχας νοστιμιάς, στο γνωστό και αγαπημένο location του Μικρολίμανου μάλιστα, τους τελευταίους μήνες καλωσορίζει τους καλεσμένους του και στη νέα περιμετρική πτέρυγά του, που αγκαλιάζει το νερό σε μια εμπειρία σχεδόν κινηματογραφική.

Το εστιατόριο του "καπετάνιου" Λευτέρη Λαζάρου εξακολουθεί να βγάζει ψάρια από τη θάλασσα και την αφάνεια, κεντώντας με υψηλές τεχνικές που συναντούν ιδέες πηγαίας απόλαυσης.
Αυτό ακριβώς εξακολουθεί να κάνει και κατά την περίοδο των γιορτών, με "υποπλοίαρχο" στο πλάι του Λαζάρου τον ταλαντούχο Γιάννη Υφαντίδη, ο οποίος εκτελεί συνταγές με ακρίβεια, προσθέτοντας σε αυτές ενδιαφέροντα twists.

Για την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το "Varoulko Seaside" παρουσιάζει δύο έξοχα μενού που περιλαμβάνουν εμβληματικά πιάτα του εστιατορίου, καινούργιες εκπλήξεις, καθώς και μοναδικά γλυκά από τον κορυφαίο pastry chef Θοδωρή Μωυσίδη.
