Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής επιτροπής του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης και το παρουσιάζει. Αυτή την εβδομάδα, η Ντίνα Γκρουμούτη γράφει για τον αρνίσιο σβέρκο με χόρτα φρικασέ στο 'Vezené'.
Το αρνάκι ή κατσικάκι με χόρτα φρικασέ, ένα κλασικό της ελληνικής κουζίνας, βρίσκει εμβληματική εκτέλεση στο εστιατόριο του Άρη Βεζενέ.

Με προέλευση που εγγυάται ποιότητα, το μαλακό κομμάτι σβέρκου του ζώου αργοψήνεται επί τέσσερις ώρες στον ξυλόφουρνο για να καταλήξει πραγματικό λουκούμι -δεν χρειάζετα μαχαίρι.

Χόρτα και μυρωδικά, μάραθος και μυρώνια, γίνονται ένα πεντανόστιμο φρικασέ με το ζουμί που άφησε το κρέας και ο συνδυασμός είναι άπαιχτος. Από τα must taste της πόλης.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.
