Το Psyche Wine Bistro γιορτάζει με 50 ετικέτες κρασιού στα €5

Η επέτειος τριών χρόνων του wine bar bistro έρχεται με εκπλήξεις για όλους τους οινόφιλους.

Για κρασιά στην κρυφή αυλή του κέντρου

Στον σχεδόν κρυφό κήπο μια ανάσα από την Ερμού, το κρασί και οι εκλεκτές γεύσεις έχουν την τιμητική τους στο Psyche Wine Bistro. Πρόκειται για μία θαυμάσια αθηναϊκή στόα, τόσο κοντά κι όμως τόσο μακριά από την πολύβουη Ερμού, σαν ένα κοινό μυστικό πια για όλους όσους αγαπούν το κρασί και τις βόλτες στο κέντρο. Μία όαση ηρεμίας, πρασίνου και feelgood ατμόσφαιρας, σε απόσταση αναπνοής από τον πιο πολυσύχναστο ελληνικό δρόμο.

Το Psyche Wine Bistro γιορτάζει με 50 ετικέτες κρασιού στα €5 - εικόνα 1

Η εμπειρία, η γνώση και το μεράκι των ανθρώπων του μεταφράζεται σε έναν καλόκαρδο και φροντισμένο χώρο όπου θα βρεις περισσότερες από 200 ετικέτες κρασιού από τον ντόπιο και το διεθνή αμπελώνα -κάποιες εκ των οποίων από σπάνιες έως δυσεύρετες- με πολλές να σερβίρονται και σε ποτήρι. Τις οινικές επιλογές εδώ πλαισιώνει μία προσεγμένη και νόστιμη κουζίνα που υπηρετεί τη λογική του wine bistro και ποντάρει σε πιάτα στη λογική του μοιράσματος, με πολύ καλή πρώτη ύλη και αρμονική σύμπλευση με το κρασί.

Το Psyche Wine Bistro γιορτάζει με 50 ετικέτες κρασιού στα €5 - εικόνα 2

To Psyche λοιπόν γιορτάζει αισίως τα τρία χρόνια λειτουργίας του και διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτι Κυριακή 25 Μαΐου στη 13:00. Όσοι παραβρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν DJ sets και μουσικές εκπλήξεις από τη Fine Records, ενώ για μία ολόκληρη εβδομάδα (24-31 Μαΐου) θα ισχύσει κάτι σαν μόνιμο happy hour,  με 50 διαφορετικές ετικέτες κρασιού να κοστίζουν μόνο 5 ευρώ.

Τα λέμε εκεί!


Info:

Κορνάρου 4, Αθήνα
Για κρατήσεις: 210 322 1271

Περισσότερες πληροφορίες

Psyche

Κορνάρου 4, Αθήνα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
04/11/2025

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.

Η ιταλική ελεγκάντσα του Παλαιού Φαλήρου μετρά πάνω από 40 χρόνια γευστικής ιστορίας

Το Da Bruno παραμένει σημείο αναφοράς για την αυθεντική ιταλική κουζίνα στην Αθήνα, με τον Δημήτρη Τσουκάρη να τιμά τις γευστικές παραδόσεις με σύγχρονη ματιά.

Kioku x Birdman: Exclusive take over για μία μόνο βραδιά

Το Birdman, το αγαπημένο Japanese bar + grill, γίνεται απόψε το σκηνικό μιας ξεχωριστής σύμπραξης και υποδέχεται το λονδρέζικο Kioku.

4 νέα ζαχαροπλαστεία και pastry shops που γλυκαίνουν τους Αθηναίους

Λουκουμάδες, πίτες, τάρτες, κρουασάν και πολλές ακόμα γλυκές λιχουδιές στα καινούργια spots της πόλης.

Στο Cookie Spot για κορυφαία cookies και εξαιρετικό καφέ

Στο μέρος που κανείς δε σταμάτησε ποτέ στο ένα μπισκότο, υπάρχει και εξίσου θελκτικός καφές.

To διαφορετικό από τα συνηθισμένα brunch της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Κάθε Σαββατοκύριακο, το μπιστρό "Sebastian" στη Γλυφάδα μάς υποδέχεται για... "Bottomless Brunch + Βeats".