
Ένα νέο γαστρονομικό εγχείρημα ετοιμάζεται στη Γλυφάδα, φέρνοντας μαζί του την υπογραφή δύο καταξιωμένων ονομάτων της αθηναϊκής σκηνής: των Pere Ubu και Bella Vespa.
Η συνεργασία των δύο ομάδων προοικονομεί τη δημιουργία ενός νέου γαστρομπάρ, με προσεγμένη αισθητική, σύγχρονη γαστρονομική προσέγγιση και ξεκάθαρη φιλοδοξία να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την περιοχή, που αν μη τι άλλο εμφανίζεται αρκετά δραστήρια το τελευταίο διάστημα.
Στην κουζίνα, η συνύπαρξη του εξαίρετου Θάνου Φέσκου – πρώην σεφ του δύο αστέρων Michelin Delta στο ΚΠΙΣΝ αλλά και του βραβευμένου Paron της Πάρου – και του Δημήτρη Χατζηδημητρίου, που διαμορφώνει ήδη τη γαστρονομική ταυτότητα του Bella Vespa, δημιουργεί προσδοκίες. Δύο σεφ με υψηλό επίπεδο δημιουργικής συνέπειας, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια κοινή κατεύθυνση, με έμφαση στη σύγχρονη κουζίνα και τις καθαρές γεύσεις.
Το νέο εγχείρημα αναμένεται τον Σεπτέμβριο στην οδό Κύπρου και τον χώρο του Seaspice, που ολοκληρώνει σύντομα τη λειτουργία του.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.