Nέο γαστρομπάρ έρχεται στη Γλυφάδα

Δυνατές υπογραφές και ενδιαφέρον κόνσεπτ για ένα ακόμη 'προσεχώς' στη δημοφιλή γειτονιά των ΝΠ.

Nέο γαστρομπάρ έρχεται στη Γλυφάδα

Ένα νέο γαστρονομικό εγχείρημα ετοιμάζεται στη Γλυφάδα, φέρνοντας μαζί του την υπογραφή δύο καταξιωμένων ονομάτων της αθηναϊκής σκηνής: των Pere Ubu και Bella Vespa.

Η συνεργασία των δύο ομάδων προοικονομεί τη δημιουργία ενός νέου γαστρομπάρ, με προσεγμένη αισθητική, σύγχρονη γαστρονομική προσέγγιση και ξεκάθαρη φιλοδοξία να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την περιοχή, που αν μη τι άλλο εμφανίζεται αρκετά δραστήρια το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε Επίσης

Στην κουζίνα, η συνύπαρξη του εξαίρετου Θάνου Φέσκου – πρώην σεφ του δύο αστέρων Michelin Delta στο ΚΠΙΣΝ αλλά και του βραβευμένου Paron της Πάρου – και του Δημήτρη Χατζηδημητρίου, που διαμορφώνει ήδη τη γαστρονομική ταυτότητα του Bella Vespa, δημιουργεί προσδοκίες. Δύο σεφ με υψηλό επίπεδο δημιουργικής συνέπειας, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια κοινή κατεύθυνση, με έμφαση στη σύγχρονη κουζίνα και τις καθαρές γεύσεις.

Το νέο εγχείρημα αναμένεται τον Σεπτέμβριο στην οδό Κύπρου και τον χώρο του Seaspice, που ολοκληρώνει σύντομα τη λειτουργία του.
 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/12/2025

Τα Taco Bell πάνε και Πανόρμου

Από την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2025, το νέο κατάστημα στην οδό Λουίζης Ριανκούρ 73 ξεκινά τη λειτουργία του, φέρνοντας την αναγνωρίσιμη αισθητική και το μενού του brand σε μία ακόμη γειτονιά της πόλης.

Sunday Brunch στο "ORA": Η πιο εκλεπτυσμένη Κυριακάτικη συνήθεια της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Στο "One&Only Aesthesis", εκεί όπου η θάλασσα γίνεται καμβάς πολυτέλειας, οι Κυριακές αποκτούν δικό τους ρυθμό.

"Focal": Ρεβεγιόν με φόντο την Ακρόπολη

Για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το κομψό rooftop εστιατόριο του ριζικά ανανεωμένου ξενοδοχείου "Electra Rhythm Athens", του ομίλου "Electra Hotels and Resorts", ανοίγει τις πόρτες του προσφέροντας ραφιναρισμένες γεύσεις με τη φινέτσα που αρμόζει στο πνεύμα των ημερών.

Στο Libertine Drinkery ζει ο μικρόκοσμος μιας γειτονιάς

Στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται ένα στέκι που μας μαθαίνει τι σημαίνει all-day φιλοξενία.

"Meliá Athens": Ρεβεγιόν με γαστρονομία πολλών αστέρων

Σε "Sky Lounge Rooftop Bar" του "Meliá Athens", ο πολυβραβευμένο σεφ Έκτορας Μποτρίνι υπογράφει δύο εορταστικά μενού που υμνούν τη χειμερινή εποχή με γήινες πινελιές, γευστική φινέτσα και τεχνική αρτιότητα.

"Humain": Εκεί όπου η θεατρικότητα συναντά το γιορτινό dégustation

Κατά τη διάρκεια των εορτών, το "Humain" παρουσιάζει ένα festive dégustation menu που σερβίρεται καθημερινά από τις 23/12 έως τις 3/1, μια χειμωνιάτικη αφήγηση σε πράξεις.