Nέο γαστρομπάρ έρχεται στη Γλυφάδα

Δυνατές υπογραφές και ενδιαφέρον κόνσεπτ για ένα ακόμη 'προσεχώς' στη δημοφιλή γειτονιά των ΝΠ.

Nέο γαστρομπάρ έρχεται στη Γλυφάδα

Ένα νέο γαστρονομικό εγχείρημα ετοιμάζεται στη Γλυφάδα, φέρνοντας μαζί του την υπογραφή δύο καταξιωμένων ονομάτων της αθηναϊκής σκηνής: των Pere Ubu και Bella Vespa.

Η συνεργασία των δύο ομάδων προοικονομεί τη δημιουργία ενός νέου γαστρομπάρ, με προσεγμένη αισθητική, σύγχρονη γαστρονομική προσέγγιση και ξεκάθαρη φιλοδοξία να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την περιοχή, που αν μη τι άλλο εμφανίζεται αρκετά δραστήρια το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε Επίσης

Στην κουζίνα, η συνύπαρξη του εξαίρετου Θάνου Φέσκου – πρώην σεφ του δύο αστέρων Michelin Delta στο ΚΠΙΣΝ αλλά και του βραβευμένου Paron της Πάρου – και του Δημήτρη Χατζηδημητρίου, που διαμορφώνει ήδη τη γαστρονομική ταυτότητα του Bella Vespa, δημιουργεί προσδοκίες. Δύο σεφ με υψηλό επίπεδο δημιουργικής συνέπειας, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια κοινή κατεύθυνση, με έμφαση στη σύγχρονη κουζίνα και τις καθαρές γεύσεις.

Το νέο εγχείρημα αναμένεται τον Σεπτέμβριο στην οδό Κύπρου και τον χώρο του Seaspice, που ολοκληρώνει σύντομα τη λειτουργία του.
 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Sumosan

Το αγαπημένο ασιατικό των διεθνών A-listers "πάτησε" στην αθηναϊκή ακτογραμμή με πόστο στο πολυτελές O&O Aesthesis, και μολονότι οι γεύσεις του είναι σε αιχμηρό επίπεδο, λίγο καλύτερο κούρδισμα στη συνολική εμπειρία θα το βοηθήσει να αφήσει αποτύπωμα αντάξιο της φήμης του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
21/08/2025

Εδώ απολαμβάνεις την καλύτερη μητροπολιτική θέα της Αθήνας αλλά αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο ατού του

Στο "Mappemonde", το rooftop εστιατόριο και μπαρ του ξενοδοχείου "Athens Capital Hotel-MGallery" γεύσεις, ποτά και περιβάλλον ακολουθούν fine χορογραφία.

Γεύση από Σύρο, μέσα από δυο βραβευμένες κουζίνες

Η "ήσυχη" Κυκλάδα με την κληρονομική αρχοντιά κρύβει κι ένα ανερχόμενο γαστρονομικό ενδιαφέρον. Το προσεγγίζουμε με τα λόγια ανθρώπων που το διαμορφώνουν μέσα από την αξιόλογη δουλειά τους.

Στη σοφιστικέ βεράντα της Σαντορίνης για πιάτα βαθιάς νοστιμιάς

Επιβλητική θέα και μοναδική ατμόσφαιρα ανοίγουν την όρεξη, πριν αναλάβει η κουζίνα του Γιάννη Φυντάνη.

Ο Πέτρος Δήμας και το Makris Athens κάνουν στάση στο Λονδίνο

Νόστιμες βραδιές με ξεχωριστά dinners ετοιμάζει στη βρετανική μητρόπολη και το Carousel London ο πολυβραβευμένος σεφ.

Ποια είναι η νέα πρόταση fine dining που συζητιέται στην παραλιακή της Αθήνας

Μια γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζει κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, υψηλή αισθητική και δημιουργικές γεύσεις.

Wet Stories που αξίζει να ζήσεις στη Σαντορίνη

Μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια αξέχαστη εμπειρία δίπλα στη θάλασσα, σε μια από τις δημοφιλέστερες Κυκλάδες.