
Γνωρίστηκαν στις κουζίνες του "Funky Gourmet", μα διατήρησαν την εκλεκτική (μαγειρική και όχι μόνο) συγγένειά τους κι αφού το πολυβραβευμένο εστιατόριο κατέβασε ρολά, ώσπου ήρθε η ώρα να συνασπιστούν ξανά, για να σχηματίσουν τις "Charlie’s Angels": ο λόγος για τη Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου, που είχαν από την περασμένη άνοιξη αρχίσει να ξεδιπλώνουν το γαστρονομικό όραμά τους μέσα από μια σειρά εστιατορικών projects ανά την Αθήνα, την Ελλάδα, τα Βαλκάνια.

Και να που ήρθε η ώρα για το πρώτο ολόδικό τους γευστικό στίγμα με το "Ιωdio", που θα απλώσει μυρωδιές θάλασσας στο Κολωνάκι από την ερχόμενη Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου.
Με moto του το "catch of the day", θα σερβίρει ελληνοπρεπή θαλασσινή κουζίνα έχοντας για βάση την ψαριά της ημέρας και άξονα την εποχικότητα των πρώτων υλών, αλλά και των… ορέξεων και αναγκών της γειτονιάς και της πόλης, με κλασικές και πειραγμένες συνταγές, από αχνιστά, φρικασέ και ταβάδες στον χτιστό ξυλόφουρνο, μέχρι σεφταλιές μπακαλιάρου, γύρους σφυρίδας και… πίτσες θαλασσινών να σερβίρονται στη ριζικά ανακαινισμένη σάλα και τα τραπεζάκια – έξω της γωνίας Λουκιανού και Σπευσίππου - εκεί που παλιότερα βρίσκαμε το "Stinking Bishop".
Στο επιχειρηματικό σχήμα συμμετέχουν ο Χάρης Σπύρου (γνωστός στη γειτονιά από τα "Gorlomi", και "Zurbaran", αλλά και το μυκονιάτικο "Αlemagou") και οι Γιάννης Σαλπέας και Σπύρος Βαγενάς, ενώ αν δεν κρατιέστε μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, σημειώστε ότι μια γεύση του δημιουργικού touch των Charlie’s Angels μπορείτε να πάρετε στο πειραιώτικο "Yaboo", που έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες του σερβίροντας ελληνικές γεύσεις σε all day ρυθμούς.
Παράλληλα, το δημιουργικό βλέμμα της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη περιμένουμε να απολαύσουμε ξανά και στο "Geco Athens", το bar restaurant του ξενοδοχείου "Gatsby Athens" στο κέντρο της Αθήνας, που βρίσκεται σε διαδικασία ολικής ανακαίνισης και επέκτασης.