"Talking Breads": Street food που μιλά στην καρδιά

Talking Breads

Το "Talking Breads", το πιο "ανήσυχο" από τα "παιδιά" του ομίλου S One Hospitality, φροντίζει πάντα, μα πάντα, να προσεγγίζει το φαγητό του δρόμου με τον δικό του, ξεχωριστά λαχταριστό τρόπο. Το κάνει από την πρώτη στιγμή της ύπαρξής του, από τότε που έκανε το ντεμπούτο του στα Εξάρχεια, και το συνεχίζει και τώρα, στο αδελφό κατάστημα του Χολαργού.

Talking Breads

Βασικό όχημα εδώ είναι πάντοτε τα χειροποίητα φρεσκοφουρνισμένα ψωμιά που φιλοξενούν εντός τους ποιοτικά και άκρως ενδιαφέροντα υλικά. Στον αριθμό 232 της Μεσογείων και σε ένα χώρο μητροπολιτικής αισθητικής που θυμίζει υπόγειο σταθμό μετρό, με καθίσματα νεοϋορκέζικου diner, ο σεφ Χρήστος Τάχιας μπλεντάρει το χεράτο φαγητό με αναβαθμισμένη άποψη, με όλο το παλμαρέ των επιτυχιών του brand: Tika και Satay sandwich, Pizza rolls, Mafia burger, καθώς και πλήθος άλλων επιλογών από τραγανά, ολόφρεσκα χειροποίητα ψωμιά τριών τύπων, σάλτσες που ετοιμάζονται εξ ολοκλήρου εδώ καθημερινά, "τριζάτα" λαχανικά, καλοξεψαχνισμένα χοιρινά και άλλα χυμώδη κρέατα. Υπάρχουν όμως και φρέσκα highlights, όπως η σούβλα, από όπου βγαίνουν πεντανόστιμο χοιρινό και αρνί σούβλας. 

Talking Breads

Λεωφ. Μεσογείων 232, Χολαργός, 2106528722, www.talkingbreads.gr, FB: Talking Breads, IG: @talkingbreads.athens

Περισσότερες πληροφορίες

Talking Breads

Λεωφ. Μεσογείων 232, Χολαργός
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Spit Jack' και την Κυριακή στο Golden Hall

Οι Κυριακές αποκτούν γεύση μέσα από την εμπειρία του Spit Jack στο Golden Hall.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
01/11/2025

Η Παγκόσμια Ημέρα Ξινόμαυρου στα εστιατόρια της Αθήνας

Μερικές προτάσεις για να την περάσεις φίνα, στη γιορτή του ελληνικού Νεμπιόλο.

Στη Δροσιά για ένα ιταλικό εστιατόριο-έκπληξη

Χειροποίητα ζυμάρια, ιταλική φινέτσα και σπιτική θέρμη σε περιμένουν στο Amici Miei Cucina Italiana.

Αορίτης

Συστήθηκε ως κρητική ταβέρνα, μα πολύ γρήγορα ο Αορίτης άνοιξε το μαγειρικό του φάσμα για να συμπεριλάβει όλη την Ελλάδα, σερβίροντας πια τη γεύση της παράδοσης σε ευθύβολες, προσεγμένες εκδοχές, με πρωταγωνίστρια την πρώτη ύλη και υπερατού πιάτα όπως το αντικριστό και τα παϊδάκια του.

Ένα κορυφαίο εστιατόριο της Καλαμάτας, για ένα βράδυ στην Αθήνα

Στις 7 Νοεμβρίου, το Symposio at Ark σηκώνει αυλαία με το εστιατόριο "Βερσαλλίες" και τη συναρπαστική κουζίνα του Γιάννη Κούμανη, δεινού τροφοσυλλέκτη και λάτρη της γνήσιας και σπάνιας τοπικής πρώτης ύλης.

Λένε πως αυτό είναι το πιο lifestyle brunch της Αθήνας

Γεύση, στυλ και θέα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το ζυμαρένιο μυστικό της Πετρούπολης

Στο outsider των δυτικών προαστίων, υπάρχει ένα γουστόζικο στέκι που τοποθετεί την πίτσα στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος.