"Talking Breads": Street food που μιλά στην καρδιά

Talking Breads

Το "Talking Breads", το πιο "ανήσυχο" από τα "παιδιά" του ομίλου S One Hospitality, φροντίζει πάντα, μα πάντα, να προσεγγίζει το φαγητό του δρόμου με τον δικό του, ξεχωριστά λαχταριστό τρόπο. Το κάνει από την πρώτη στιγμή της ύπαρξής του, από τότε που έκανε το ντεμπούτο του στα Εξάρχεια, και το συνεχίζει και τώρα, στο αδελφό κατάστημα του Χολαργού.

Talking Breads

Βασικό όχημα εδώ είναι πάντοτε τα χειροποίητα φρεσκοφουρνισμένα ψωμιά που φιλοξενούν εντός τους ποιοτικά και άκρως ενδιαφέροντα υλικά. Στον αριθμό 232 της Μεσογείων και σε ένα χώρο μητροπολιτικής αισθητικής που θυμίζει υπόγειο σταθμό μετρό, με καθίσματα νεοϋορκέζικου diner, ο σεφ Χρήστος Τάχιας μπλεντάρει το χεράτο φαγητό με αναβαθμισμένη άποψη, με όλο το παλμαρέ των επιτυχιών του brand: Tika και Satay sandwich, Pizza rolls, Mafia burger, καθώς και πλήθος άλλων επιλογών από τραγανά, ολόφρεσκα χειροποίητα ψωμιά τριών τύπων, σάλτσες που ετοιμάζονται εξ ολοκλήρου εδώ καθημερινά, "τριζάτα" λαχανικά, καλοξεψαχνισμένα χοιρινά και άλλα χυμώδη κρέατα. Υπάρχουν όμως και φρέσκα highlights, όπως η σούβλα, από όπου βγαίνουν πεντανόστιμο χοιρινό και αρνί σούβλας. 

Talking Breads

Λεωφ. Μεσογείων 232, Χολαργός, 2106528722, www.talkingbreads.gr, FB: Talking Breads, IG: @talkingbreads.athens

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/09/2025

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.