"Olive Garden": Σοφιστικέ ελληνική κουζίνα με φόντο την Ακρόπολη στο εμβληματικό "Titania Hotel Athens"

Olive Garden

Δημιουργική κουζίνα με ελληνικό πρόσημο, καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και μια θέα που κόβει την ανάσα συνθέτουν την κομψή downtown εμπειρία στο "Olive Garden". To rooftop bar & restaurant του "Τitania" υποδέχτηκε το καλοκαίρι με αέρα ανανέωσης μετά την ένταξη του ξενοδοχείου στο πορτφόλιο του ομίλου Χατζηλαζάρου, H Hotels Collection. 

Olive Garden

Το μοντέρνας αισθητικής εστιατόριο με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και την Αθήνα, δεσπόζει στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου, ιδανικό τόσο για το μεσημέρι όσο και για το βράδυ. Το μεσημεριανό μενού επιχειρεί μια έξυπνη εισαγωγή στον ελληνικό μεζέ μέσα από πιάτα με προχωρημένες τεχνικές που αναδεικνύουν τα καλά του τόπου: φάβα Σαντορίνης, αγιορείτικη μελιτζανοσαλάτα, κοπανιστή, μαραθόπιτα, αλλά και δροσερές σαλάτες με ντόπια τυριά, παραδοσιακά ζυμαρικά κ.ά. Τα κυρίως μιλάνε μια γλώσσα ακόμα πιο comfort, όπως τα μπριζολάκια "αλά κοντοσούβλι", ο vegan μουσακάς ή το λαβράκι με τσιγαριστά βλίτα.

Olive Garden

Τα "must" του dinner menu ξεκινούν το δίχως άλλο από τα ωμά –σεβίτσε τσιπούρας, καρπάτσιο βουβαλιού Κερκίνης, σούπα χωριάτικης σαλάτας– και συνεχίζονται με το ιωδιούχο γιουβετσάκι με γαρίδες, το ριζότο καπνιστής μελιτζάνας ή το "εξοχικό" κατσικάκι. 

Πανεπιστημίου 52, κέντρο, 2103326000, FB: Titania Hotel, IG: olive_garden_athens

Περισσότερες πληροφορίες

Olive Garden (The)

(ξεν. «Titania») Πανεπιστημίου 52, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

SeaRocks

Ύστερα από την περσινή, αναγνωριστική σεζόν επί παριανού εδάφους, ο βραβευμένος σεφ Γιάννης Παρίκος ανεβάζει επίπεδο το πολύ όμορφο παραλιακό ρεστοράν "SeaRocks", στο οποίο εμπλέκεται και επιχειρηματικά.

Parōn

Το ξενοδοχείο "Parilio" υποδέχτηκε φέτος ως επικεφαλής της κουζίνας του τον πολύ ταλαντούχο σεφ Θάνο Φέσκο.

Matsuhisa Paros

Το δικό της "Matsuhisa" διαθέτει πλέον η Πάρος, το οποίο συντονίζει για πρώτη φορά το νησί στο ρυθμό των διεθνών εστιατορικών brands και βεβαίως των χαρακτηριστικών ιαπωνικών σπεσιαλιτέ του Nobuyuki Matsuhisa.