"Λάμπρος steak house": Υψηλή κρεατοφαγία με μακρά ιστορία

Λάμπρος

Εννιά δεκαετίες συνεχούς παρουσίας στην κωακή κοινωνία συμπληρώνει το ψητοπωλείο "Λάμπρος", που όσο κι αν μεγάλωσε, ωρίμασε και ομόρφυνε, δεν έχει χάσει ούτε χιλιοστό από τον πυρήνα του. Η αρχή έγινε το 1935, όταν ο παππούς των σημερινών ιδιοκτητών, Μανώλης Μωρές, ξεκίνησε να εργάζεται ως ψήστης σε μαγαζί του λιμανιού (το οποίο αργότερα αγόρασε), φτιάχνοντας νόστιμα ψητά, μεταξύ αυτών και το περίφημο σουβλάκι του"Μωρέ" – χιλιάδες σουβλάκια με ψωμάκι πέρασαν από τα χέρια του!

Λάμπρος

Το 1973, η κόρη του Μανώλη, Διονυσία, παντρεύτηκε τον Λάμπρο Μαραγκό και με τη μυστική συνταγή για το πιο νόστιμο σουβλάκι στο συρτάρι ανοίγουν ένα νέο ψητοπωλείο ο "Λάμπρος", στα χνάρια του παππού, πλέον, Μωρέ.

Λάμπρος

Σήμερα, το ολοκαίνουργιο και πανέμορφο "Λάμπρος steak house", με την τεράστια ανοιχτή κουζίνα, σερβίρει καθημερινά φρεσκοκομμένα κρέατα και μεγάλη ποικιλία μεζέδων. Δοκιμάστε παραδοσιακές σπιτικές γεύσεις και οπωσδήποτε τις διάσημες σούβλες που η φήμη τους έχει γυρίσει τον κόσμο!

Ψαρών 21 & Ιερού Λόχου, Κως, 2242028808, lamprossteakhouse.gr
FB: Lampros Steakhouse, IG: @lampros.steakhouse

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
11/12/2025

"Διόνυσος": Τοπική κουζίνα με χαρακτήρα στην Αριδαία

Στην Όρμα της Αλμωπίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ξακουστά ιαματικά λουτρά Πόζαρ, ο "Διόνυσος" στέκει εδώ και τρεις δεκαετίες ως αυθεντικός πρεσβευτής της τοπικής αλλά και ευρύτερα μακεδονίτικης γαστρονομίας.

"Πασατέμπος": Τοπική γεύση με ζεστό χαμόγελο στην Καστοριά

Στην πιο όμορφη γειτονιά της Καστοριάς, το "Πασατέμπος" είναι το στέκι που έχει αγαπηθεί για τη ζεστασιά του, τη φιλική του ατμόσφαιρα και τη μαγειρική του ταυτότητα, που τιμά την τοπική γη.

Το "Χάραμα" σερβίρει παράδοση και γεύση με θέα το Βέρμιο

Στο Αρκοχώρι, στους πρόποδες του Βερμίου, το "Χάραμα" του Στέφανου Λαφάρα έχει αναδειχθεί σε αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις της αυθεντικής μακεδονίτικης κουζίνας.

"Strada": Comfort νοστιμιά στην καρδιά της πόλης της Κοζάνης

Σε προνομιακό σημείο πάνω στον πεζόδρομο, το "Strada" στην Κοζάνη αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς από το 2007.

'FAOS Project': Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μόλις άνοιξε all day στον Γέρακα

Το ολόφρεσκο all-day bakery & deli φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε ένα στέκι για κάθε στιγμή και περίσταση.

"Πεσκέσι": Η οικειότητα του τσίπουρου και των μεζέδων στην Κοζάνη

Ζεστό, τίμιο και αθεράπευτα μερακλίδικο, το "Πεσκέσι", στο κέντρο της Κοζάνης, είναι από εκείνα τα μεζεδοπωλεία που μυρίζουν τσίπουρο πριν καν σερβιριστεί.