"Λάμπρος steak house": Υψηλή κρεατοφαγία με μακρά ιστορία

Λάμπρος

Εννιά δεκαετίες συνεχούς παρουσίας στην κωακή κοινωνία συμπληρώνει το ψητοπωλείο "Λάμπρος", που όσο κι αν μεγάλωσε, ωρίμασε και ομόρφυνε, δεν έχει χάσει ούτε χιλιοστό από τον πυρήνα του. Η αρχή έγινε το 1935, όταν ο παππούς των σημερινών ιδιοκτητών, Μανώλης Μωρές, ξεκίνησε να εργάζεται ως ψήστης σε μαγαζί του λιμανιού (το οποίο αργότερα αγόρασε), φτιάχνοντας νόστιμα ψητά, μεταξύ αυτών και το περίφημο σουβλάκι του"Μωρέ" – χιλιάδες σουβλάκια με ψωμάκι πέρασαν από τα χέρια του!

Λάμπρος

Το 1973, η κόρη του Μανώλη, Διονυσία, παντρεύτηκε τον Λάμπρο Μαραγκό και με τη μυστική συνταγή για το πιο νόστιμο σουβλάκι στο συρτάρι ανοίγουν ένα νέο ψητοπωλείο ο "Λάμπρος", στα χνάρια του παππού, πλέον, Μωρέ.

Λάμπρος

Σήμερα, το ολοκαίνουργιο και πανέμορφο "Λάμπρος steak house", με την τεράστια ανοιχτή κουζίνα, σερβίρει καθημερινά φρεσκοκομμένα κρέατα και μεγάλη ποικιλία μεζέδων. Δοκιμάστε παραδοσιακές σπιτικές γεύσεις και οπωσδήποτε τις διάσημες σούβλες που η φήμη τους έχει γυρίσει τον κόσμο!

Ψαρών 21 & Ιερού Λόχου, Κως, 2242028808, lamprossteakhouse.gr
FB: Lampros Steakhouse, IG: @lampros.steakhouse

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.