"Λάμπρος steak house": Υψηλή κρεατοφαγία με μακρά ιστορία

Λάμπρος

Εννιά δεκαετίες συνεχούς παρουσίας στην κωακή κοινωνία συμπληρώνει το ψητοπωλείο "Λάμπρος", που όσο κι αν μεγάλωσε, ωρίμασε και ομόρφυνε, δεν έχει χάσει ούτε χιλιοστό από τον πυρήνα του. Η αρχή έγινε το 1935, όταν ο παππούς των σημερινών ιδιοκτητών, Μανώλης Μωρές, ξεκίνησε να εργάζεται ως ψήστης σε μαγαζί του λιμανιού (το οποίο αργότερα αγόρασε), φτιάχνοντας νόστιμα ψητά, μεταξύ αυτών και το περίφημο σουβλάκι του"Μωρέ" – χιλιάδες σουβλάκια με ψωμάκι πέρασαν από τα χέρια του!

Λάμπρος

Το 1973, η κόρη του Μανώλη, Διονυσία, παντρεύτηκε τον Λάμπρο Μαραγκό και με τη μυστική συνταγή για το πιο νόστιμο σουβλάκι στο συρτάρι ανοίγουν ένα νέο ψητοπωλείο ο "Λάμπρος", στα χνάρια του παππού, πλέον, Μωρέ.

Λάμπρος

Σήμερα, το ολοκαίνουργιο και πανέμορφο "Λάμπρος steak house", με την τεράστια ανοιχτή κουζίνα, σερβίρει καθημερινά φρεσκοκομμένα κρέατα και μεγάλη ποικιλία μεζέδων. Δοκιμάστε παραδοσιακές σπιτικές γεύσεις και οπωσδήποτε τις διάσημες σούβλες που η φήμη τους έχει γυρίσει τον κόσμο!

Ψαρών 21 & Ιερού Λόχου, Κως, 2242028808, lamprossteakhouse.gr
FB: Lampros Steakhouse, IG: @lampros.steakhouse

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Από τα μεσημέρια των 80s στα βράδια του σήμερα: Το 'Παραδοσιακό Καφενείο' επιστρέφει στο Κολωνάκι

Σαράντα παρά δύο χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση, το "Καφενείο" επανέρχεται ανανεωμένο, γράφοντας μια καινούρια σελίδα στην πορεία του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/09/2025

Στο 'Ami' θα ξαναμάθεις ιταλικά

Ο βραβευμένος σεφ Δήμος Σαμουράκης παρουσιάζει ένα νέο μενού με ιταλιάνικη φινέτσα και εποχικότητα.

Πώς θα δοκιμάσεις τα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας σε ειδικά μενού με εξαιρετικές τιμές

Το "αθηνόραμα", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς μάς υποδέχονται στο πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, αλλά και σπουδαία γαστρονομικά δώρα για εκλεκτούς τυχερούς!

Πότε επιστρέφει σε κανονική λειτουργία το Ovio του Πάνου Ιωαννίδη

Η πυρκαγιά μικρής έκτασης και η αποκατάσταση του γνωστού εστιατορίου στο κέντρο της Αθήνας.

Ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Θεσσαλονίκης σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Μια οινογαστρονομική νύχτα με άρωμα συμπρωτεύουσας σε ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία της αθηναϊκής παραλίας.

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.