Το Greek Chefs Abroad του Ομίλου "MarBella Collection" επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά

Τέσσερις διάσημοι Έλληνες chefs του εξωτερικού θα δημιουργήσουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, εμπνεόμενοι από τις ελληνικές τους ρίζες και τις διεθνούς εμβέλειας εμπειρίες τους.

Greek Chefs Abroad της 'Mar-Bella Collection'

Με θέμα "The Culture of Sharing", το Greek Chefs Abroad επιστρέφει φέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά, για να υμνήσει την έννοια του "μοιράζομαι" μέσα από την αμοιβαία απόλαυση των γεύσεων γύρω από ένα ελληνικό τραπέζι και φυσικά, μέσα από την γαστρονομική αριστεία. 

Το φετινό πρόγραμμα ενώνει διάσημους Έλληνες chef από όλο τον κόσμο στην Κέρκυρα και την Πάργα καθ' όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν. Η ομάδα της "Mar-Bella Collection" υποδέχεται τον Κωνσταντίνο Φιλίππου με 2 αστέρια Michelin από την Βιέννη, τον βραβευμένο Δημήτρη Μούδιο από την Μπανγκόκ, τον "the best young chef in Belgium", Γιώργο Αθανασόπουλο και τον Νικόλα Πουλμέντη από την Νέα Υόρκη, αναγνωρισμένο Έλληνα chef ως "Food Network’s Chopped Champion" προκειμένου να δημιουργήσουν μια γαστρονομική αναζήτηση, αντηχώντας το πνεύμα του ελληνικού συνταγών όπου οι γεύσεις τους γίνονται πιο απολαυστικές όταν τις μοιραζόμαστε με φίλους και οικογένεια.

Greek Chefs Abroad της

Οι 4 chefs θα δημιουργήσουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία στα ξενοδοχεία της "Mar-Bella Collection", εμπνεόμενοι από τις ελληνικές τους ρίζες και τις διεθνούς εμβέλειας εμπειρίες τους, ετοιμάζοντας ευφάνταστα μενού που αγκαλιάζουν την πραγματική ουσία του ελληνικού τραπεζιού: Την ανεκτίμητη παράδοση του να μοιράζεσαι καλό φαγητό και εξαιρετικές συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα γύρω από ένα τραπέζι.

Greek Chefs Abroad της

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο "Nido" το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 με guest chef τον Γιώργο Αθανασόπουλο του εστιατορίου "Máloma" που εδρεύει στις Βρυξέλλες. Ακολουθεί ένα δείπνο από τον διάσημο σεφ Κωνσταντίνο Φιλίππου με δύο αστέρια Michelin στις 13 Ιουλίου στο Nido ενώ την σκυτάλη θα πάρει ο Δημήτρης Μούδιος στις 3 Αυγούστου στο ξενοδοχείο "Elix". Τον γαστρονομικό κύκλο κλείνει ο Νικόλας Πουλμέντης στις 6 Σεπτεμβρίου στο "Elix".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το μεγαλείο της κρητικής κουζίνας και τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες για να την απολαύσεις

Γιατί η Κρήτη αποτελεί μοναδικό γαστρονομικό φαινόμενο; Μια σπάνια συνάντηση φυσικού περιβάλλοντος, συνθηκών διαβίωσης, ιστορικών καταβολών και ταμπεραμέντου έχει διαμορφώσει μια κουζίνα υπόδειγμα του μέτρου και της εφευρετικότητας, πρότυπο υγιεινής διατροφής, πιο κοντά από κάθε άλλη στις τάσεις και τις ανάγκες του μέλλοντος...

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
19/06/2024

"4Hands": Το νέο smash burger της Αθήνας

Το νέο μπεργεράδικο της Αθήνας το υπογράφει ένα μισελενάτο δίδυμο που αποτελείται από τους Γιώργο Παπαζαχαρία και Θάνο Φέσκο.

11 πεντανόστιμες στάσεις στο Λασίθι

Στην ανατολική Κρήτη, η γεύση προσεγγίζεται διαφορετικά, με αυτές τις ταβέρνες και τα εστιατόρια να το επιβεβαιώνουν.

"Drakoulis Garden": Τα Drakoulis Dry & Raw πάνε Μύκονο

Η προσωπική επιχείρηση του Στράτου Δρακούλη επιλέγει το διασημότερο νησί των Κυκλάδων για να εξαπλώσει τη γαστρονομική φιλοσοφία της που παντρεύει μεσογειακές γεύσεις με την αγάπη για το κρέας.