Το Greek Chefs Abroad του Ομίλου "MarBella Collection" επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά

Τέσσερις διάσημοι Έλληνες chefs του εξωτερικού θα δημιουργήσουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, εμπνεόμενοι από τις ελληνικές τους ρίζες και τις διεθνούς εμβέλειας εμπειρίες τους.

Greek Chefs Abroad της 'Mar-Bella Collection'

Με θέμα "The Culture of Sharing", το Greek Chefs Abroad επιστρέφει φέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά, για να υμνήσει την έννοια του "μοιράζομαι" μέσα από την αμοιβαία απόλαυση των γεύσεων γύρω από ένα ελληνικό τραπέζι και φυσικά, μέσα από την γαστρονομική αριστεία. 

Το φετινό πρόγραμμα ενώνει διάσημους Έλληνες chef από όλο τον κόσμο στην Κέρκυρα και την Πάργα καθ' όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν. Η ομάδα της "Mar-Bella Collection" υποδέχεται τον Κωνσταντίνο Φιλίππου με 2 αστέρια Michelin από την Βιέννη, τον βραβευμένο Δημήτρη Μούδιο από την Μπανγκόκ, τον "the best young chef in Belgium", Γιώργο Αθανασόπουλο και τον Νικόλα Πουλμέντη από την Νέα Υόρκη, αναγνωρισμένο Έλληνα chef ως "Food Network’s Chopped Champion" προκειμένου να δημιουργήσουν μια γαστρονομική αναζήτηση, αντηχώντας το πνεύμα του ελληνικού συνταγών όπου οι γεύσεις τους γίνονται πιο απολαυστικές όταν τις μοιραζόμαστε με φίλους και οικογένεια.

Greek Chefs Abroad της

Οι 4 chefs θα δημιουργήσουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία στα ξενοδοχεία της "Mar-Bella Collection", εμπνεόμενοι από τις ελληνικές τους ρίζες και τις διεθνούς εμβέλειας εμπειρίες τους, ετοιμάζοντας ευφάνταστα μενού που αγκαλιάζουν την πραγματική ουσία του ελληνικού τραπεζιού: Την ανεκτίμητη παράδοση του να μοιράζεσαι καλό φαγητό και εξαιρετικές συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα γύρω από ένα τραπέζι.

Greek Chefs Abroad της

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο "Nido" το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 με guest chef τον Γιώργο Αθανασόπουλο του εστιατορίου "Máloma" που εδρεύει στις Βρυξέλλες. Ακολουθεί ένα δείπνο από τον διάσημο σεφ Κωνσταντίνο Φιλίππου με δύο αστέρια Michelin στις 13 Ιουλίου στο Nido ενώ την σκυτάλη θα πάρει ο Δημήτρης Μούδιος στις 3 Αυγούστου στο ξενοδοχείο "Elix". Τον γαστρονομικό κύκλο κλείνει ο Νικόλας Πουλμέντης στις 6 Σεπτεμβρίου στο "Elix".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στην 'κυριλέ' ιχθυόσκαλα της πόλης, υπάρχει ένα εστιατόριο-θαλασσινό παραμύθι

Πάνω στην ακροθαλασσιά, δοκιμάζεις ένα μενού γεμάτο φρεσκάδα, έμπνευση και ιωδιούχα αριστοτεχνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
11/07/2025

Sister: Delivery with a twist από το αγαπημένο εστιατόριο του Ψυχικού

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.

Sani Gourmet 2025: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Λίγες ώρες απομένουν για τον βραβευμένο θεσμό του Sani Resort, που από 11 έως 22 Αυγούστου θα μετατρέψει τη Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με σπουδαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης να την επισκέπτονται για άλλη μια χρονιά.

Γνώριζες ποιο είναι το πιο 'τρελό' ψαρομάγαζο της Αθήνας;

Το μαγαζί αυτό στο Νέο Ηράκλειο εξαρχής ακολούθησε τη δική του, μοναδική γαστρονομική πορεία – γι’ αυτό, άλλωστε, έχει ξεχωρίσει.

Στη Bottega Da Marco για αυθεντικό ιταλικό απεριτίβο

Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος απόψε στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου.

Για τον Νίκο Ισπυρούδη, η γεύση θέλει αλήθεια

Ο βραβευμένος σεφ πίσω από την κουζίνα του Lesante Cape μιλά στο 'α' για την Ιόνια παράδοση, την αξία της αυθεντικότητας, τη βιωματική γαστρονομία και γιατί τελικά το φαγητό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ωραία πιάτα.

Knack & Snack: Η νέα πιτσαρία του Κεραμεικού είναι και στούντιο τέχνης

Γαστρονομική άφιξη με art vibe στο κέντρο της Αθήνας που ήδη προκαλεί (πολύ) θετικές εντυπώσεις.