"St. George Lycabettus": Ραντεβού με τον Άγιο Βαλεντίνο με πανοραμική θέα

Με αξέχαστη θέα στην Αθήνα και ένα ξεχωριστό μενού γιορτάζει την ημέρα της αγάπης και της χαράς το πολυτελές ξενοδοχείο.

St. George Lycabettus Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Με ένα ξεχωριστό μενού με γεύσεις που γαργαλούν τις αισθήσεις, με πρωταγωνιστές τα θαλασσινά, τα φρούτα, τα αρώματα και, βέβαια, τα χρώματα του πάθους, χωρίς να λείπουν οι επιλογές για εκλεκτή κρεατοφαγία, καλωσορίζει τους ερωτευμένους το εμβληματικό lifestyle hotel της πόλης, το "St. George Lycabettus", που φέτος μάλιστα γιορτάζει τα 50 του χρόνια. Το σκηνικό δεν χρειάζεται συστάσεις με την πόλη και τα ομορφότερα σημεία του ορίζοντα της να απλώνονται μπροστά μας, από την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό μέχρι και τα νησιά του Σαρωνικού και το άψογο σέρβις, τις ξεχωριστές γεύσεις και την προσεγμένη σε κάθε λεπτομέρεια ατμόσφαιρα να συμπληρώνουν ιδανικά την εικόνα.

St. George Lycabettus Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

'Όπως και σε κάθε ξεχωριστή περίσταση, έτσι και το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου το πάντα εμπνευσμένο ξενοδοχείο του Κολωνακίου έχει σχεδιάσει μια ξεχωριστή εμπειρία με επίκεντρο ένα γαστρονομικό ταξίδι με τον/την αγαπημένο/η σας στο πολυβραβευμένο rooftop εστιατόριο "La Suite Lounge". Εκεί που τα φώτα της πόλης συναντούν τα αστέρια, απολαύστε το Valentine's Menu με τις δημιουργίες του executive chef Στέφανου Παπανικολάου με ιντριγκαδόρικα πιάτα που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, σούπα καραβίδας βελουτέ αρωματισμένη με λικέρ γλυκάνισου και γαρίδα σε κρούστα ντομάτας, σφυρίδα με εσπεριδοειδή, ψητή μαραθόριζα και σιφόν από μουσελίν με κόκκινο παντζάρι ή μοσχαρίσιο φιλέτο γάλακτος με κόκκινες καρδιές πατάτας, κρέμα παστινάκι, σπαράγγια βουτύρου και σάλτσα perigueux, και γλυκό φινάλε με καρδιά μους σοκολάτας με ganache από σοκολάτα ruby.

St. George Lycabettus Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Για να προσθέσετε έναν ακόμη πιο ρομαντικό χαρακτήρα στην ιδιαίτερη αυτή εμπειρία, ολοκληρώσετε τη βραδιά σε κάποιο από τα όμορφα δωμάτια ή τις εντυπωσιακές σουίτες. Δείτε αναλυτικά το Valentine's Menu και το μοναδικό Valentine's Romantic Package στο https://www.sgl.gr/news

St. George Lycabettus Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Κλεομένους 2, Κολωνάκι, 2107416000, www.sgl.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.