"Thea Terrace Bar & Restaurant": Πρώτο τραπέζι... γιορτή!

Thea Terrace Bar & Restaurant

Για την καλύτερη θέα στην πόλη που υποδέχεται τη νέα χρονιά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά και για εορταστικές εξόδους κάθε στιγμή της ημέρας, από τα γευστικά διαλείμματα ανάμεσα στις χριστουγεννιάτικες αγορές μέχρι τα drinks & bites μετά τα θεάματα στο κέντρο, το "Thea Terrace Bar & Restaurant", το κρυμμένο μυστικό στον έβδομο όροφο του "Central Hotel", γίνεται και φέτος το ιδανικό γιορτινό μας hangout. Στους μοντέρνους χώρους του roof garden, σε απόσταση αναπνοής από το Σύνταγμα, δίνουμε ραντεβού με την πιο μαγική θέα στην Ακρόπολη και την Πλάκα και απολαμβάνουμε μενού με γιορτινές πινελιές με την υπογραφή του σεφ Μάριου Σταματάκη, αλλά και πρωινό και ζεστά ροφήματα ή απεριτίφ και signature cocktails. Με φόντο τον φωτισμένο Ιερό Βράχο και το skyline της πόλης να λούζεται στα πυροτεχνήματα, η Πρωτοχρονιά στο "Thea Terrace Bar & Restaurant" είναι πιο λαμπερή από οπουδήποτε αλλού!

Thea Terrace Bar & Restaurant

Ξεν."Central Hotel", Απόλλωνος 21, Πλάκα, 2103234350, www.centralhotel.gr, Central Athens Hotel

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"