"St. George Lycabettus": Γιορτάζουμε με ανοιχτούς ορίζοντες

St. George Lycabettus

Πρόσφατα βραβευμένο ως το καλύτερο lifestyle hotel της πόλης, το "St. George Lycabettus" μάς υποδέχεται με γιορτινές προτάσεις, live μουσική και υψηλή γαστρονομία από τον executive chef Στέφανο Παπανικολάου, που μόλις ανέλαβε το τιμόνι της κουζίνας με ελληνικές και fusion γεύσεις με έμφαση στη μακροζωία. Υψηλή γαστρονομία και live από τη Μαντώ, αλλά και DJ set από τη Sonic Music δίνουν τον τόνο στο Red Christmas’ Eve Dinner στα "Le Grand Balcon" και "La Suite Lounge" με τη μοναδική θέα, αλλά και στο New Year’s Eve Gold Glam Dinner, όπου τα μεσάνυχτα βγαίνουμε όλοι μαζί στα συναρπαστικά μπαλκόνια του "Le Grand Balcon" με την εκπληκτική θέα της Αθήνας και της Ακρόπολης για να θαυμάσουμε τα πυροτεχνήματα και να αφήσουμε μπαλόνια με τις ευχές μας για την πιο αισιόδοξη αλλαγή χρόνου! Ακολουθεί το ξεχωριστό recovery breakfast με όλη την πόλη στο πάτο, ενώ ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς δεν χάνουμε το festive brunch, όσο τα παιδιά διασκεδάζουν με παιχνίδια, δραστηριότητες, επίσκεψη του Αϊ-Βασίλη και προβολή χριστουγεννιάτικης παιδικής ταινίας στο Screening Room.

St. George Lycabettus

Κλεομένους 2, Κολωνάκι, sgl.gr. Κρατήσεις και πληροφορίες: 2107416191.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"