"Academias Hotel", Autograph Collection: Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Ακαδημία των αισθήσεων

Academias Hotel

Mε γαστρονομικά μενού, ειδικά σχεδιασμένα γιορτινά κοκτέιλ, μουσική και λάμψη υποδέχεται την ομορφότερη εποχή του χρόνου το "Academias Hotel", πιστό στη φιλοσοφία της καλλιέργειας των αισθήσεων, της ποιοτικής φιλοξενίας και των εκπλήξεων που μας περιμένουν σε κάθε γωνιά των ξεχωριστής αισθητικής χώρων του.

Academias Hotel

Ο σεφ Δημήτρης Κότσαλης υπογράφει ένα μενού που φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων στο πιάτο μας και θα είναι διαθέσιμο όλο τον Δεκέμβριο για μεσημεριανό ή βραδινό γεύμα στο στιλάτο "Plato all-day bar & restaurant" παρέα με το μοναδικό γιορτινό signature Santa’s Negroni που ετοίμασε η εξειδικευμένη ομάδα mixologists ή κάποιο από τα ξεχωριστά κρασιά της λίστας.

Academias Hotel

Η μοναδική θέα της ολόφωτης Ακρόπολης από το "NYX Rooftop Japanese Fusion Gastrobar" αποκτά άλλη χάρη παρέα με το γιορτινό signature cocktail Holiday Spirit, που αναδίνει αρώματα πικραμύγδαλου και gingerbread, ενώ η παραμονή Πρωτοχρονιάς στο μοναδικό rooftop μάς παρασύρει σε ένα γαστρονομικό ταξίδι 5 bespoke πιάτων, καθώς οι μουσικές επιλογές του resident DJ καλωσορίζουν το 2024 και η πόλη γεμίζει πυροτεχνήματα!

Academias Hotel

Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει η νέα χρονιά μετά το γιορτινό ξενύχτι είναι το λαχταριστό πρωινό στο "Symposium Restaurant".

Academias Hotel

Ακαδημίας 38, κέντρο, academiashotel.com
Κρατήσεις 2103670000, a-fnb@academiashotel.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"