Κτήμα Τσέλεπος: Βρες το δικό σου γιορτινό κρασί

Κτήμα Τσέλεπος

H χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα είναι απόλυτα συνυφασμένη με το συναίσθημα και τη γεύση. Δύο χαρακτηριστικά στοιχεία που θα φέρουν στο τραπέζι σας τα κρασιά του Κτήματος Τσέλεπος, η καλύτερη συνοδεία για τις γιορτινές σας γαστρονομικές προτάσεις. Ξεκινώντας από δύο ξηρά αφρώδη που προσφέρουν το καλύτερο Christmas welcome, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο κομψό και τραγανό Amalia Brut (λευκό) που συνοδεύει μαλακά τυριά ή αλίπαστα και το Amalia Rosé (ροζέ), που κλείνει το μάτι σε μία αστακομακαρονάδα ή μια σαλάτα με γαρίδες.

Κτήμα Τσέλεπου

Στην "κυρίως" υπόθεση, δίπλα σε ένα σεβίτσε σολομού ή ένα λιπαρό ψάρι, κάντε γιορτινό παιχνίδι με το βαρελάτο Chardonnay Μαρμαριάς (λευκό), ενώ το κοσμοπολίτικο Αγιωργίτικο Κτήμα Δρυόπη Reserve (ερυθρό) ταιριάζει ιδανικά με κόκκινα κρέατα, ένα T-bone steak ή έναν κόκορα κρασάτο με παραδοσιακές μακαρούνες.

tselepos.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"